- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 37
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Haklisin galiba daha dikkatli olmam gerekiyorCanım benim tüp bebek degil ama ilaç icin programlar oluyor telefonuna yükle saatini belirle hatırlatma yapar icersin işaretlersin fazla icmezsin hiç degilse dikkat et kendine canım
Benimde kedim var evde ama düzenli şekilde aşısı yapılıyo ve sokağı hic cikmadi sadece evde.. Doktor kedinin bir zararı olmadığını söyledi bana..Ablamfa kedi var canım kedi de toksoplazma diye bir parazit olabiliyor o yüzden tedirgin oldum çig etten falan da bulaşabilen bir parazit biliyorsun dur belki haftada 2 kez falan gidiyorum oraya acaba birşey olur mu diye korktum
Ah insallahhhAynen öyle ama herkeste bir değil belki senin daha erken bıraktirir.. Çocugun gelişimine bağlı
Bende 31 Aralık ta tekrar kontrole gidicem..Ah insallahhh
Benimm persembe günü kontrolüm var dr kanama olan alana bakacak dagilmismi diyeBende 31 Aralık ta tekrar kontrole gidicem..İnş bişey olmaz
Bendede küçük bir kanama alani var 2 hafta sonra gel dedi 31 bir aralık bakıcam İnşBenimm persembe günü kontrolüm var dr kanama olan alana bakacak dagilmismi diye
Kanama alanı olunca kanama geliyo muBendede küçük bir kanama alani var 2 hafta sonra gel dedi 31 bir aralık bakıcam İnş
Dikkatli ol canim kanaman oldumu hiçBendede küçük bir kanama alani var 2 hafta sonra gel dedi 31 bir aralık bakıcam İnş
Benim lekelenmem oldu dr gidince kanama alanını gördük düşük önleyici igne yaptiriyorumKanama alanı olunca kanama geliyo mu
Bana 12.haftaya kadar yasak dediAkıntı bende de fazla ama kötü kokulu falan değil çok şükür. Günde bazen iki kere çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum. Kızlar buarada doktorunuz ilişki için bişey dedi mi?
Aynen hatta kediyle geçirilen gebelikler ve kediyle büyüyen çocuklar daha sağlıklı ilerliyor dedi doktorum . Benimde kedim var kardeşimin doğuracağı gün sürekli karnına yatmaya çalışıyordu kardeşimin . Resmen doğumu haber ettiBenimde kedim var evde ama düzenli şekilde aşısı yapılıyo ve sokağı hic cikmadi sadece evde.. Doktor kedinin bir zararı olmadığını söyledi bana..
Merhaba bana ılıskı yasak degıl dedıAkıntı bende de fazla ama kötü kokulu falan değil çok şükür. Günde bazen iki kere çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum. Kızlar buarada doktorunuz ilişki için bişey dedi mi?
Tansiyon düşüklüğü, sürekli doymak bilmeyen bir bünye ve sabah bulantılarıGünaydın kızlar nasılsıniz hamilelik nasıl gidiyor
Allah yardım etsin canimTansiyon düşüklüğü, sürekli doymak bilmeyen bir bünye ve sabah bulantıları
Sağol kuzum buna şükür dert değil keyif benim içinAllah yardım etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?