5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

tam tersi daha hareketleniyor gülüm.peki nasıl oldun kendiliğinden mi yükseldi öyle

Dinlen canim bnm. Galiba bizim grubun ilk dogumu senden olacak
Günaydın canım, sanırım benden gelecek o haber ama erken olcak çok sanki hazır değilim daha. Dünden beri annem, eşim babam bi çöp fahi kaldırtmıyolar. Hiiiiççte alışık değilim. Herşeyi tıkıyolar ağzıma neredeyse uçak geldii geldii demedikleri kaldı inşallah bebişim bi haftada alır baya. Geçen pazartesiden bu pazartesiye geceleri muz ve süt işe yaramış anlaşılankii bebiş 450 gr almış. Deneyin derim canım.

iyi yapıyolar gülümm.dinlen ne kadar dinlensen ayaklanmasan o kadar iyi.kilosuda öyle az değil zaten gülümdaha nerden baksan 1 hafta var 1 haftada alır yine 3 e tamamlanır.kız dedim ya geçen arkadaşımın tanıdığı söylüyor 1900 gr doğmuş küveze bile girmemiş sen içini ferah tut yeter ki

Canım şekerim 120 ye düştü 2.saatte şükürler olsun minnoş da gece başladı dönmelere :) o kadar korkuyorum ki sağlıkla kucağımıza aldığımız günler gelseydi artık resmen diken üstündeyim...ekmek aldığım fırını değiştirmiştim acaba ondan mı oldu diye içim içimi yedi bütün gece...
Basladi benimki gobek dansi yaptirmaya. Mervecim ne durumdasin sekerin nasil oldu bebis napiyo insallah seninki de normale dönmüştür.

Kendiliğinden yükseldi eşime yaptığım çorbaya bir avuç pirinç katmıştım azıcık ondan yedim bir de ekmek aldığım fırını değiştirmiştim sanırım ondan oldu...neyse ki şimdi normale döndü..
tam tersi daha hareketleniyor gülüm.peki nasıl oldun kendiliğinden mi yükseldi öyle

iyi yapıyorlar ne guzel işte yanındalar ye iç diye destek oluoyrlar sen yat dinlen bebegıne bak onu buyut ıcerde ben bırde badem sütünü duymuştum bebege kilo aldırıyırmus ama hıc ıcmedım bı arastır ıstersen yattıgın yerden dıkkat et kendıne wc dısında kalkma bahanen varken yat bebış dogunca istesende yatamazsın

Sonrası korkutuyor canım o dikişler düşünmek istemiyorum
ay aynı ben gecen sene bı arkadasım sezeryan oldu belınden uyusturdular dun dıyr kı bazen hala belım agrıyor kitlenip kalıyorum dıyor o dikişler idrar yapamama hemoroıd olma çok korkutuyor benı vakit yaklaştıkca

Günaydın kızlar vajinadaki kemiklerde ağrı ve acı hisseden varmı 2 gündür vajinadaki kemiklerim acıyor resmen

büyük ihtimal pirinçtendir gülüm benim bir kaşık aşureyle 191 e fırladı.neyseki düşmüş.hayırlısıyla atlatabilsek şu son ayları

kızlar ben hiç iyi değilim böyle bir baygınlık hissi var gözlerim kayıyor resmen eczaneye gitmeye mecalim yok tansiyon ölçtürmek için.çok fenayım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…