- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 37
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Hyr yürüyüşe çıkıyorum ama iste tüp bebek olunca söylenen cok oluyor yemek ye cocuk gelissin şöyle böylebutun gun evdemisin ?
o yuzden ben kimseye soylemedimmm rahatımHyr yürüyüşe çıkıyorum ama iste tüp bebek olunca söylenen cok oluyor yemek ye cocuk gelissin şöyle böyle
Anladım canım, Allah bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı bir şekilde devam etsin.cunku ilk gebeliğimdede bulantı gectıkten sonra kalbı durdugunu gormustum... korkuyorum acıkcası yıne aynı seyler ı yaşamaktan
GörürümGörürsün tatlim iyi düşün iyi olsun hep
Beni sağlık ocağından aradılar. Gebelik takibine başlayacaklarmış. Kalp atışını duymadım ama hastane gebelik başlatmış.Benimde karnım ağrımaya başladı acaba niye öyle oldu. Doktora gidince bi sor... Bende sorim..
Bakalim ikisi ne uyduracak
Ben 1 Türk kahvesi, su gibi açık çay içiyorum.Bende de var baş ağrısı bugün çok kötü benim doktorum bana tamamn yasakladı çayı kahveyi
Kızlar keseye gördük çok şükür4 haftalık dedi doktor benim sat agöre 6hafta 5 günlük
aynen benide aradılar :)Beni sağlık ocağından aradılar. Gebelik takibine başlayacaklarmış. Kalp atışını duymadım ama hastane gebelik başlatmış.
Yarın sabah gittiğimde hemşireye ağrıları soracağım, doktora gitmeme çok var çünkü.
Benim şimdiden göbeğim çıktı.Hyr yürüyüşe çıkıyorum ama iste tüp bebek olunca söylenen cok oluyor yemek ye cocuk gelissin şöyle böyle
Yeni yeni hamile olduğuma inanmaya başladım.aynen benide aradılar :)
Benim de bulantım kayboldu.cunku ilk gebeliğimdede bulantı gectıkten sonra kalbı durdugunu gormustum... korkuyorum acıkcası yıne aynı seyler ı yaşamaktan
Amin inşallah canım sizlerinde sağlıkla büyüsünlerMaşallah. Sağlıkla büyüsün
Canım ben anlamıyorum. Ama sana birsey sorvam hangi hastahaneye gidiyorsun kolan mı kolansa hangi doktora gidiyorsunKızlar iyi akşamlar hepinize benimde size bi sorum olcak 6 haftalık hamileyim hafif lekelenmelerim var progestan kullanıyorum fakat pazartesi günü doktora gittiğimde kesede bebek görünmedi daha sonra bebek geriden geliyo dedi doktor size ultrason görüntüsünü atsam beni bilgilendirir misiniz kafam çok karıştı kaç gündür sanki hamile değilmişim gibi davranıyorum
Eki Görüntüle 2566600
Senin sat kaç ona göre mi 6 haftalik yoksa doktorun sana dedigine göremi 6 haftalıkKızlar iyi akşamlar hepinize benimde size bi sorum olcak 6 haftalık hamileyim hafif lekelenmelerim var progestan kullanıyorum fakat pazartesi günü doktora gittiğimde kesede bebek görünmedi daha sonra bebek geriden geliyo dedi doktor size ultrason görüntüsünü atsam beni bilgilendirir misiniz kafam çok karıştı kaç gündür sanki hamile değilmişim gibi davranıyorum
Eki Görüntüle 2566600
Sat 4 kasım ama 28 günde olmuyorum 30 35 bazen 40 ı buluyoSenin sat kaç ona göre mi 6 haftalik yoksa doktorun sana dedigine göremi 6 haftalık
Yok canım kolan hastanesi değilCanım ben anlamıyorum. Ama sana birsey sorvam hangi hastahaneye gidiyorsun kolan mı kolansa hangi doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?