5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kizlar dunyanin isini yapmissiniz yaa.yormayin kendinizi.ufak ufak yapin.ben her ev temizliginin ertesi gunu hastanelik oluyorum kasilmadan dolayi.aman son zamanlar zatenn elimiz yuregimizde
Aynen çok dikkatli olmaliyiz.. kötü yazılar okudum kk da açılan içim yandı. .. Allah korusun meleklerimizi

Bel agrili uykusuz bir geceden merhaba

Isten gelince durmadim hic supurge tatli tuzlu biseyler yaptim aksam dayimlari cagirmistim galiba o yuzden daha bi siddetli agrim var

Anne olmak kolay degilmis... gun gectikce daha iyi anliyorum. Eskiden bana misin demeyen isleri yapamamak da canimi skiyor

Yine bende uyuyamiyorum.kasik agrin mi var

Ya supersin yaasu an 200 ml lik sabah aksam birer tane aliyorum gulum.senin acilma vardi dimi
Yok açılmam benim sadece kasık sğrısı olunca verdı bıde toko cıhazına bağladılar bebekte sancı var mı dıye yoktu benımde 200 mg progestan

Dinlenmen gerekiyir atabilen için yorgunluğu. ..
Ben de dün rahat durmadim ama akşam acısı çıktı belim kasiklarim heryer im ağrıdı. .. artık daha çok dikkat edicem..

Bu arada özel bölge deki sivilcem çok büyüdü.. ne yapabilirim kızlar var mı çaresi. .. kendi kendine patlamasını mı beklicem

Dinlenmen gerekiyir atabilen için yorgunluğu. ..
Ben de dün rahat durmadim ama akşam acısı çıktı belim kasiklarim heryer im ağrıdı. .. artık daha çok dikkat edicem..

eğer ben hiç bi iş yapmazsam daha kötü oluyor yorgunluktan bari bikaç saat uyku uyuyabiliyorum yoksa o da yok. gece kaçta yatarsam yatayım 3 te kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…