5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Allah kabul etsin. Allah razı olsun canım. amin inşallah. kız erkek evlat hangisinin hayırlı olacağını Rabbim bilir

Yok artık ya inanamadım bu hem umursamazlik hem de vicdansizlik

kolay elde edilen seylerın kıymetı olmuyor malesef anne olmak ne kadar zor hepımızın heryerı agrıyor ama çok şükür bazen 9 ay hıc gecmesın hep ıçımde olsun ıstıyorum
tup bebekle ugrasan anne olmak azusuyla yanıp tutusan o kadar cok kısı var kı yazık

kızlar az önce manyak bı haber okudum kadının bırı 20 gunluk bebegını duvara carparak öldürmüş cinnet geçirmiş

kurban olduğum Rabbimm yürekten anne olmak isteyen herkesin gönlündeki muradını versin inşallahh

kızlar benim kalbim sıkışıyor neden olabilir ki yaatüm gün mide ekşimesiyle geçti şimdide kalbim sıkışıyorr

Bunu ilk defa duydum... pişik kremini almadım daha.. Bir an önce almam lazım. . Unutmuşum onu
Canım bende duymamıştım kuaförümün iki kızı var ben öyle yaptım dedi. Ağda da acı baya azaldı doğumdada sancı dışında orada inşallah çok ağrı olmazz

Canım bende duymamıştım kuaförümün iki kızı var ben öyle yaptım dedi. Ağda da acı baya azaldı doğumdada sancı dışında orada inşallah çok ağrı olmazz
Mutlaka deneyeceğim. .. son ağda yapısım çok kötüydü, cok canim yandi

İyi geceler... bebisimİn tekmeleri sağ kemiklerimde ağrıya neden olmaya başladı. .. sizde de oluyor mu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…