- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Orası öyle çok şükür bizimleler bizimle kalırlar insallah canımSağol kuzum buna şükür dert değil keyif benim için
Benim de mide bulantılarım geçti ama sürekli karnım ağrıyor. Ağrım hiç geçmedi. Özellikle otururken gaz varmış gibi ağrım var. Acaba kötü bir şey mi oluyor?Benim miğde bulantilarim geçti.. Korkuyorum acaba bişey mi oldu diye canım sıkılıyor
Doktorlar da sürekli 2 hafta sonra gel diyo 2 hafta çok uzun bana gore
Çayı, kahveyi azalttığın için başın ağrıyor olabilir mi? Bende bu yüzden.Başım cok agriyor benim grip olucakmisim gibi kahvalti disinda herseyden midem bulaniyor
Maşallah,Benim hiç belirtim yok şuan için hamile olduğumu unutuyorum
Bende de var baş ağrısı bugün çok kötü benim doktorum bana tamamn yasakladı çayı kahveyiÇayı, kahveyi azalttığın için başın ağrıyor olabilir mi? Bende bu yüzden.
Benimde karnım ağrımaya başladı acaba niye öyle oldu. Doktora gidince bi sor... Bende sorim..Maşallah,Benim karnım hep ağrıyor, korkuyorum.
Kız niye korkuyorsun, hep mide bulantin olacak diye bir şey yok ki. Benim daha hiç yok bulantim çok şükür.Benim miğde bulantilarim geçti.. Korkuyorum acaba bişey mi oldu diye canım sıkılıyor
Doktorlar da sürekli 2 hafta sonra gel diyo 2 hafta çok uzun bana gore
cunku ilk gebeliğimdede bulantı gectıkten sonra kalbı durdugunu gormustum... korkuyorum acıkcası yıne aynı seyler ı yaşamaktanKız niye korkuyorsun, hep mide bulantin olacak diye bir şey yok ki. Benim daha hiç yok bulantim çok şükür.
cok iyi doktor nededi peki ?Kızlar keseye gördük çok şükür4 haftalık dedi doktor benim sat agöre 6hafta 5 günlük
Kahveyi günde bir adet icerim çaylada cok aram yok gebeligimin baslangicindan kahveden tiksiniyorum zatenÇayı, kahveyi azalttığın için başın ağrıyor olabilir mi? Bende bu yüzden.
Masallah gec dollenme oluyor bazenKızlar keseye gördük çok şükür4 haftalık dedi doktor benim sat agöre 6hafta 5 günlük
butun gun evdemisin ?Bu cay yada kahve baş agrisi degil kafami tutamiyorum cok uyuşugum
10 gün sonra gel dedi bebek ve kalp atışı için canımcok iyi doktor nededi peki ?
haftaya gel dedi mi
Evet öyleymiş bizimkide çok şükür keseyi gördüm ya bebegide 10 gün sonra görürüm insallah yaaMasallah gec dollenme oluyor bazen
Görürsün tatlim iyi düşün iyi olsun hepEvet öyleymiş bizimkide çok şükür keseyi gördüm ya bebegide 10 gün sonra görürüm insallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?