Ayy inşallah canım yaa 2900-3000 olsa canıma minnet :)iyi yapıyolar gülümm.dinlen ne kadar dinlensen ayaklanmasan o kadar iyi.kilosuda öyle az değil zaten gülümdaha nerden baksan 1 hafta var 1 haftada alır yine 3 e tamamlanır.kız dedim ya geçen arkadaşımın tanıdığı söylüyor 1900 gr doğmuş küveze bile girmemiş sen içini ferah tut yeter ki
Canım aman bi kendine gelip git bir an öncede kendine gel. Haberdar et bizidekızlar ben hiç iyi değilim böyle bir baygınlık hissi var gözlerim kayıyor resmen eczaneye gitmeye mecalim yok tansiyon ölçtürmek için.çok fenayım yaa
benım sol kasıkta var bı agrı ama kasda gibi dr normal demişti kemik ağrısını canlandıramadım zihnimdeGünaydın kızlar vajinadaki kemiklerde ağrı ve acı hisseden varmı 2 gündür vajinadaki kemiklerim acıyor resmen
progestan yapmış olabilir mi yakınsa saglık ocagı aksıye bın gıtCanım aman bi kendine gelip git bir an öncede kendine gel. Haberdar et bizide
kızlar ben hiç iyi değilim böyle bir baygınlık hissi var gözlerim kayıyor resmen eczaneye gitmeye mecalim yok tansiyon ölçtürmek için.çok fenayım yaa
Bu kas da değil ya bildiğin kemik ağrısıbenım sol kasıkta var bı agrı ama kasda gibi dr normal demişti kemik ağrısını canlandıramadım zihnimde
dr un ne önerıyor canım senın durumunu en ıyı bılen o onun tavsıyesı ne yöndeBenimde tuhaf ağrılarım oluyor.. kasik ta bazen de rahim de gelip geçiyor..
Kızlar bir fikir verin öyle kararsızım ki genel anestezi mı alayım yarım mi?
Aslında ben ilki gibi genel istiyordum ama eşim çok endişeli korku var ikna etmeye çalışıyor yarım için... benim de kafam karıştı. .
Belimden iğne vurulmak istemiyorum.. ama aynı zamanda yarım olunca hemen kendine geliyormuş hasta, kafam çok karisik
sor valla bızım yerımıze de sorBu kas da değil ya bildiğin kemik ağrısıcumartesi randevum var sorum doktora bende
Allahın izniyle olur gülüm bak görürsünAyy inşallah canım yaa 2900-3000 olsa canıma minnet :)
gülüm beni sezeryana alırsa ben genel isterim çünkü tanıdığım bir kaç kişinin başına çok kötü şeyler geldiBenimde tuhaf ağrılarım oluyor.. kasik ta bazen de rahim de gelip geçiyor..
Kızlar bir fikir verin öyle kararsızım ki genel anestezi mı alayım yarım mi?
Aslında ben ilki gibi genel istiyordum ama eşim çok endişeli korku var ikna etmeye çalışıyor yarım için... benim de kafam karıştı. .
Belimden iğne vurulmak istemiyorum.. ama aynı zamanda yarım olunca hemen kendine geliyormuş hasta, kafam çok karisik
ayagının altına yuksekce bı yastık koyarak uzan o bıraz kendıne getırebılır senıılık duş aldım kızlar sonra bişeyler yedim başım fena ağrıyor gittim ölçtürdüm tansiyonumu normaldi niye öyle oldum bilmiyorum bayılmak üzereydim
ya gülüm o ağrı bende de oldu kaç kaç defa acile gittim olur normal deyip gönderiyorlarBu kas da değil ya bildiğin kemik ağrısıcumartesi randevum var sorum doktora bende
dün baya uyumuşum gece hiç uzanmak içimden gelmiyor baya derin uykuya girmişim.başım çatlamak üzere ama bir taraf bitiyor bir taraf başlıyor yaaayagının altına yuksekce bı yastık koyarak uzan o bıraz kendıne getırebılır senı
Ben aradım az önce doktoru bebek aşağıya baskı yaptıgı için normal desi ;(ya gülüm o ağrı bende de oldu kaç kaç defa acile gittim olur normal deyip gönderiyorlarbende doğum sancısı mı geliyor diye endişeleniyorum her defasında
gülüm beni sezeryana alırsa ben genel isterim çünkü tanıdığım bir kaç kişinin başına çok kötü şeyler geldi2 arkadaşımın yarıdan uyuşturdular doğumun üstüne 4 yıl geçti hala bel ağrısı çektiğini söylüyolar daha fenası bir tanıdığımız yarıdan uyuşturdular 60 gün yoğun bakımda kaldı doğumdan sonra hafıza kaybı yaşadı o kadar kötü günler geçirdi ki anlatamam.yine dr la görüş
kürtajda benı de tam uyuymuslardı psıkolojık olarak ıyı bırsey bence o bel agrıması olayını duydum olabılıyrmus.
,genel anestezıde aklıma takılan su kızlar bılgııs olan varsa cevaplasın şimdi bize narkoz verecekler ama bebek ıcerde ve plesanta sayesınde bag var narkoz bebege de gecer mı gecerse zararlı mı
uyumasanda uzan beynıne kan gıtsın hamılelıkte damarlarımızın genıslıgı bıle degısıyor su ıc bıde vucudun bı tazelensın gıdebılıyorsanda gıt bı saglık ocagına korkutma bızı aklıma baska bısey gelıyordün baya uyumuşum gece hiç uzanmak içimden gelmiyor baya derin uykuya girmişim.başım çatlamak üzere ama bir taraf bitiyor bir taraf başlıyor yaa
bak ne dedimBen aradım az önce doktoru bebek aşağıya baskı yaptıgı için normal desi ;(
ne geliyor kız aklınauyumasanda uzan beynıne kan gıtsın hamılelıkte damarlarımızın genıslıgı bıle degısıyor su ıc bıde vucudun bı tazelensın gıdebılıyorsanda gıt bı saglık ocagına korkutma bızı aklıma baska bısey gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?