EfetMaşallah kuzuya canım iyi beslemişsinhaftasına göre baya bi tosbaa olmuş oo
Efetama belki son ay yavaşlar dedi doktor bazı bebekler hızla gelişip durabiliyorlarmış :) 4 kilo olursa aşdıgım kıyafetleri 2 hafta falan giyer sanırım
asma yüzünü sen hazırlıklarını tamamla bekle gülüm.kendi gelmezse sezeryan la alıcak etrafımda 2 yada 3 çocuğu normal yapmış sonuncuyu sezeryana yatmış bir sürü insan var.özeldeki dr bana da şeker hastası olduğum için 38. hafta alırız fazla bekletmem dedi.sen yemene dikkat et daha da kilo alır zatenCanım heyecandan çok tedirginlik başladı bende. Doktor umarım kendi gelir daha iyi olur yoksa haftaya bakıcaz duruma göre konuşucaz yine dedi. İnşallah bekler de azcık daha kilo alır, en azından ele avuca gelsin geceleri muz ve süte devam gündüzde bulgur muz pekmez hepsini tüketmem lazım
aaaa o zman ben daha 33 haftalığımasya_01 canım bu arada geçen konuşmuştuk ya bebeği son adet tarihine göremi yoksa usg cihazına göremi hesaplıcaz die, doktor haftaya 37 de olucaksın dedi, bende dedimki ama 1 haftadan geri gidiyo dedim o değil sson adet tarihine göre olacak dedi. Onu söyliyeyim dedim hatırlamışken. Bende şimdi bu hamilelik takvimimi son adet tarihime göre değiştiricemen azından doğru günümü görmüş olurum.
hem nasılllSenin kafa sarhoş gibidir o zaman
Öyle canım aklıma gelince sordum doktora öyle söyleyince sanada haber vereyim dedim.aaaa o zman ben daha 33 haftalığım1 hafta önden gidiyor çünkü.ay çok iyi yapmışsın sormakla gülüm sağolasın
sağol gülüm çok iyi yapmışsınÖyle canım aklıma gelince sordum doktora öyle söyleyince sanada haber vereyim dedim.
Maşallah bebişe ve sanaBende doktorumdan geldim sanırım benim tombiş bi bebek olucak doktor erken gelebilir dedi bebişim 2600 gram olmuşhaftasına göre hala önde demir ilacı vitamin hepsimi kestik pekmezde sadece sabahları iç dedi tosbaam hızla büyüyor
Canım sen elinden geleni yap bebeklerimiz Allah a emanet içini ferah tut kilosunuda alır vaktını de bekler inşallahCanım heyecandan çok tedirginlik başladı bende. Doktor umarım kendi gelir daha iyi olur yoksa haftaya bakıcaz duruma göre konuşucaz yine dedi. İnşallah bekler de azcık daha kilo alır, en azından ele avuca gelsin geceleri muz ve süte devam gündüzde bulgur muz pekmez hepsini tüketmem lazım
Bebişler sağlıklı gelsinde sarhoş olalım ne yapalım onlar gelince Zaten ağlamalarından ayılırızhem nasılllsırf o yüzden belki keser diye dr a dedim kesecekmisiniz diye de zorla bulduk riske atmayalım falan dedi içmeye devam ediyorum.bari 1 kere olaydı iyiydi sabah akşam içiyorum birde
yeter ki sağsağlim olsunlarBebişler sağlıklı gelsinde sarhoş olalım ne yapalım onlar gelince Zaten ağlamalarından ayılırız
Saolasın tatlım :)Maşallah bebişe ve sana
yeter ki sağsağlim olsunlarAllaha emanetler
Canım bu akşam benim de 160lardaydi yine sebepsiz yere. Bugun hareketi cok az geceyi bekliyorum 12den sonra kuduruyo benimki normalde bakalim durum ne olacak. Sen de bekle biraz sekerin dusunce baslar minnos:)Canım merhaba çok moralim bozuk akşam ki ölçümüm 189 çıktı ve bugün bebeğim çok az hareket etti eşim de sabahı bekleyelim tekrar ölçelim ona göre doktora gidelim diyor ama içim içimi yiyor senin de yüksek çıktığında bebeğin hareketlerinde bir azalma olmuş muydu?
Aynen bende hepsini sıfır üç ay aldımBol bol kıyafet alıcaksınız ozaman canım ayda bir büyücek bedeni
Bende doktorumdan geldim sanırım benim tombiş bi bebek olucak doktor erken gelebilir dedi bebişim 2600 gram olmuşhaftasına göre hala önde demir ilacı vitamin hepsimi kestik pekmezde sadece sabahları iç dedi tosbaam hızla büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?