peki biberon ne aldın canım phılpps avent ile nuk arasında kaldımhttp://www.turuncukasa.com/philips-...ar-2li-32451?gclid=CK6lge_y2c8CFRYo0wod_lYCXQ
her zaman kullanılıyor gece özelliği parlaması onun getirdiği bunun mavisi. benim aldığımda desenlisi ve parlamayanı.
aynısından aldım
n11 den istedim chıcco nun bebek bakım cantasıda vardı ıkısını bır aldım bakalım sagol canım
aminn inşallah ben hergün meryem suresini okurum ve tanıdık tanımadık herkese dua edip bağışlarım.ve kadın niye öyle kola sigaraya vurmuş ona ayrı bir sinir oldum kız çocuğu diyeymişsuratına tükürmek geldi içimden yazıklar olsun yaa böyle insanlarda var.4 sene neler çektim benim gibi olup daha da neler çekenler var.Kurban olduğum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Yok artık ya inanamadım bu hem umursamazlik hem de vicdansizliko kadar umursamaz kadınlar görüyorum ki gülüm onlar için çok kolay.dün arkadaşımın bir tanıdığıydı anlatıyor sabah kalkar ac karnına yarım şişe kolayı dikerdim tepeye diyo şok oldum sırf sigara ve kolayla beslendim diyor9 ayda doğan çocuk kaç kiloymuş dersin?1,900 gr hayretler içinde dinledim yazık değilmi neden öyle bişey yaptın dedim öyle umursamaz ki 4 tane çocuğu var yeni eve taşındım yeni çocukmu yapsam dedi çıldırdım resmen bir laf ordan bir laf burdan rencide etmeden ağzıma geleni verdim kadınlar bazen öyle bir konuşuyor ki çocuk doğurma konusunda sanki pazardan domates alıyolar yaparım ederim diyorlar verende alanda Allah kendilerini ne sanıyolar acaba dedim daha da söyledim baya sanki olan çocuğa nasıl bakmış.
mantıklı sagol canımiyi günlerde kullan canım philips avent aldım onu da. zaten biberon bi tane aldım istemezse diye
kolay elde edilen seylerın kıymetı olmuyor malesef anne olmak ne kadar zor hepımızın heryerı agrıyor ama çok şükür bazen 9 ay hıc gecmesın hep ıçımde olsun ıstıyorumo kadar umursamaz kadınlar görüyorum ki gülüm onlar için çok kolay.dün arkadaşımın bir tanıdığıydı anlatıyor sabah kalkar ac karnına yarım şişe kolayı dikerdim tepeye diyo şok oldum sırf sigara ve kolayla beslendim diyor9 ayda doğan çocuk kaç kiloymuş dersin?1,900 gr hayretler içinde dinledim yazık değilmi neden öyle bişey yaptın dedim öyle umursamaz ki 4 tane çocuğu var yeni eve taşındım yeni çocukmu yapsam dedi çıldırdım resmen bir laf ordan bir laf burdan rencide etmeden ağzıma geleni verdim kadınlar bazen öyle bir konuşuyor ki çocuk doğurma konusunda sanki pazardan domates alıyolar yaparım ederim diyorlar verende alanda Allah kendilerini ne sanıyolar acaba dedim daha da söyledim baya sanki olan çocuğa nasıl bakmış.
Biraz daha bekleyeceğim bakalımBence bekle canım daha kötü olabilir patlatırsan
Bunu ilk defa duydum... pişik kremini almadım daha.. Bir an önce almam lazım. . Unutmuşum onuCanım ağdan varsa pişik kreminden sür ben denedim acıyı baya bi azaltıyo. Hatta doğuma giderkende sürecemm kesinn
kurban olduğum Rabbimm yürekten anne olmak isteyen herkesin gönlündeki muradını versin inşallahhkolay elde edilen seylerın kıymetı olmuyor malesef anne olmak ne kadar zor hepımızın heryerı agrıyor ama çok şükür bazen 9 ay hıc gecmesın hep ıçımde olsun ıstıyorum
tup bebekle ugrasan anne olmak azusuyla yanıp tutusan o kadar cok kısı var kı yazık
Allah ıslah etsin ya bu insanlar çıldırmış olmalıııkızlar az önce manyak bı haber okudum kadının bırı 20 gunluk bebegını duvara carparak öldürmüş cinnet geçirmiş
Amin canım Allah isteyen herkese versinkurban olduğum Rabbimm yürekten anne olmak isteyen herkesin gönlündeki muradını versin inşallahh
Canım gaz olabilir mi bi kere eşimi öyle acile götürmüştük gaz çıktı miden de ekşiyormuşkızlar benim kalbim sıkışıyor neden olabilir ki yaatüm gün mide ekşimesiyle geçti şimdide kalbim sıkışıyorr
Canım bende duymamıştım kuaförümün iki kızı var ben öyle yaptım dedi. Ağda da acı baya azaldı doğumdada sancı dışında orada inşallah çok ağrı olmazzBunu ilk defa duydum... pişik kremini almadım daha.. Bir an önce almam lazım. . Unutmuşum onu
Mutlaka deneyeceğim. .. son ağda yapısım çok kötüydü, cok canim yandiCanım bende duymamıştım kuaförümün iki kızı var ben öyle yaptım dedi. Ağda da acı baya azaldı doğumdada sancı dışında orada inşallah çok ağrı olmazz
Gaz vardi ondan olabilir o zaman gulum.midem cok fena eksidi yaa sut ic ic bir hal oldumCanım gaz olabilir mi bi kere eşimi öyle acile götürmüştük gaz çıktı miden de ekşiyormuş
Geçti mi bariGaz vardi ondan olabilir o zaman gulum.midem cok fena eksidi yaa sut ic ic bir hal oldum
Canım sağ yanım dediğin kaburgaların mı öyleyse yine klasik olucak ama rahîm genişlemesiİyi geceler... bebisimİn tekmeleri sağ kemiklerimde ağrıya neden olmaya başladı. .. sizde de oluyor mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?