- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Benim şuan geçti ama ayaklarım sürekli soğuk bi ısıtamadimBenimde bel çok ağrıyor
Ben sürekli dışardayım valla minibüs vs biniyorum. Su an kan sulandırıcı igne kullanıyorum folik asit progesta n ve corasprin aliuorim cnmBenim esim fazla titriyor üzerime hic çikmiyorum disari bu arada ilaclarina devam ediyormusun sende
Çalışkan anne adayıBen sürekli dışardayım valla minibüs vs biniyorum. Su an kan sulandırıcı igne kullanıyorum folik asit progesta n ve corasprin aliuorim cnm
Biz ona gezgin desek daha mi doğru olur neÇalışkan anne adayı
Ah eşime birsey olmayacagini bir anlatabilsemBen sürekli dışardayım valla minibüs vs biniyorum. Su an kan sulandırıcı igne kullanıyorum folik asit progesta n ve corasprin aliuorim cnm
@atalente35
@Bournemount
qusel
@Bimola
Efif00
@Karakarsu
D Duavesabir
@bebisim_benim
@tipitip_
Günaydın Tünaydın
Kızlar nasıl geçiyor hamileliğiniz ??
Test yapacaklar olan vardı onlar ne yaptı?
Kontrole giden gidecek olanlar varmı?
@atalente35
@Bournemount
qusel
@Bimola
Efif00
@Karakarsu
D Duavesabir
@bebisim_benim
@tipitip_
@Kelebekk3404
@m_aslicim
Eki Görüntüle 2563280
Eki Görüntüle 2563284
hersey bunlar ıcın katlanıyoruz.. yolun sonu cok guzelll oldugunu bıldıgımız ıcın.
Kız erkek isimleri önerileriniz varmı?
Olmaz allahın izniyle hasta değiliz hamileyiz :))Ah eşime birsey olmayacagini bir anlatabilsem
Gözüm aydın cnm bende bugün gördüm. Henüz duymadimBen bugun bebegımın kalp atıslarını duydum cok sukur daha 4 mm kucuk☺Sızlerde duyarsınız ınsallah
Tebrik eederim sen kac haftaliksinBen bugun bebegımın kalp atıslarını duydum cok sukur daha 4 mm kucuk☺Sızlerde duyarsınız ınsallah
Korkma cnm içini ferah tut. Önceki hamileligimde bende öyle korktum seni çok iyi anlıyorum.kanama olur bazı hamileliklerde. Güzel düşün iyi düşün. Dualarımız seninle. Bizi haberdar etmeyi unutmaBen çok korkuyorum kızlar. Korktuğumda herzaman başıma gelir benim. Yarin kontrolum var öğlen 16da.
Bakalim doktor Ne diyecek yaa. Arada lekelenmem oluyo çünkü benim.
Düşük olcak diye korkuyorum.
Kalp atışlarını duysam bende rahata eriicemKorkma cnm içini ferah tut. Önceki hamileligimde bende öyle korktum seni çok iyi anlıyorum.kanama olur bazı hamileliklerde. Güzel düşün iyi düşün. Dualarımız seninle. Bizi haberdar etmeyi unutma
Gözüm aydın cnm bende bugün gördüm. Henüz duymadim
K
Tebrik eederim sen kac haftaliksin
Korkma canım iyi dusun iyi olsun yerlesme kanamasidir biraz dinlen uzanBen çok korkuyorum kızlar. Korktuğumda herzaman başıma gelir benim. Yarin kontrolum var öğlen 16da.
Bakalim doktor Ne diyecek yaa. Arada lekelenmem oluyo çünkü benim.
Düşük olcak diye korkuyorum.
zaten 3 aşağı 5 yukarı olur tam aynı olamaz.
Son adet 21 ekım doktorum adete gore 6+6 ultrasona gore 6+1 oldugunu ve normal oldugunu soyledı yumutanın dolu gunuyle alakalıymıs gerıden gelmesı
Efif00 tebrik ederim seni kuzum. Kac haftalık dedi doktor. Ve gobekten bakınca mi duydu yoksa vajinal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?