5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Çok teşekkür ederim canım, sizde bebişinizle güle güle kullanın inşallah.Eşim telefonla sordu yetkiliye siparişle çalıştıklarını sıfırdan yapıp boyandıktan sonra teslim edildiği için bikaç gün boya kokusu olabileceğini söylediler.Sertifikalı boya kullandıklarını çocuk sağlığına zararlı olmadığını söylediler.Yinede kafama takıldı çok evham yapar oldum herşeyi ama elde değil

çok guzelmıs aldıkalrın bende cumartesı kapı susu almıstım ama degıstırıcem daha guzelını buldum
kızını kırma bence ırmak ta güzel isim yada ırmak melis koyun
ben hastane için sadece serbet ve çikolota düşündüm bebek şekerini 40 mevlüdünde dagıtıcam
benımde kızım ısmı elıf gülce olacak inşallah

ben hemoroıd ıcın dr a cıktım sadece sıcak suya oturabılıesın dedı dayanabıldıgım kadar dayanıcam cok zorda kalırsam oturcam
gecen hafta acılde verdıklerı endol fıtıl ve progestanı kullanma bunları kullanacak bı grafıgın yok dedı kum dökuyırmusum dıyınce ıdrar tahlılı ıstedı

canım doğuma var daha havalandır sürekli çıkar bir kaç güne.ya ne evhamlıyız dimi bazen düşünmekten yoruluyorum resmenn9 gün var dr a gitmeme nasıl gecek zaman bilmiyorum

o progestan anamı ağlatıyor gün boyu leyla gibi oluyorum.iyi bari bırakta kurtul enerjin yerine gelsin gülüm

çok teşekkürler canım eğer istanbuldaysan haftaiçi gidersen daha iyi olur çok kalabalık oluyor ben erken saatte gittiğim halde bunaldım. Eşinle gitmen çok daha iyi olur canım benim sana göre daha küçük bende eşimle gittim her hafta bir önceki haftaya göre daha zor oluyor Rabbim yardımcımız olsun.

çok teşekkürler adıyla yasasın inşAllah Gülce çok güzelmiş sağlıkla doğar inşAllah cnm.

aminn gülümm Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

Aldıklarınızı güle güle kullanın dağıtın canım. Bende 27.haftamda gitmiştim sanırım havuzlu hana ozaman daha çookkk var diye almadım hiç bişi. Şimdi ordakiler hep aklımda kaldı onlar gibi bulamıyorum artık sipariş falan vericem netten. Bu arada kızını üzme Nehir ve Irmak güzel ve uyumlu

çok teşekkürler canım. benim aldıgım yer instagramdan satış yapıyormuş instagramımız varsa bir bakın isterseniz sirin.bebek facebook şirinbebe

birde pelin bebe vardı orada da çok güzel şeyler vardı

Son düzenleme:
canım doğuma var daha havalandır sürekli çıkar bir kaç güne.ya ne evhamlıyız dimi bazen düşünmekten yoruluyorum resmenn9 gün var dr a gitmeme nasıl gecek zaman bilmiyorum
ay benımde 10 gun var haftaya carsamba bugun bı cıktım ama usg de bakmadı bana gunler gecmıyor sankı yerımde sayıyormusum gıbı gelıyor sıze de öyle mı kızlar
bıde sımdı bende hemoroıd varya bıde malum sol kasıgım agrıor dogumdan korkmaya basladım hıc aklıma o anı getırmek ıstemıyorum gecen salı acıle gıttıgımızde dr alttan baktı bacaklarımı bıle zor actım nasıl dogurcam bılmıyorum sankı son anda ben bıseyı yapamıcam bebege zarar verıcem gıbı gelıyor dogum korkusu olan var mı aranızda benım gıbı

o progestan anamı ağlatıyor gün boyu leyla gibi oluyorum.iyi bari bırakta kurtul enerjin yerine gelsin gülüm
ben ıkı gun öglen aldım bende sersem gııbı oldum sonra gece ayatrken almaya basladım eskıye gore daha rahat uyudum kızın tekmelerını hıssetmeden delıksız uyudugum oldu ama hergun aynı saatde almak gerekıyormus ben 2 gun sonra değiştirdim bı sıkıntı olmaz dıye düşündüm

kızlar dr randevunuz kaçta güzel haberlerinizi bekliyoruzz
Ben geldim canım. Bebeğimiz kocaman olmuş boyu 49 cm kilosu 2500 gr. Ama yine yüzünü göstermedi elleriyle kapatıyor. Dr tüp bebek olduğu için sezaryen demişti ama ben normal istiyorum dedim son haftalarda belli olur bekleyelim i zaman dedi. Mutlu oldum. Çok önemli değil ama sırf tüp bebek olduğu için sezaryen olmak istemiyorum belki çok kolay bi dogumum olacak.

Bana da Dr krem verdi proctolog diye. Henüz kullanmadım akşama kadar beklicem geçer gibi oldu gece çok rahatsız ederse kullanıcam

gözün aydın canım senınkı utangac olucak elını kapattıgına göredogumunda kolay olur inşallah ama normal olcam dıyıp dogumhaneye gıırıp sezeryanla çıkan çok var. benım akraban 2 hafta once erken dogum yaptı normalde sezeryan olacaktı bebk erken geldıgı ıcın bı fırtta normal dogumda çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…