5 haftalık hamileler buraya

Canımın korkma sakın bende 6 haftalık iken gittim doktor kesen 4 haftalık gibi dedi iki hafta sonra gel dedi gittim bebği gördü iki hafta sonrada kalp atışlarını duydum çok şükür şimdi 9 haftanın içindeyim geç döllenmedir korkma

İnşallah canım dedigin gibidir ama içimde korku var

Bende sat 1 kasım ona göre 6 hafta 5 gün görünüyordu bu gün gittim keseyi tek gördüm 4hafta 5 günlük dedi doktor benimde gec döllenme olmuş galiba ama korkacak birsey yok diye biliyorum geç döllenmede
Kesede en son çizgiler gördü dedi bebeğe ait ayın 30 unda kesinleşcek herşey

Benim şimdiden göbeğim çıktı.
Gazım var gibi karnım midem şiş.
Hantal hissediyorum. Bence çok da yemiyorum.
Sürekli hareket halindeyim.
Ama şu uyku, hantallık çok zor.
Ben 7+3 deyim benim cikmadi göbisim ilk aylarda kilo alanlarda oluyor almayanlarda saglik ile gelsinler dunyaya bebislerimiz olduktan sonra saglikli bir sekilde veriririz

Cnm bnde aynı oluyorum adetim hamileliğini ne zaman ögrendım acaba bugun 40. Gunum dün test yaptım negatif cıktı acaba siz ne zaman yaptınız
Ben geçen hafta çarşamba günü yaptım pozitif çıktı gece tekrarladım testi oda pozitif çıktı ertesi günde hastaneye gittim ultrasonda kese göründü canım

Kızlar hayırlı akşamlar benim değer 4 Aralık'ta 150 6 Aralık'ta 540tı bundan 7 gün önce yani 5 haftalıkken de keseyi gördüm. Doktr 10 gün sonra gel dedi acaba yarın gitsem bebişi görmem ya da kalbini duymam mümkün mü ? Son muayene de keseyi görünce kanda istemedi delireceğim bekleye bekleye

10 gün doldu mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…