5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Maşallah canim.... alakası ne ki tüp bebek ve ya değil doğumla ilgisini anlamadim

Ben de en azından denemek istiyorum olmazsa zaten sezaryen olucak. Hayırlısı artık. Yüz gorumlugu istiyor babasından

sinir etmeyi meziyet sanıyorlar. mutluluğu başkalarını kırmakta bulmuş bunlar. hasbinallah diyorum yani

Bana da Dr krem verdi proctolog diye. Henüz kullanmadım akşama kadar beklicem geçer gibi oldu gece çok rahatsız ederse kullanıcam
bekarken onu bende kullanıyodum procto glyvenol gercekten hemoroıd ıcın bıre bır hatta kadınlar o kremı yuzune sürüyormuş kırışıklığı gideriyormus
bende dayanamazsam oturcam sıcak su banyosuna son caremız olsun hamıleleık olunca ekstra bı ılac kullanmaya korkar oldum

Zahmetli bebek oldukları için riske atmak ıstemıyorlarmıs. Ben de en azından denemek istiyorum baktık olmuyo illa ki sezaryen olur zaten. Sezaryen korkutuyor beni
aynı cumleyı benım dr umda öncesınde 2 düşüğüm oldugu için kurmustu kıymetlı bebek 40 a kadarbeklemem38 de akcıger gelışımını tamamlasın alırım demıştı demek kı drlar da risk almak istemiyor karsı tarafında psikolojisini düşünerek

Kızlar bende doktordan geldim bebişim 2.500 gr olmuş ve plesantamda haftasına göre yaşlı çıkıyo ve 10 günden sonra gelebilir heran dedi. 10 gün daha sabretse daha iyi olur dedi.
sabreder inşallah canım beklesin azcık daha sen dinlenmene dikkat et

benimde çarşamba günü gülüm kontrolumuz aynı günn.yaaaa sorma bazen aklıma gelince kalp atışım hızlanıyorrbugün akıntım fazlaa dahada tedirginim yaa

ben sabah akşam alıyorum hep gülüm leyla gibiyim resmen

ayyy maşşallahhh kuzuyaaaaçok şükür iyiymiş benimki bir tarafa toplanıyor kayıyor böyle sizdede oluyor mu

Kızlar bende doktordan geldim bebişim 2.500 gr olmuş ve plesantamda haftasına göre yaşlı çıkıyo ve 10 günden sonra gelebilir heran dedi. 10 gün daha sabretse daha iyi olur dedi.
Allahın izniyle 37. haftayı buluyor 10 gün sonra gülümm tedirgin olma hiç maşşalah kuzunun kilosuda iyi daha da alır o zamana kadar.bide son aylarda herkesinki yaşlanır diyorlar.ayy çokk hecanlııı az kaldı yaa

Canım heyecandan çok tedirginlik başladı bende. Doktor umarım kendi gelir daha iyi olur yoksa haftaya bakıcaz duruma göre konuşucaz yine dedi. İnşallah bekler de azcık daha kilo alır, en azından ele avuca gelsin geceleri muz ve süte devam gündüzde bulgur muz pekmez hepsini tüketmem lazım

Maşallah kuzuya canım iyi beslemişsin haftasına göre baya bi tosbaa olmuş oo

Maşallah canım senin kuzuya da canım sağlıklı olsun da o sezeryan normal farketmez. İnşallah gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…