- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 23
- 37
Aynen çok dikkatli olmaliyiz.. kötü yazılar okudum kk da açılan içim yandı. .. Allah korusun meleklerimiziKizlar dunyanin isini yapmissiniz yaa.yormayin kendinizi.ufak ufak yapin.ben her ev temizliginin ertesi gunu hastanelik oluyorum kasilmadan dolayi.aman son zamanlar zatenn elimiz yuregimizde
Aynen geçsin artık su günler biran çnce :) geçmiyorda sanki hiçAz kalmış dayan
benim kızda solu yedi bi çıksın poposuna poposuna vurucam
Güle güle kullansın bebişKızlar dolabımız şifonyerimiz park yatağımız ve sepet beşiğimiz hazıırrrrcumartesi temizliğimizde yerleşmemizde bitecek inşallah
Kızlar dolabımız şifonyerimiz park yatağımız ve sepet beşiğimiz hazıırrrrcumartesi temizliğimizde yerleşmemizde bitecek inşallah
Yine bende uyuyamiyorum.kasik agrin mi varBel agrili uykusuz bir geceden merhaba
Isten gelince durmadim hic supurge tatli tuzlu biseyler yaptim aksam dayimlari cagirmistim galiba o yuzden daha bi siddetli agrim var
Anne olmak kolay degilmis... gun gectikce daha iyi anliyorum. Eskiden bana misin demeyen isleri yapamamak da canimi skiyor
Yok açılmam benim sadece kasık sğrısı olunca verdı bıde toko cıhazına bağladılar bebekte sancı var mı dıye yoktu benımde 200 mg progestanYa supersin yaa su an 200 ml lik sabah aksam birer tane aliyorum gulum.senin acilma vardi dimi
Çok güzeller canim... sagsalim kullanın insallahKızlar dolabımız şifonyerimiz park yatağımız ve sepet beşiğimiz hazıırrrrcumartesi temizliğimizde yerleşmemizde bitecek inşallah
Bel agrili uykusuz bir geceden merhaba
Isten gelince durmadim hic supurge tatli tuzlu biseyler yaptim aksam dayimlari cagirmistim galiba o yuzden daha bi siddetli agrim var
Anne olmak kolay degilmis... gun gectikce daha iyi anliyorum. Eskiden bana misin demeyen isleri yapamamak da canimi skiyor
Bence bekle canım daha kötü olabilir patlatırsanBu arada özel bölge deki sivilcem çok büyüdü.. ne yapabilirim kızlar var mı çaresi. .. kendi kendine patlamasını mı beklicem
Yine bende uyuyamiyorum.kasik agrin mi var
Dinlenmen gerekiyir atabilen için yorgunluğu. ..
Ben de dün rahat durmadim ama akşam acısı çıktı belim kasiklarim heryer im ağrıdı. .. artık daha çok dikkat edicem..
Gitgide büyüyor. . Herşey tam bu eksikti ne diyim... umarım hemen geçer. .. agdam var canim daha çok yanacak bununlaBence bekle canım daha kötü olabilir patlatırsan
Haklısın öyle malesef bende yorgun olunca daha uzun yatıyorum. . Ama ağır çok oldu yerimde durmadım diyeeğer ben hiç bi iş yapmazsam daha kötü oluyor yorgunluktan bari bikaç saat uyku uyuyabiliyorum yoksa o da yok. gece kaçta yatarsam yatayım 3 te kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?