5 haftalık hamileler buraya

Ayyyy çok güzel ya senin adına o kadar mutlu oldum ki allahıma şükür olsun gördün bebisini darısı bizlere inşallah

Ohhh maşşallah sübhanallah. Şanslısın kalp atışını erkenden görmüşsün ben 6+3de gördüm. Sağlıkla gelsin insallah

Cok saolun kızlar...... Gun sayımı bitmiyo şimdide 14 gün bekleyişe tekrardan devam

24 Aralık 2ci kontrol. Yarın sağlık ocağına gidicem kan tahlili yaptırmaya. İnş sabah uyanabilirsem

Sizler napionuz bakim hamişler

Benim agrım var biraz uzandım öyle uyku bastırıyor halsızlik var senin sat 27 ekim dimi benim 1 kasım aramızda 4 gün var yani
Benim kabızlık tan karnım ağrıyor,, uyku hic yok bende akşamları geceleri, ama sabahları acayip uykum var. Benim sat 26/27 ekim diye hatırlıyorum... Ama 16 kasimda transfer oldum. Tup bebekte transfer tarihinnden itibaren sayılıyor

Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşllah sabah bende pek kalkamıyorum bide bel agrım sabah aşırı oluyor

Benimde sat 7 kasımdı. Adetten 4 gün önce Çarşamba 150 cuma 540 çıktı betam. Beni de ekler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…