5 haftalık hamileler buraya

Allahım bol bol şifa versin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah

Teşekkür ederim canım. ❤
İnşallah daha da zorlaşmaz, kolaylaşır.
Rica ederim canım
Bebişler büyüdükçe rahim genişleyecek ara ara yine olabilirmiş . Sadece bizler kötü birsey olcak korkusundan uzak duralım inşallah birşey olmaz rabbim korusun bebişlerimizi insallah

Normal canım benimde sat 7 Kasım aynı gidiyoruz. Bulantı var ama kusamıyor insan. Karın ağrısı sancıda normal bende de var bebişin keseye yerleşmeye çalıştığı dönem. Ben bugün gördüm keseyi şükür. Gaz sancısı falan gibi Bi ağrı geliyor arada geçiyor

Tarihlerin beraber gitmesi çok iyiymiş.
Keseyi görmüşsünüz maşallah size.
Doktor beni Cuma çağırmıştı kese için ama Pazartesi için ancak izin alabildim.
Pazartesi kalp atışı duyulur mu acaba?
İlk hamileliğim hiçbir şey bilmiyorum
Kendimi çok hantal hissediyorum. Şimdiden şiştim, yatakta Sağa sola dönerken sağ kasığımda hissediyorum.
Sürekli bulantım ve ufaktan baş dönmelerim var. En kötüsü reflü gibi boğazımda yanma, acı su.
Akşam yemeğinden sonra da bulantı geliyor.
Ve 40 dakikada bir tuvalete gidiyorum.
Aynı mı?

Aynı bende de benimde ilk bebiş. İş yaparken sürekli nefes nefese kalıyor m sanki hatta eşime diyorum daha çocuğu görmeden böyleysem çocuğu nasıl taşıyacağım diye kalp atışına emin olamıyorum 6 da da duyan var 8 de de beni 10 gün sonra çağırdı kalp için. Sen yine 40 dk da bir gidiyormuşsun iyiymiş. Bende enfeksiyon vardı bol su iç dedi doktor. Ocağa yemeği koyuyorum soğanı kavuruyorum tuvalete salçayı kavuruyorum tuvalete

Ben adetim 3 gün geçince beta baktırdım 494 çıktı. Doktora koştum, sadece haftaya gel dedi. Daha bir şey söylemek için erken ve kese için de erken dedi. (Daha önce iki kere kimyasal geçirdiğimden)
Sizden tahliller mi istediler hemen.
Doktor beni geçiştirdi mi yoksa?

Bende adetim 4 gün gecti 212 cikti canım bana 15 gün sonra gel dedi hiç birseyde demedi bizde çarşamba doluyor 15 gün gitcez bakalim hayirlisi inşallah hakkımızda hepimizin
Ama ben görecegimi hisediyorum icimden öyle geçiyor benim ilk gebelik daha

Yarın sabah beta baktıracağım.
Yükseliş nasıl bilmem lazım

baska beta hcg istemedimi canim.benim adet gunumde 126 cikinca tekrar bakalim dedi.carsamba 180 olmus..boyle devam ederse dis gebelik dio yarin tekrar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…