- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Kızlar bende doktordan geldimbebişim 2.500 gr olmuş ve plesantamda haftasına göre yaşlı çıkıyo ve 10 günden sonra gelebilir heran dedi. 10 gün daha sabretse daha iyi olur dedi.
Amin canım inşallah tüm bebişler ve anneler sorunsuz kavuşurlar birnirlerine :)Màsallah Rabbim nazarlardan saklasin. Sagsaglim kucagina almak nasip olur insallah
Zahmetli bebek oldukları için riske atmak ıstemıyorlarmıs. Ben de en azından denemek istiyorum baktık olmuyo illa ki sezaryen olur zaten. Sezaryen korkutuyor beni
tam tersi daha hareketleniyor gülüm.peki nasıl oldun kendiliğinden mi yükseldi öyleCanım merhaba çok moralim bozuk akşam ki ölçümüm 189 çıktı ve bugün bebeğim çok az hareket etti eşim de sabahı bekleyelim tekrar ölçelim ona göre doktora gidelim diyor ama içim içimi yiyor senin de yüksek çıktığında bebeğin hareketlerinde bir azalma olmuş muydu?
Günaydın canım, sanırım benden gelecek o haber ama erken olcak çok sanki hazır değilim daha. Dünden beri annem, eşim babam bi çöp fahi kaldırtmıyolar. Hiiiiççte alışık değilim. Herşeyi tıkıyolar ağzıma neredeyse uçak geldii geldii demedikleri kaldıDinlen canim bnm. Galiba bizim grubun ilk dogumu senden olacak
Sonrası korkutuyor canım o dikişler düşünmek istemiyorumHiç korkutmasin. . Sen ameliyata girdikten 5 dk sonra bebek kollarında :)
iyi yapıyolar gülümm.dinlen ne kadar dinlensen ayaklanmasan o kadar iyi.kilosuda öyle az değil zaten gülümdaha nerden baksan 1 hafta var 1 haftada alır yine 3 e tamamlanır.kız dedim ya geçen arkadaşımın tanıdığı söylüyor 1900 gr doğmuş küveze bile girmemiş sen içini ferah tut yeter kiGünaydın canım, sanırım benden gelecek o haber ama erken olcak çok sanki hazır değilim daha. Dünden beri annem, eşim babam bi çöp fahi kaldırtmıyolar. Hiiiiççte alışık değilim. Herşeyi tıkıyolar ağzıma neredeyse uçak geldii geldii demedikleri kaldıinşallah bebişim bi haftada alır baya. Geçen pazartesiden bu pazartesiye geceleri muz ve süt işe yaramış anlaşılankii bebiş 450 gr almış. Deneyin derim canım.
Basladi benimki gobek dansi yaptirmaya. Mervecim ne durumdasin sekerin nasil oldu bebis napiyo insallah seninki de normale dönmüştür.
tam tersi daha hareketleniyor gülüm.peki nasıl oldun kendiliğinden mi yükseldi öyle
bi sıkıntı var bende yazıyorum yazıyorum çıkmıyırKızlar sayfalarda ilerleyemiyorum. .. site de bir sorun mu var
Günaydın canım, sanırım benden gelecek o haber ama erken olcak çok sanki hazır değilim daha. Dünden beri annem, eşim babam bi çöp fahi kaldırtmıyolar. Hiiiiççte alışık değilim. Herşeyi tıkıyolar ağzıma neredeyse uçak geldii geldii demedikleri kaldıinşallah bebişim bi haftada alır baya. Geçen pazartesiden bu pazartesiye geceleri muz ve süt işe yaramış anlaşılankii bebiş 450 gr almış. Deneyin derim canım.
iyi yapıyorlar ne guzel işte yanındalar ye iç diye destek oluoyrlar sen yat dinlen bebegıne bak onu buyut ıcerde ben bırde badem sütünü duymuştum bebege kilo aldırıyırmus ama hıc ıcmedım bı arastır ıstersen yattıgın yerden dıkkat et kendıne wc dısında kalkma bahanen varken yat bebış dogunca istesende yatamazsınGünaydın canım, sanırım benden gelecek o haber ama erken olcak çok sanki hazır değilim daha. Dünden beri annem, eşim babam bi çöp fahi kaldırtmıyolar. Hiiiiççte alışık değilim. Herşeyi tıkıyolar ağzıma neredeyse uçak geldii geldii demedikleri kaldıinşallah bebişim bi haftada alır baya. Geçen pazartesiden bu pazartesiye geceleri muz ve süt işe yaramış anlaşılankii bebiş 450 gr almış. Deneyin derim canım.
ay aynı ben gecen sene bı arkadasım sezeryan oldu belınden uyusturdular dun dıyr kı bazen hala belım agrıyor kitlenip kalıyorum dıyor o dikişler idrar yapamama hemoroıd olma çok korkutuyor benı vakit yaklaştıkcaSonrası korkutuyor canım o dikişler düşünmek istemiyorum
büyük ihtimal pirinçtendir gülüm benim bir kaşık aşureyle 191 e fırladı.neyseki düşmüş.hayırlısıyla atlatabilsek şu son aylarıKendiliğinden yükseldieşime yaptığım çorbaya bir avuç pirinç katmıştım azıcık ondan yedim bir de ekmek aldığım fırını değiştirmiştim sanırım ondan oldu...neyse ki şimdi normale döndü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?