- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 23
- 37
Ben geldim canım. Bebeğimiz kocaman olmuş boyu 49 cm kilosu 2500 gr. Ama yine yüzünü göstermedi elleriyle kapatıyor. Dr tüp bebek olduğu için sezaryen demişti ama ben normal istiyorum dedim son haftalarda belli olur bekleyelim i zaman dedi. Mutlu oldum. Çok önemli değil ama sırf tüp bebek olduğu için sezaryen olmak istemiyorum belki çok kolay bi dogumum olacak.
Ben de en azından denemek istiyorum olmazsa zaten sezaryen olucak. Hayırlısı artık. Yüz gorumlugu istiyor babasındangözün aydın canım senınkı utangac olucak elını kapattıgına göredogumunda kolay olur inşallah ama normal olcam dıyıp dogumhaneye gıırıp sezeryanla çıkan çok var. benım akraban 2 hafta once erken dogum yaptı normalde sezeryan olacaktı bebk erken geldıgı ıcın bı fırtta normal dogumda çıkardı
Zahmetli bebek oldukları için riske atmak ıstemıyorlarmıs. Ben de en azından denemek istiyorum baktık olmuyo illa ki sezaryen olur zaten. Sezaryen korkutuyor beniMaşallah canim.... alakası ne ki tüp bebek ve ya değil doğumla ilgisini anlamadim
sinir etmeyi meziyet sanıyorlar. mutluluğu başkalarını kırmakta bulmuş bunlar. hasbinallah diyorum yanidoğru demiş yarım saat oldu benim yengemde kalkmış milletin içinde diyorki dünya ayağa kalksa sen normal doğum yapamazsın şeker hastasısın.dedim ki çocuğum sağlıklı doğsunda ha sezeryan ha normal ne fark eder.kendide sezeryan yaptı ilki normal di kadın normal doğumu sanki üstünlükmüş gibi savunuyor.dedim o zaman dünyadaki bütün şeker hastaları sezeryan mı yaptı.benim annem şeker hastasıymış ne insülin kullanmış ne bişey 26 yıl önce normal doğurmuş beni.kadına anlatmak mümkün değil yaa kapatmış kendini dış dünyaya
bekarken onu bende kullanıyodum procto glyvenol gercekten hemoroıd ıcın bıre bır hatta kadınlar o kremı yuzune sürüyormuş kırışıklığı gideriyormusBana da Dr krem verdi proctolog diye. Henüz kullanmadım akşama kadar beklicem geçer gibi oldu gece çok rahatsız ederse kullanıcam
aynı cumleyı benım dr umda öncesınde 2 düşüğüm oldugu için kurmustu kıymetlı bebek 40 a kadarbeklemem38 de akcıger gelışımını tamamlasın alırım demıştı demek kı drlar da risk almak istemiyor karsı tarafında psikolojisini düşünerekZahmetli bebek oldukları için riske atmak ıstemıyorlarmıs. Ben de en azından denemek istiyorum baktık olmuyo illa ki sezaryen olur zaten. Sezaryen korkutuyor beni
sabreder inşallah canım beklesin azcık daha sen dinlenmene dikkat etKızlar bende doktordan geldimbebişim 2.500 gr olmuş ve plesantamda haftasına göre yaşlı çıkıyo ve 10 günden sonra gelebilir heran dedi. 10 gün daha sabretse daha iyi olur dedi.
