Çok teşekkür ederim canım, sizde bebişinizle güle güle kullanın inşallah.Eşim telefonla sordu yetkiliye siparişle çalıştıklarını sıfırdan yapıp boyandıktan sonra teslim edildiği için bikaç gün boya kokusu olabileceğini söylediler.Sertifikalı boya kullandıklarını çocuk sağlığına zararlı olmadığını söylediler.Yinede kafama takıldı çok evham yapar oldum herşeyi ama elde değilGünaydın canım. Bizimde perşembe akşamı kuruldu mobilyamız bir gram kokusu bile yok. Bizde özellikle sormuştuk alırken boyasını zararı olup olmadığını ama dediğim gibi (lok) deterjanla güzelce temizledim oda dalin gibi kokuyodu ve eşyalarını yerleştirdikten sonra mis gibi koktu odamız. Bence boya kokusu varsa siz aldığınız yere tekrar bi söyleyin bence.
Güle güle kullansın bebişiniz inşallah.
çok guzelmıs aldıkalrın bende cumartesı kapı susu almıstım ama degıstırıcem daha guzelını buldummerhaba kızlar bu hafta sonu eminönüne gittik bebek şekerleri aldım çikolatasını doğuma yakın alıcam eşim grafiker afiş stiker vb. hazırlıycak umarım aldıklarımı begenirsiniz. Hastane için cupcake ve kurabiye yapmak istiyoruz arkadasımla şeker hamuru vb. aldık tabiki bebiş süpriz yapıp erken gelmezse :)
Bu arada 6,5 yaşında bir prensesim var adı Nehir. İkinci prensesime Irmak yada Melis adını koymak istiyoruz. Kızım Irmak istiyor çünkü Melis isminin daha güzel oldugunu düşünüyor ve sanırım biraz kıskanıyor. biz kararsızız. Kapı süsüne Irmak yazdırdık ama değiştirsekmi diye düşünüyoruz bu isim meselesi çok çok zor. Fikrinizi alabilirmiyim.
canım doğuma var daha havalandır sürekli çıkar bir kaç güne.ya ne evhamlıyız dimi bazen düşünmekten yoruluyorum resmennÇok teşekkür ederim canım, sizde bebişinizle güle güle kullanın inşallah.Eşim telefonla sordu yetkiliye siparişle çalıştıklarını sıfırdan yapıp boyandıktan sonra teslim edildiği için bikaç gün boya kokusu olabileceğini söylediler.Sertifikalı boya kullandıklarını çocuk sağlığına zararlı olmadığını söylediler.Yinede kafama takıldı çok evham yapar oldum herşeyi ama elde değil
Hepsi birbirinden güzelmişgüle güle kullanın.Bende bu hafta geçicem eminönüne.Tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?
o progestan anamı ağlatıyor gün boyu leyla gibi oluyorum.iyi bari bırakta kurtul enerjin yerine gelsin gülümben hemoroıd ıcın dr a cıktım sadece sıcak suya oturabılıesın dedı dayanabıldıgım kadar dayanıcam cok zorda kalırsam oturcam
gecen hafta acılde verdıklerı endol fıtıl ve progestanı kullanma bunları kullanacak bı grafıgın yok dedı kum dökuyırmusum dıyınce ıdrar tahlılı ıstedı
çokk beğendimm güle güle kullanın inşallah.ben daha alamadım süs püs eşyası çarşıya mümkün değil çıkamam şu halde dün bulaşık makinasına bulaşık yerrleştirrken belim kırılıyor sandım sandalyeye oturdum öyle yerleştirdim.eşimle çıkıp almamız lazım ancak
çok guzelmıs aldıkalrın bende cumartesı kapı susu almıstım ama degıstırıcem daha guzelını buldum
kızını kırma bence ırmak ta güzel isim yada ırmak melis koyun
ben hastane için sadece serbet ve çikolota düşündüm bebek şekerini 40 mevlüdünde dagıtıcam
benımde kızım ısmı elıf gülce olacak inşallah
aminn gülümm Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhçok teşekkürler canım eğer istanbuldaysan haftaiçi gidersen daha iyi olur çok kalabalık oluyor ben erken saatte gittiğim halde bunaldım. Eşinle gitmen çok daha iyi olur canım benim sana göre daha küçük bende eşimle gittim her hafta bir önceki haftaya göre daha zor oluyor Rabbim yardımcımız olsun.
