- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Maalesef çalışmıyorum cnm ayrılmıştım işten Is bakıyordum ama bebişim geldi kaldıEki Görüntüle 2563290
Çalışan anneler kimler var?
Birtek benmi çalışıyorum :)
atalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Kelebekk3404
m_aslicim
Ben de çalışıyorum kuzumEki Görüntüle 2563290
Çalışan anneler kimler var?
Birtek benmi çalışıyorum :)
atalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Kelebekk3404
m_aslicim
Allah kolaylık versin canımBen de çalışıyorum kuzum
Kolau gelsin meslek nedirBen de çalışıyorum kuzum
Teşekkür ederim, allah razı olsunAllah kolaylık versin canım
Teşekkür ederim, size de. Özel bir firmada ithalat & ihracat uzmanıyım canımKolau gelsin meslek nedir
Takimlideri pozisyonu... Cok yorucu ayni zamanda da güzel eğlenceli. İnsanlar ile uğraşıyoruzTeşekkür ederim, allah razı olsun
Teşekkür ederim, size de. Özel bir firmada ithalat & ihracat uzmanıyım canımSizin meslek nedir? Umarım stresli ve yorucu değildir
[USER=906194 .!.:@atalente35[/USER]
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Kelebekk3404
m_aslicim
Muhammed çok ağır yanına bi isim daha ekleyin ama ağır bi isimBenim eşimin annesi rüyasında görmüş erkek bebek oluyor kulagına ben 3 kere senin adın Muhhammed diyorum dedi erkek olursa Muhammed düşünüyoruz kızıda bana bıraktı eşim ben IpekAsel çook istiyorum bakalım hayırlısı artık
Evet onuda düşünmemiz lazım bakalım cinsiyeti ögrenince karar vercez artıkMuhammed çok ağır yanına bi isim daha ekleyin ama ağır bi isim
cagri merkezi falan miTakimlideri pozisyonu... Cok yorucu ayni zamanda da güzel eğlenceli. İnsanlar ile uğraşıyoruz
Banka canım finans bölümü çağrı merkezi müşteri hizmetlericagri merkezi falan miben media markt cagri merkezinde calismistim yillar once Allahimmm neydi o oyle
Ayyy allah yardımcın olsun bende bankadaydım ayrildimBanka canım finans bölümü çağrı merkezi müşteri hizmetlerikafasi kırık herkes arıyo
maşşallah cok guzel.Şimdi geldik drdan kızlar kalp atışını gorduk pazartesiduyariz inşallah yine gidicez
6+3 cnmmaşşallah cok guzel.
kac haftalıkmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?