- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Inşallah pazartesi çağırdı. 7+3 olucaz öğün duyarız sanırım
Tup bacı. Tüpe bağladık kendimizi yaş 29 İstanbul Anadolu yakası
İkinci denemem.
Haziranda kurtaj oldum, o tüp elimizde patladı kalbi durdu malesef..
Çok üzülmüştüm ama bu tutunca geçti gitti.
Canım sen içini ferah tut bol bol dua et bizlerde sana edeceğiz inşallah sağlıkla devam eder hamileliklerimiz sağlıkla kulaklarımıza alırız negatif düşüncelerden uzak durmalıyız hersey rabbimden hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah . Bernaistanbul canim sende yarın bize mutlaka yaz merak ediyorum . Rabbim herkeze kalbini duymayı nasip estsin insallah Efif00
8 haftalıktı canımKacıncı haftada durdu kalbı ınsallah bu gebelıgınız guzel sonuclanır saglıkla kavusursunuz tum kotu gunlerı unutursunuz ınsallah bende tedavi ıle hamıle kaldım femara ve catlatma ıgnesı ıkıncı denememdı ılkınde kimyasal gebelık oldu
kız bacım sen nerelerdesın ozledım senıGüanydin 2020 nin Anneleri
Sen kontrole gittin mi canim5 haftalık gebelik: Gebelik belirtileri
Duygular okyanusu. Hamile olduğunuz için çok sevinebilir, her şeyin normal olup olmayacağına dair endişelenebilir, doğum ile ilgili korkular yaşayabilir ya da bir anne adayı olarak kendinizden emin olmayabilirsiniz. Hiç endişelenmeyin! Bu duyguların hepsi tamamen normaldir. Hafta hafta gebelik hesaplaması ve doğum hesaplaması yaparak, bebeğinizin doğum anıyla ilgili hayaller kurarak kafanızı meşgul edin.
Özenli bakım. Hamilelik sürecinin bu aşamasında adet benzeri kramplar ve bel ağrıları sık görülür. Ilık bir banyo yaparak, sakinleştirici müzik dinleyerek veya şekerleme yaparak mola verin. Besinlerinize dikkat edin ve hâlâ yapmadıysanız sigara içmeyi, alkol tüketimini ya da ilaç kullanımını bırakın. Tüm bunlar bebeğiniz için zararlıdır.
Bunları biliyor musunuz?Bebeğinizin beyni hızla gelişmektedir ve kısa süre sonra kalbe dönüşecek olan tüp benzeri yapı arada bir atmaya başlayacaktır.
5 haftalık gebelik: Kontrol listesi
Heyecanlı, endişeli ya da enerjik hissedebilirsiniz. Tüm bunlar gebeliğin bir parçasıdır.
Kramplar ve baş ağrıları için ılık bir duş almayı ya da uyumayı deneyebilirsiniz.
Eğer hala bırakmadıysanız alkolü ve sigarayı bırakın.
inşallah kızlar ya cok heycanlıyımHadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Dua edecem İnş hamiledir İnşBenim abimin eş yengem de ilk hamileliğinde bebegin kalbi durdu 1 bucuk aylıktı bebek kürtaj oldu kalbi durunca sonra aradan zaman gecti 6 ay kadar tekrar hamile kaldı onu sağlıkla kulaklarına aldılar çok sukur simdi 6 yaşında bi prensesimiz var ikinciyi istediler 1 yıldır tekrar hamile kaldı fakat oda kalbi durdu araştırıldı neden oluyor diye kan pıhtılaşması denildi igne kullanman lazım denildi . Tekrar aradan zaman gecti hamile kaldı ama onu daha 2 haftalikken düşük yaptı ögrendi iki gün sonra kanaması oldu sonra dedi ara verelim 6 ay geçti simdi 1 gün gecimesi oldu dün kan verdi sonucu bu gün alıp doktora gitcek insallah bu sağlıklı gebelik olarak sonuçlanır dualarınızı esirgemeyin lütfen hamişlerin duası kabul olur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?