5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

asya_01 canım bu arada geçen konuşmuştuk ya bebeği son adet tarihine göremi yoksa usg cihazına göremi hesaplıcaz die, doktor haftaya 37 de olucaksın dedi, bende dedimki ama 1 haftadan geri gidiyo dedim o değil sson adet tarihine göre olacak dedi. Onu söyliyeyim dedim hatırlamışken. Bende şimdi bu hamilelik takvimimi son adet tarihime göre değiştiricemen azından doğru günümü görmüş olurum.

asma yüzünü sen hazırlıklarını tamamla bekle gülüm.kendi gelmezse sezeryan la alıcak etrafımda 2 yada 3 çocuğu normal yapmış sonuncuyu sezeryana yatmış bir sürü insan var.özeldeki dr bana da şeker hastası olduğum için 38. hafta alırız fazla bekletmem dedi.sen yemene dikkat et daha da kilo alır zaten

aaaa o zman ben daha 33 haftalığım1 hafta önden gidiyor çünkü.ay çok iyi yapmışsın sormakla gülüm sağolasın

Senin kafa sarhoş gibidir o zaman
hem nasılllsırf o yüzden belki keser diye dr a dedim kesecekmisiniz diye de zorla bulduk riske atmayalım falan dedi içmeye devam ediyorum.bari 1 kere olaydı iyiydi sabah akşam içiyorum birde

Maşallah bebişe ve sana

Canım sen elinden geleni yap bebeklerimiz Allah a emanet içini ferah tut kilosunuda alır vaktını de bekler inşallah

hem nasılllsırf o yüzden belki keser diye dr a dedim kesecekmisiniz diye de zorla bulduk riske atmayalım falan dedi içmeye devam ediyorum.bari 1 kere olaydı iyiydi sabah akşam içiyorum birde
Bebişler sağlıklı gelsinde sarhoş olalım ne yapalım onlar gelince Zaten ağlamalarından ayılırız

Canım merhaba çok moralim bozuk akşam ki ölçümüm 189 çıktı ve bugün bebeğim çok az hareket etti eşim de sabahı bekleyelim tekrar ölçelim ona göre doktora gidelim diyor ama içim içimi yiyor senin de yüksek çıktığında bebeğin hareketlerinde bir azalma olmuş muydu?

yeter ki sağsağlim olsunlarAllaha emanetler

Canım bu akşam benim de 160lardaydi yine sebepsiz yere. Bugun hareketi cok az geceyi bekliyorum 12den sonra kuduruyo benimki normalde bakalim durum ne olacak. Sen de bekle biraz sekerin dusunce baslar minnos:)

Basladi benimki gobek dansi yaptirmaya. Mervecim ne durumdasin sekerin nasil oldu bebis napiyo insallah seninki de normale dönmüştür.

Mihrinus canim bebegin suyu arkadasiminda azdi bi hafta boyu sabah aksam taze skilmis havuc suyu icti ve olgun armut yedi. Su seviyesini dengeledi 38. Haftada dogum yapti. Rabbim yardimcin olsun

Màsallah Rabbim nazarlardan saklasin. Sagsaglim kucagina almak nasip olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…