- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Cok iyi vallahi erken görmüşsünuz maşşallah bebise6+3 cnm
Evet cuma günü görememiştim açıkçası korktum bundada diğeri gibi boş gebelik mi diye ama öyle olmadı allaha şükürCok iyi vallahi erken görmüşsünuz maşşallah bebise ❤
GözünaydınŞimdi geldik drdan kızlar kalp atışını gorduk pazartesiduyariz inşallah yine gidicez
Ben 5+3de gobekten görmustum ama dolumu bosmu bilmiyorum ama olumsuz birsey söylediğini hatirlamiyorum doktorumunvajinal bakınca 5 haftalıkta bile gorebiliyorlar kesenin dolu olup olmadıgını..
5 haftalıkken gobekten kese bile zor gozukuyoBen 5+3de gobekten görmustum ama dolumu bosmu bilmiyorum ama olumsuz birsey söylediğini hatirlamiyorum doktorumun
Ilk gebeligim oldugu icin bu konu hakkinda cok bilgim yok dr ne zmn gel derse gidiyorum5 haftalıkken gobekten kese bile zor gozukuyo
Amin cnm inşallahGözünaydınRabbim kucagina almayida nasip etsin
Seninlede cok yakiniz benim son regl tarihim 27 ekimAmin cnm inşallah
Maşşallah diyelim,Ilk gebeligim oldugu icin bu konu hakkinda cok bilgim yok dr ne zmn gel derse gidiyorum
Allah isteyen herkese nasip etsinMaşşallah diyelim, ❤
Benim dün öyleydi de bugün rahat geçti biraz daha.Bugun belime ağrı çok vurdu kızlar.. Sizde nasıl gidiyor
Artik agrilarimi anlamiyorum bile fazladan bir lokma yemek yedigim zaman cok rahatsiz oluyorum bugun hep bitkin yorgun gibiydim ayrica 5.haftada herseye aglayan bir gözyaslarim kurumus gibiBugun belime ağrı çok vurdu kızlar.. Sizde nasıl gidiyor
Ah ne güzel 2 gün var aramızda senin son durum edirSeninlede cok yakiniz benim son regl tarihim 27 ekim
Ben keseyi gördüm ama kalp atisi ıcin 18 aralikda kontrolum cok şükür hersey yolunda gibi ben arada hafif egzersizler yapiyorum hatami yapiyorum acabaAh ne güzel 2 gün var aramızda senin son durum edir
Cnm yurüyüş yap yeterli bence yorma kendini bence. Duyarsın kalp atışını insallahBen keseyi gördüm ama kalp atisi ıcin 18 aralikda kontrolum cok şükür hersey yolunda gibi ben arada hafif egzersizler yapiyorum hatami yapiyorum acaba
Benim esim fazla titriyor üzerime hic çikmiyorum disari bu arada ilaclarina devam ediyormusun sendeCnm yurüyüş yap yeterli bence yorma kendini bence. Duyarsın kalp atışını insallah
Benimde bel çok ağrıyorBugun belime ağrı çok vurdu kızlar.. Sizde nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?