- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Bebegi gördükten sonra zaten sağlık ocağına gebe kaydı yapman lazımmış ben yengemden biliyorum onada demişler keseyi bebegi gör gel kaydini yapalim gebe diye bende görünce gitcem yaptırcam devletede gitcem dosya oluşturur oda gebe hasta diyeBende bi ara bi gideyim bakalım saol cnm
Kayıt yaptırmak için erken onun bi süresi yok diye biliyorum 12. Haftada kaydettiren varBebegi gördükten sonra zaten sağlık ocağına gebe kaydı yapman lazımmış ben yengemden biliyorum onada demişler keseyi bebegi gör gel kaydini yapalim gebe diye bende görünce gitcem yaptırcam devletede gitcem dosya oluşturur oda gebe hasta diye
Ben hamile oldugumu ögrendigimde aile hekimim hemen hamile kaydi actirdi dusuk gibi durumda kayit olusmasi icinBebegi gördükten sonra zaten sağlık ocağına gebe kaydı yapman lazımmış ben yengemden biliyorum onada demişler keseyi bebegi gör gel kaydini yapalim gebe diye bende görünce gitcem yaptırcam devletede gitcem dosya oluşturur oda gebe hasta diye
Kizlar gittim doktora da dışarıdaydim.
Sonuç kese icinde bebek gözüktü. 5 haftalık suan kalbide atıyordu. 14 gun sonra tekrar randevum var. Kalbini duymaya gidicez İnş
Ama şuanlık herşey yolunda dedi ilaçlarımı azalttı. Allahım hepimize yardım etsinsizi seviyorum Gözünaydin canim rabbim saglik ile kucağina almayida nasip etsin topiğe cok giremiyorum isteyenler instagramdan ulaşabilir bana hesabım direncin_gonulu
10.mm di benimKızlar 5. Haftada kese kaç mm di
Yaklasik olarak 1 2mmKızlar 5. Haftada kese kaç mm di
10 mu yavrum seninki hemen buyuyup dogmak istiyor galiba10.mm di benim
Sizin yolk saç görülmüştür10.mm di benim
Neden sordun canımKızlar 5. Haftada kese kaç mm di
Hee valla 10 mm demişti 8 Aralıkta.10 mu yavrum seninki hemen buyuyup dogmak istiyor galiba
Yok canim seninki daha 1.5 2 milimdir benimki bile 10 mm olmamistir 7 haftanin sonunda ancak olurHee valla 10 mm demişti 8 Aralıkta.
Bugünde kalp atışlarını gördük. 5 hafta 4 günlük dedi
Kese 10 mm. Bebek kac mm onu bilmiyorum, dediğin gibi o 1.5 mm felandir.Yok canim seninki daha 1.5 2 milimdir benimki bile 10 mm olmamistir 7 haftanin sonunda ancak olur
Benim de 8 mm beş haftalık dedi başka bişey göremedim de ondan sordum 20 gün sonra gel dediNeden sordun canım
Çok iyi zaten 8 ile 10 mm arası olurmuş 5ci.haftada..Benim de 8 mm beş haftalık dedi başka bişey göremedim de ondan sordum 20 gün sonra gel dedi
Çok üzüldüm ya inşallah yükselir canım yaselam kizlar benim degerim artmasi gerekenin cok altinda cikti.doktor cuma bidaha kan bakalim dedi ama normal degil insallah dis gebelik degildir dedi.beni cikarabilirsiniz listeden
Eklene yapicam listeye..Kızlar hepinize merhaba.
aranıza beni de alır mısınız? SAT 7 Kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?