benimde çarşamba günü gülüm kontrolumuz aynı günn.yaaaa sorma bazen aklıma gelince kalp atışım hızlanıyorray benımde 10 gun var haftaya carsamba bugun bı cıktım ama usg de bakmadı bana gunler gecmıyor sankı yerımde sayıyormusum gıbı gelıyor sıze de öyle mı kızlar
bıde sımdı bende hemoroıd varya bıde malum sol kasıgım agrıor dogumdan korkmaya basladım hıc aklıma o anı getırmek ıstemıyorum gecen salı acıle gıttıgımızde dr alttan baktı bacaklarımı bıle zor actım nasıl dogurcam bılmıyorum sankı son anda ben bıseyı yapamıcam bebege zarar verıcem gıbı gelıyor dogum korkusu olan var mı aranızda benım gıbı
Benimde en sinir olduğum kadın sanırım bu hayatta kaynanam doğuma kadar göeüşmwyelim dedim bugun çıldırttı beniEn deli olduğum kaynana tipi... Herşey yeterince zor değilmiş gibi bir de laf anlatmak eksik kalıyor sanki
ben sabah akşam alıyorum hep gülüm leyla gibiyim resmenben ıkı gun öglen aldım bende sersem gııbı oldum sonra gece ayatrken almaya basladım eskıye gore daha rahat uyudum kızın tekmelerını hıssetmeden delıksız uyudugum oldu ama hergun aynı saatde almak gerekıyormus ben 2 gun sonra değiştirdim bı sıkıntı olmaz dıye düşündüm
Ben geldim canım. Bebeğimiz kocaman olmuş boyu 49 cm kilosu 2500 gr. Ama yine yüzünü göstermedi elleriyle kapatıyor. Dr tüp bebek olduğu için sezaryen demişti ama ben normal istiyorum dedim son haftalarda belli olur bekleyelim i zaman dedi. Mutlu oldum. Çok önemli değil ama sırf tüp bebek olduğu için sezaryen olmak istemiyorum belki çok kolay bi dogumum olacak.
Allahın izniyle 37. haftayı buluyor 10 gün sonra gülümm tedirgin olma hiç maşşalah kuzunun kilosuda iyi daha da alır o zamana kadar.bide son aylarda herkesinki yaşlanır diyorlar.ayy çokk hecanlııı az kaldı yaaKızlar bende doktordan geldimbebişim 2.500 gr olmuş ve plesantamda haftasına göre yaşlı çıkıyo ve 10 günden sonra gelebilir heran dedi. 10 gün daha sabretse daha iyi olur dedi.
Benımkı sağda hep. Bugün Dr da bakarken hep sağdan baktı.ayyy maşşallahhh kuzuyaaaa çok şükür iyiymiş benimki bir tarafa toplanıyor kayıyor böyle sizdede oluyor mu
Canım heyecandan çok tedirginlik başladı bende. Doktor umarım kendi gelir daha iyi olur yoksa haftaya bakıcaz duruma göre konuşucaz yine dedi. İnşallah bekler de azcık daha kilo alır, en azından ele avuca gelsin geceleri muz ve süte devam gündüzde bulgur muz pekmez hepsini tüketmem lazımAllahın izniyle 37. haftayı buluyor 10 gün sonra gülümm tedirgin olma hiç maşşalah kuzunun kilosuda iyi daha da alır o zamana kadar.bide son aylarda herkesinki yaşlanır diyorlar.ayy çokk hecanlııı az kaldı yaa
Maşallah kuzuya canım iyi beslemişsinBende doktorumdan geldim sanırım benim tombiş bi bebek olucak doktor erken gelebilir dedi bebişim 2600 gram olmuşhaftasına göre hala önde demir ilacı vitamin hepsimi kestik pekmezde sadece sabahları iç dedi tosbaam hızla büyüyor
İnşallah canım sabredersabreder inşallah canım beklesin azcık daha sen dinlenmene dikkat et
Maşallah canım senin kuzuya daBen geldim canım. Bebeğimiz kocaman olmuş boyu 49 cm kilosu 2500 gr. Ama yine yüzünü göstermedi elleriyle kapatıyor. Dr tüp bebek olduğu için sezaryen demişti ama ben normal istiyorum dedim son haftalarda belli olur bekleyelim i zaman dedi. Mutlu oldum. Çok önemli değil ama sırf tüp bebek olduğu için sezaryen olmak istemiyorum belki çok kolay bi dogumum olacak.
Senin kafa sarhoş gibidir o zamanben sabah akşam alıyorum hep gülüm leyla gibiyim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?