5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Güle güle kullansın bebiş

Iyi gunlerde kullanin insallah canim :)

Çok güzeller canim... sagsalim kullanın insallah

g_mutlu güzel günlerde kullansın sıpacık saglıkla...
Çookkk teşekkür ederim kızlarr İnşallah sağ salim gelsinlerde kullanalım eşyalarını.
Cumamız bereketli, hayırlı, bol dualı olsun inşallah

Gitgide büyüyor. . Herşey tam bu eksikti ne diyim... umarım hemen geçer. .. agdam var canim daha çok yanacak bununla
Canım ağdan varsa pişik kreminden sür ben denedim acıyı baya bi azaltıyo. Hatta doğuma giderkende sürecemm kesinn

Haklısın öyle malesef bende yorgun olunca daha uzun yatıyorum. . Ama ağır çok oldu yerimde durmadım diye
Benimde kıl dönmesi olmuştu baya büyük sivilce gibi dün dayanamadım eşime cıkarttım alkol ile temizleyip kendisi patlarsa da steril olmaz göremem die düşündüm

kasık ve bel ağrım var benim. zaten her gece kaçta yatarsam yatayım 3 te kalkıyorum bi daha uyku yok
şimdi nasılsın canım.benim kalktığım belli saatim olmuyor ama lavaboya kalktıktan sonra daha dayatamıyorum ta ki gün aydınlanana kadar.

kızlar bişey sorucam yine hıc yardımcı olan bırılerı olmadıgı ıcın soruyorum
emzık ve bıberonda neyı aldınız
ben phılıps avent emzıklerı begendım ama kımısıde nuk dıyor ınternettekı yorumlarda
aldıklarınızı paylaşırsanız bi fikrim olur buugun ınternetten sipariş verip alayım diyırum

şimdi nasılsın canım.benim kalktığım belli saatim olmuyor ama lavaboya kalktıktan sonra daha dayatamıyorum ta ki gün aydınlanana kadar.

şuan tekmeler yiyorum içeriden baya sertçe uykuluyum ve oturduğum yerden zor kalkıyorum

sabır ama Rabbim çok şükür nasip etti bu duyguları bize

philips aldım bende canım. hatta dün yengemde hediye getirmiş onun da aynı marka gece parlayandan. bunlardan al gece iyi oluyor dedi. hemen karanlıkta bulunuyor dedi.

philips aldım bende canım. hatta dün yengemde hediye getirmiş onun da aynı marka gece parlayandan. bunlardan al gece iyi oluyor dedi. hemen karanlıkta bulunuyor dedi.
bende gördum onu sarı hatta pekı gunduz de kullanılabılıyır mu yoksa sadece gece mı

inşallah canım ya . annelik kolay değilmiş işte
o kadar umursamaz kadınlar görüyorum ki gülüm onlar için çok kolay.dün arkadaşımın bir tanıdığıydı anlatıyor sabah kalkar ac karnına yarım şişe kolayı dikerdim tepeye diyo şok oldum sırf sigara ve kolayla beslendim diyor9 ayda doğan çocuk kaç kiloymuş dersin?1,900 gr hayretler içinde dinledim yazık değilmi neden öyle bişey yaptın dedim öyle umursamaz ki 4 tane çocuğu var yeni eve taşındım yeni çocukmu yapsam dediçıldırdım resmen bir laf ordan bir laf burdan rencide etmeden ağzıma geleni verdim kadınlar bazen öyle bir konuşuyor ki çocuk doğurma konusunda sanki pazardan domates alıyolar yaparım ederim diyorlar verende alanda Allah kendilerini ne sanıyolar acaba dedim daha da söyledim bayasanki olan çocuğa nasıl bakmış.

yok artık ya öyle şey mi olur ? yazık o çocuklara. şu laf doğru heralde canım ceketim üstünde kalsa ayıp oldu ama kusura bakma. bazen insanlar bazı şeylerin kıymetini bilmiyorlar. kimisi ne kadar uğraşıyor bi bebek için . imtihan tabi ki çok şükür Rabbim kısırlıkla imtihan etmesin kimseyi . çocuk bize Allah ın emaneti onu güzel bir şekilde yetiştirmemiz lazım en değerli varlığımız. Rabbim bize çocuğumuzu soracak ona nasıl bakıp eğittiğimizi. Rabbim vatana millete hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin inşallah

aminn inşallah ben hergün meryem suresini okurum ve tanıdık tanımadık herkese dua edip bağışlarım.ve kadın niye öyle kola sigaraya vurmuş ona ayrı bir sinir oldum kız çocuğu diyeymişsuratına tükürmek geldi içimden yazıklar olsun yaa böyle insanlarda var.4 sene neler çektim benim gibi olup daha da neler çekenler var.Kurban olduğum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…