- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Benm cok yok da ondan merak ettimben ilaç kullandıgım ıcın var
bıde kanama alanı gordu doktor
o yuzdende lekelenmem oluyo
akıntın varsa bol bol uzan
ben calıstıgım ıcın yapamıyorum onu ama uzanıp yatmanın cok faydası var
bi doktora sormanda fayda varBenm cok yok da ondan merak ettim
sakıncalı ben gecmıyorumKızlar x-ray cihazından geçmek sakıncalı mıdır?
Gidince sorarım artık bi kaç gündür yok merak ettimbi doktora sormanda fayda var
ben her bıseyde gıdıyorum hemen
cok pımpırıklıyım
Gözün aydın canım süper inşallah bebisi ve kalp atışını da görür duyarsın . Kaç haftalık dedi sanaDoktordan geldim şimdi herşey yolunda görünüyor keseyi görebildik sadece 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz çay ve kahveyi hayatından çıkar dedi 5 aya kadar kilo almamaya çalış dedi sadce kedi sorunum var onu çözmeye çalışacağım herşey yolunda şuan için
Yolk şaç da görülmüştür canım kaç haftalık oldun şimdiDoktordan geldim şimdi herşey yolunda görünüyor keseyi görebildik sadece 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz çay ve kahveyi hayatından çıkar dedi 5 aya kadar kilo almamaya çalış dedi sadce kedi sorunum var onu çözmeye çalışacağım herşey yolunda şuan için
5 haftalık dedi canımGözün aydın canım süper inşallah bebisi ve kalp atışını da görür duyarsın . Kaç haftalık dedi sana
Maşallah5 haftalık dedi canım
Canım benim tüp bebek degil ama ilaç icin programlar oluyor telefonuna yükle saatini belirle hatırlatma yapar icersin işaretlersin fazla icmezsin hiç degilse dikkat et kendine canımTüp bebek olanlar ben 7+2 benden önde giden var mi ne zmn bitecek bu iğneler yasaklar folik asit kullandigimi unutuyorum bazen belki ikinciyi kullaniyorum ignelerden cok fazla kilo alacagimi dusunuyorum bazen
12 haftalıktan sonra bıraktiriyor.. Durumuna göre..Tüp bebek olanlar ben 7+2 benden önde giden var mi ne zmn bitecek bu iğneler yasaklar folik asit kullandigimi unutuyorum bazen belki ikinciyi kullaniyorum ignelerden cok fazla kilo alacagimi dusunuyorum bazen
Ablamfa kedi var canım kedi de toksoplazma diye bir parazit olabiliyor o yüzden tedirgin oldum çig etten falan da bulaşabilen bir parazit biliyorsun dur belki haftada 2 kez falan gidiyorum oraya acaba birşey olur mu diye korktum
Canım çok dikkat etmen gerekiyor.Ablamfa kedi var canım kedi de toksoplazma diye bir parazit olabiliyor o yüzden tedirgin oldum çig etten falan da bulaşabilen bir parazit biliyorsun dur belki haftada 2 kez falan gidiyorum oraya acaba birşey olur mu diye korktum
Yani bir ay daha surecek diyorsun12 haftalıktan sonra bıraktiriyor.. Durumuna göre..
Yani bir ay daha surecek diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?