- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Hoş gelmiş sağlıkla alır kucagına inşallahUltrason görüntüsünün sahibi de geldi
Hepimiz inşallahHoş gelmiş sağlıkla alır kucagına inşallah
Amin canim insallah kalp atisini duyunca göz yaşlarımı tutamamistim o kadar güzel birsey ki bir beden iki kalpBenum yengemde igne kullanıyor bu günde keseyi görmüş 10 gün sonra gel demiş kalp atışı bebek icin allah yardımcınız olsun inşallah
Canim doktorum bana kesen gozuktu dedi bide ben idrarima sksmamistim o yuzden tam belli olmadi ama Doktor tam bekledigim gibi guzel haftaya gel bebegi gorelim dedi
Insallah canim benim
Darısı bize ben hamileliği testle öğrendim yengem ebe kan verince sonucu ona söyledim elli yerden teyit ettirdim ama doktora girip ondan duyunca rahatladım sanki ilk defa öğrenmiştim gibi dudaklarımı ısrmışım. Uçukla geziyorum o günden beri uçuk büyüyor bebiş büyüyor. Kalp sesini duyunca herhalde sedyeden falan düşerimAmin canim insallah kalp atisini duyunca göz yaşlarımı tutamamistim o kadar güzel birsey ki bir beden iki kalp
Yesinler onu
Ayy maşallah teoriye göre kız ama bence erkek bebeğin resmen şekillenmiş hayırlı evlat olsun inşallah
Sen son adet tarihin ne zaman canımSatın nezaman? Son adet tarihin..
Tam fasulye olmuş bu maşallah canım
O kadar güzel bir duygu rabbim dileyen herkese anneligi tattirsinDarısı bize ben hamileliği testle öğrendim yengem ebe kan verince sonucu ona söyledim elli yerden teyit ettirdim ama doktora girip ondan duyunca rahatladım sanki ilk defa öğrenmiştim gibi dudaklarımı ısrmışım. Uçukla geziyorum o günden beri uçuk büyüyor bebiş büyüyor. Kalp sesini duyunca herhalde sedyeden falan düşerim
Sizin ki de teoriye göre erkekBizde 7+1deyiz teyzeler
Ben erkek hissediyorum kiz cok istiyoruz amaSizin ki de teoriye göre erkek
Hayırlı evlat olsun canım ama maşallah senin ki de baya net bebişBen erkek hissediyorum kiz cok istiyoruz ama
Ay nerede görünmüş ki?Eee bebekte görülmüş maşallah
Allah gönlüne göre versin inşallah.Ben erkek hissediyorum kiz cok istiyoruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?