- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Değerlerini bi yazsana unuttum..selam kizlar benim degerim artmasi gerekenin cok altinda cikti.doktor cuma bidaha kan bakalim dedi ama normal degil insallah dis gebelik degildir dedi.beni cikarabilirsiniz listeden
canim 129 du pazartesi bugun 180.artiş baya az:/ doktor birdaha bakicaz dedi ister yarin istersen cuma gunu gel dedi.dis gebelik olabilir dedi.daha gunumden 2 gun gectigi icin suan kese gorunmuo zaten.kan degerleri uzerinden dusunuyoruzDeğerlerini bi yazsana unuttum..
Daha listeden çıkmak yok hep beraber yanındayız umarım güzel sonuçlarını yazarsin
Bunlarda hemen olumsuz konuşuyor. Daha erken ya daha bi dursun ne negatif bi doktor. Bence mucize var ve seninlecanim 129 du pazartesi bugun 180.artiş baya az:/ doktor birdaha bakicaz dedi ister yarin istersen cuma gunu gel dedi.dis gebelik olabilir dedi.daha gunumden 2 gun gectigi icin suan kese gorunmuo zaten.kan degerleri uzerinden dusunuyoruz
selam kizlar benim degerim artmasi gerekenin cok altinda cikti.doktor cuma bidaha kan bakalim dedi ama normal degil insallah dis gebelik degildir dedi.beni cikarabilirsiniz listeden
pazartesi 129.carsamba 180Degerın kac cıktı hemen stres yapma
pazartesi 129.carsamba 180
ayni canimİnsallah mucıze olur aynı saatlerde mı yaptırdın
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin üzme sen yinede kendini sıkma canını pozitif düşün o mucize olabilir canımayni canim
Benimde çok agrım oluyordu normalmiş o agrılar hatta ben hep adet olcakmışım gibi his ediyorum bazende batar gibi oluyor sag sol kasık korkma icini ferah tut benim belim kopuyor resmen bu gün ıyiyim birazArkadaşlar benim 4-5 gündür sürekli bulantım var.hiç kusmadım ama bulantı hissi hep benimle.
Ayrıca sağ kasığım sancıyor, göbek deliğimin altına doğru karnım hep ağrıyor.
Bunlar normal midir? Korkuyorum
Maşşallah maşşallahBenim değerimde güzel yükselmiş kızlar pazar 143 dü 566 olmuş
Alırım tabi hg canımBen 6 kasimda asilama yaptirdim 5 haftalik hamileyim suan benide listeye alirmisiniz
Dualarım sizinleKizlar hepinizden ricam benim kuzenimin 6 aylik bir bebeği var gelisimi 1 ay geride dogdugundan hic annesiini ememedi reflusu var sol kulak hic duymuyor hepimiz hamileyiz hamilelerin duasi kabul olur hepinizden çınar bebek için dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?