5 haftalık hamileler buraya

Ablamfa kedi var canım kedi de toksoplazma diye bir parazit olabiliyor o yüzden tedirgin oldum çig etten falan da bulaşabilen bir parazit biliyorsun dur belki haftada 2 kez falan gidiyorum oraya acaba birşey olur mu diye korktum
Benimde kedim var evde ama düzenli şekilde aşısı yapılıyo ve sokağı hic cikmadi sadece evde.. Doktor kedinin bir zararı olmadığını söyledi bana..

Akıntı bende de fazla ama kötü kokulu falan değil çok şükür. Günde bazen iki kere çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum. Kızlar buarada doktorunuz ilişki için bişey dedi mi?

Benimde kedim var evde ama düzenli şekilde aşısı yapılıyo ve sokağı hic cikmadi sadece evde.. Doktor kedinin bir zararı olmadığını söyledi bana..
Aynen hatta kediyle geçirilen gebelikler ve kediyle büyüyen çocuklar daha sağlıklı ilerliyor dedi doktorum . Benimde kedim var kardeşimin doğuracağı gün sürekli karnına yatmaya çalışıyordu kardeşimin . Resmen doğumu haber etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…