5 haftalık hamileler buraya

Bu nasil bisey oldu be. Karıştı

Demem oki normal baci o seyler. 3 asagi 5 yukarı tahminler olur işte

Oyle dusunme hepımız korkuyoruz doktoruna lekelenmelerı soyledınmı dusuk tehlıkesı ıcın ılac kullanman gerekebılır umarım tehlıken yoktur ama ıhmale gelmez lekelenme olunca hemen gıtseydın keske
Ben çok korkuyorum kızlar. Korktuğumda herzaman başıma gelir benim. Yarin kontrolum var öğlen 16da.
Bakalim doktor Ne diyecek yaa. Arada lekelenmem oluyo çünkü benim.
Düşük olcak diye korkuyorum.

Oyle dusunme hepımız korkuyoruz doktoruna lekelenmelerı soyledınmı dusuk tehlıkesı ıcın ılac kullanman gerekebılır umarım tehlıken yoktur ama ıhmale gelmez lekelenme olunca hemen gıtseydın keske
Benim uyku problemim yoktuda işte hormonlar.
Anne olmak cidden çok zor bir şey..
Bu arada tabiki gittim gösterdim ilaçlarım var.
Ama kesede rahimde her defasında bişey çıkmıyo.. Yarında professora gidicem bizim tup bebek doktorunda randevum var. Bakalım o ne diyecek

Anladım kanama falan gorunmuyor degılmı onemsızdır belkıde rabbım sagsaglım kucagınıza almayı nasıo etsın ınsallah Bu arada hangı ılden katılıyorsunuz kızlar ben ıstanbul Avrupa yakası

Ben çıkıyorum artık uyumayı deneyecem. Siz devam edin sabah bildirimler olsun ekranda hosuma gidio tek tek okuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…