Aldıklarınızı güle güle kullanın dağıtın canım. Bende 27.haftamda gitmiştim sanırım havuzlu hana ozaman daha çookkk var diye almadım hiç bişi. Şimdi ordakiler hep aklımda kaldı onlar gibi bulamıyorumçok teşekkürler canım eğer istanbuldaysan haftaiçi gidersen daha iyi olur çok kalabalık oluyor ben erken saatte gittiğim halde bunaldım. Eşinle gitmen çok daha iyi olur canım benim sana göre daha küçük bende eşimle gittim her hafta bir önceki haftaya göre daha zor oluyor Rabbim yardımcımız olsun.
Ayyyyyy benim bugün saat 2.30 dakızlar dr randevunuz kaçta güzel haberlerinizi bekliyoruzz
Aldıklarınızı güle güle kullanın dağıtın canım. Bende 27.haftamda gitmiştim sanırım havuzlu hana ozaman daha çookkk var diye almadım hiç bişi. Şimdi ordakiler hep aklımda kaldı onlar gibi bulamıyorumartık sipariş falan vericem netten. Bu arada kızını üzme Nehir ve Irmak güzel ve uyumlu
sagol canım amın hepımızın inşallah adıyla yaşasınlarçok teşekkürler adıyla yasasın inşAllah Gülce çok güzelmiş sağlıkla doğar inşAllah cnm.
En deli olduğum kaynana tipi... Herşey yeterince zor değilmiş gibi bir de laf anlatmak eksik kalıyor sankiValla torunum demiyor kadın birde sürekli oğlum oğlum . Doğdugundada ben bakamazmışım iki üç ay onda kalıcakmışım hasta edermişim bebeği
ay benımde 10 gun var haftaya carsamba bugun bı cıktım ama usg de bakmadı bana gunler gecmıyor sankı yerımde sayıyormusum gıbı gelıyor sıze de öyle mı kızlarcanım doğuma var daha havalandır sürekli çıkar bir kaç güne.ya ne evhamlıyız dimi bazen düşünmekten yoruluyorum resmenn9 gün var dr a gitmeme nasıl gecek zaman bilmiyorum
ben ıkı gun öglen aldım bende sersem gııbı oldum sonra gece ayatrken almaya basladım eskıye gore daha rahat uyudum kızın tekmelerını hıssetmeden delıksız uyudugum oldu ama hergun aynı saatde almak gerekıyormus ben 2 gun sonra değiştirdim bı sıkıntı olmaz dıye düşündümo progestan anamı ağlatıyor gün boyu leyla gibi oluyorum.iyi bari bırakta kurtul enerjin yerine gelsin gülüm
Ayy hadi bebişini gör gel... kocaman olmuştur şimdi... çok heycanlı... Bende özledim bebegimiiiAyyyyyy benim bugün saat 2.30 daçıkar çıkmaz haberr vericemm bebişim kilo almışmı npıyo bakıyım içeride
Ben geldim canım. Bebeğimiz kocaman olmuş boyu 49 cm kilosu 2500 gr. Ama yine yüzünü göstermedi elleriyle kapatıyor. Dr tüp bebek olduğu için sezaryen demişti ama ben normal istiyorum dedim son haftalarda belli olur bekleyelim i zaman dedi. Mutlu oldum. Çok önemli değil ama sırf tüp bebek olduğu için sezaryen olmak istemiyorum belki çok kolay bi dogumum olacak.kızlar dr randevunuz kaçta güzel haberlerinizi bekliyoruzz
Bana da Dr krem verdi proctolog diye. Henüz kullanmadım akşama kadar beklicem geçer gibi oldu gece çok rahatsız ederse kullanıcamben hemoroıd ıcın dr a cıktım sadece sıcak suya oturabılıesın dedı dayanabıldıgım kadar dayanıcam cok zorda kalırsam oturcam
gecen hafta acılde verdıklerı endol fıtıl ve progestanı kullanma bunları kullanacak bı grafıgın yok dedı kum dökuyırmusum dıyınce ıdrar tahlılı ıstedı
gözün aydın canım senınkı utangac olucak elını kapattıgına göreBen geldim canım. Bebeğimiz kocaman olmuş boyu 49 cm kilosu 2500 gr. Ama yine yüzünü göstermedi elleriyle kapatıyor. Dr tüp bebek olduğu için sezaryen demişti ama ben normal istiyorum dedim son haftalarda belli olur bekleyelim i zaman dedi. Mutlu oldum. Çok önemli değil ama sırf tüp bebek olduğu için sezaryen olmak istemiyorum belki çok kolay bi dogumum olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?