- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Ayyyy çok güzel ya senin adına o kadar mutlu oldum ki allahıma şükür olsun gördün bebisini darısı bizlere inşallahKizlar gittim doktora da dışarıdaydim.
Sonuç kese icinde bebek gözüktü. 5 haftalık suan kalbide atıyordu. 14 gun sonra tekrar randevum var. Kalbini duymaya gidicez İnş
Ama şuanlık herşey yolunda dedi ilaçlarımı azalttı. Allahım hepimize yardım etsinsizi seviyorum
Ohhh maşşallah sübhanallah. Şanslısın kalp atışını erkenden görmüşsün ben 6+3de gördüm. Sağlıkla gelsin insallahKizlar gittim doktora da dışarıdaydim.
Sonuç kese icinde bebek gözüktü. 5 haftalık suan kalbide atıyordu. 14 gun sonra tekrar randevum var. Kalbini duymaya gidicez İnş
Ama şuanlık herşey yolunda dedi ilaçlarımı azalttı. Allahım hepimize yardım etsinsizi seviyorum ❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤
Benim kabızlık tan karnım ağrıyor,, uyku hic yok bende akşamları geceleri, ama sabahları acayip uykum var. Benim sat 26/27 ekim diye hatırlıyorum... Ama 16 kasimda transfer oldum. Tup bebekte transfer tarihinnden itibaren sayılıyorBenim agrım var biraz uzandım öyle uyku bastırıyor halsızlik varsenin sat 27 ekim dimi benim 1 kasım aramızda 4 gün var yani
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşllahBenim kabızlık tan karnım ağrıyor,, uyku hic yok bende akşamları geceleri, ama sabahları acayip uykum var. Benim sat 26/27 ekim diye hatırlıyorum... Ama 16 kasimda transfer oldum. Tup bebekte transfer tarihinnden itibaren sayılıyor
Ayni belirtileri yaşıyoruz seninle kankiAnladım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşllahsabah bende pek kalkamıyorum bide bel agrım sabah aşırı oluyor
Allah yardımcımız olsun kuzumAyni belirtileri yaşıyoruz seninle kanki
Ne kanı vereceksin cnmCok saolun kızlar...... Gun sayımı bitmiyo şimdide 14 gün bekleyişe tekrardan devam
24 Aralık 2ci kontrol. Yarın sağlık ocağına gidicem kan tahlili yaptırmaya. İnş sabah uyanabilirsem
Sizler napionuz bakim hamişler
Cok saolun kızlar...... Gun sayımı bitmiyo şimdide 14 gün bekleyişe tekrardan devam
24 Aralık 2ci kontrol. Yarın sağlık ocağına gidicem kan tahlili yaptırmaya. İnş sabah uyanabilirsem
Sizler napionuz bakim hamişler
Genel tahlil yapiyorlar vitamin vesayre ne eksik ne fazla.Ne kanı vereceksin cnm
Bir ben dahaBen de akşam yatmak bilmeyip sabah kalkamayanlardanim.
Tebrik ederim hamiş tabiki eklerimmmBenimde sat 7 kasımdı. Adetten 4 gün önce Çarşamba 150 cuma 540 çıktı betam.Beni de ekler misiniz?
Cok teşekkür ederim canim hepimiz inşallah su 3 ay riskli donemi atlatırsak rahatliyacazGozun aydın sagsaglım kucagınada al ınsallah
Teşekkür ederimTebrik ederim hamiş tabiki eklerimmm
Laptopu acar açmaz ekleyecem. Telefondan olmuyo çunku
Bama kimse tahlil yapmadiGenel tahlil yapiyorlar vitamin vesayre ne eksik ne fazla.
bana da yapmamisti canim ben istedim aile hekiminden troid vitamin seker falan full bakildi.Bama kimse tahlil yapmadi
Bende bi ara bi gideyim bakalım saol cnmbana da yapmamisti canim ben istedim aile hekiminden troid vitamin seker falan full bakildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?