- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Teşekkür ederim canım.B
Benimde çok agrım oluyordu normalmiş o agrılar hatta ben hep adet olcakmışım gibi his ediyorum bazende batar gibi oluyor sag sol kasık korkma icini ferah tut benim belim kopuyor resmen bu gün ıyiyim biraz
Allahım bol bol şifa versin bir an önce sağlığına kavuşur inşallahKizlar hepinizden ricam benim kuzenimin 6 aylik bir bebeği var gelisimi 1 ay geride dogdugundan hic annesiini ememedi reflusu var sol kulak hic duymuyor hepimiz hamileyiz hamilelerin duasi kabul olur hepinizden çınar bebek için dua istiyorum
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım. ❤
İnşallah daha da zorlaşmaz, kolaylaşır.
Normal canım benimde sat 7 Kasım aynı gidiyoruz. Bulantı var ama kusamıyor insan. Karın ağrısı sancıda normal bende de var bebişin keseye yerleşmeye çalıştığı dönem. Ben bugün gördüm keseyi şükür.Arkadaşlar benim 4-5 gündür sürekli bulantım var.hiç kusmadım ama bulantı hissi hep benimle.
Ayrıca sağ kasığım sancıyor, göbek deliğimin altına doğru karnım hep ağrıyor.
Bunlar normal midir? Korkuyorum
AminRica ederim canım
Bebişler büyüdükçe rahim genişleyecek ara ara yine olabilirmiş . Sadece bizler kötü birsey olcak korkusundan uzak duralım inşallah birşey olmaz rabbim korusun bebişlerimizi insallah
Tarihlerin beraber gitmesi çok iyiymiş.Normal canım benimde sat 7 Kasım aynı gidiyoruz. Bulantı var ama kusamıyor insan. Karın ağrısı sancıda normal bende de var bebişin keseye yerleşmeye çalıştığı dönem. Ben bugün gördüm keseyi şükür.Gaz sancısı falan gibi Bi ağrı geliyor arada geçiyor
Aynı bende de benimde ilk bebiş. İş yaparken sürekli nefes nefese kalıyor m sanki hatta eşime diyorum daha çocuğu görmeden böyleysem çocuğu nasıl taşıyacağım diyeTarihlerin beraber gitmesi çok iyiymiş.
Keseyi görmüşsünüz maşallah size. ❤
Doktor beni Cuma çağırmıştı kese için ama Pazartesi için ancak izin alabildim.
Pazartesi kalp atışı duyulur mu acaba?
İlk hamileliğim hiçbir şey bilmiyorum
Kendimi çok hantal hissediyorum. Şimdiden şiştim, yatakta Sağa sola dönerken sağ kasığımda hissediyorum.
Sürekli bulantım ve ufaktan baş dönmelerim var. En kötüsü reflü gibi boğazımda yanma, acı su.
Akşam yemeğinden sonra da bulantı geliyor.
Ve 40 dakikada bir tuvalete gidiyorum.
Aynı mı?
Ben adetim 3 gün geçince beta baktırdım 494 çıktı. Doktora koştum, sadece haftaya gel dedi. Daha bir şey söylemek için erken ve kese için de erken dedi. (Daha önce iki kere kimyasal geçirdiğimden)Aynı bende de benimde ilk bebiş. İş yaparken sürekli nefes nefese kalıyor m sanki hatta eşime diyorum daha çocuğu görmeden böyleysem çocuğu nasıl taşıyacağım diyekalp atışına emin olamıyorum 6 da da duyan var 8 de de beni 10 gün sonra çağırdı kalp için. Sen yine 40 dk da bir gidiyormuşsun iyiymiş. Bende enfeksiyon vardı bol su iç dedi doktor. Ocağa yemeği koyuyorum soğanı kavuruyorum tuvalete salçayı kavuruyorum tuvalete
Bende adetim 4 gün gecti 212 cikti canım bana 15 gün sonra gel dedi hiç birseyde demedi bizde çarşamba doluyor 15 gün gitcez bakalim hayirlisi inşallah hakkımızda hepimizinBen adetim 3 gün geçince beta baktırdım 494 çıktı. Doktora koştum, sadece haftaya gel dedi. Daha bir şey söylemek için erken ve kese için de erken dedi. (Daha önce iki kere kimyasal geçirdiğimden)
Sizden tahliller mi istediler hemen.
Doktor beni geçiştirdi mi yoksa?
Yarın sabah beta baktıracağım.Bende adetim 4 gün gecti 212 cikti canım bana 15 gün sonra gel dedi hiç birseyde demedi bizde çarşamba doluyor 15 gün gitcez bakalim hayirlisi inşallah hakkımızda hepimizin
Ama ben görecegimi hisediyorum icimden öyle geçiyor benim ilk gebelik daha
baska beta hcg istemedimi canim.benim adet gunumde 126 cikinca tekrar bakalim dedi.carsamba 180 olmus..boyle devam ederse dis gebelik dio yarin tekrar vericemBende adetim 4 gün gecti 212 cikti canım bana 15 gün sonra gel dedi hiç birseyde demedi bizde çarşamba doluyor 15 gün gitcez bakalim hayirlisi inşallah hakkımızda hepimizin
Ama ben görecegimi hisediyorum icimden öyle geçiyor benim ilk gebelik daha
Hayır canım ya istemedi açıkcası buda beni şüphelendirdi ama istemedi inşallah görürüzbaska beta hcg istemedimi canim.benim adet gunumde 126 cikinca tekrar bakalim dedi.carsamba 180 olmus..boyle devam ederse dis gebelik dio yarin tekrar vericem
insallah canim hakkimizda hayirlisi olsunHayır canım ya istemedi açıkcası buda beni şüphelendirdi ama istemedi inşallah görürüz
Bilemedim
Amin inşallahinsallah canim hakkimizda hayirlisi olsun
15 gün çok demiş canım senin bir haftaya karından kese görünür sen bir hafta sonra git ki doğru yerdeki oluşmuş baktırBanada bi tek dedi küçük görünmez omu yazmayi unutmusum
Su çiçeği geçirmediysen sana da bulaşabilir yaklaşma bence temkinli olmakta fayda varKizlar saglik bilgisi olan var mi eltiminoglu su cicegi olmus onunla ayni ortamda bulunmam temas kurmam problem olur mu
15 gün çok demiş canım senin bir haftaya karından kese görünür sen bir hafta sonra git ki
Çarşamba gidicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?