- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
AminHepimiz inşallahnoktacıkların aylar sonra şebek resimlerini paylaşmakta nasip olsun inşallah
Amin canım.yaaa çok güzeller yaa maşallah rabbim tamamına erdirsin kuzucuklari
Tabi hayırli ve saglikli olsun annesi onu cok sevecekHayırlı evlat olsun canım ama maşallah senin ki de baya net bebiş
Bende hic anlamiyorumAy nerede görünmüş ki?
Ben hiç anlamıyorum.
Amin canim sagolyaaa çok güzeller yaa maşallah rabbim tamamına erdirsin kuzucuklari
Canım nerede görünüyor?Eee bebekte görülmüş maşallah
Kör sağır ilerliyoruz bakalım şükür cahil cahil şu zamana geldim ,Bende hic anlamiyorum
Bilmemek ayıp degil bilmeyipte öğrenmemek ayiptir ben bebek odasi hangi bez kullanabilirim bunlari arastirmaya basladimKör sağır ilerliyoruz bakalım şükür cahil cahil şu zamana geldim ,
Hay maşallah bu ne hızBilmemek ayıp degil bilmeyipte öğrenmemek ayiptir ben bebek odasi hangi bez kullanabilirim bunlari arastirmaya basladim
Zaman cabuk geciyor cünku sonra agirlasinca hep uyuyacagim icin simdide bakayimHay maşallah bu ne hız
Ben daha bakmam sanırım ya kana cana gelmeden. Rabbim kötüyü göstermesin ama 2 parça kıyafet 5 dk alınır zaten 5 ay falan olsun biZaman cabuk geciyor cünku sonra agirlasinca hep uyuyacagim icin simdide bakayim
Almiyorum zaten bakiyorum sadece amaç fikir edinmekBen daha bakmam sanırım ya kana cana gelmeden. Rabbim kötüyü göstermesin ama 2 parça kıyafet 5 dk alınır zaten 5 ay falan olsun bi
Evet siyah nokta sola yakın erkek olabilirCanım nerede görünüyor?
Ben şaşkın oldum? Kese içindeki siyah nokta mı? Peki cinsiyet tahmin edenler nasıl yapıyor iş?
Biz nasıl geçireceğiz ayları bu merakla.
Ay hadi inşallahEvet siyah nokta sola yakın erkek olabilir
Bende zaman zaman oluyorKızlar akıntı var m sizlerde
Bende ara ara olduğu oluyor canımKızlar akıntı var m sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?