- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Doktorun kaç haftalık dediSat 4 kasım ama 28 günde olmuyorum 30 35 bazen 40 ı buluyo
6 haftalık dedi doktor ama geç yumurtlamış da olabilirsin dediDoktorun kaç haftalık dedi
Canımın korkma sakın bende 6 haftalık iken gittim doktor kesen 4 haftalık gibi dedi iki hafta sonra gel dedi gittim bebği gördü iki hafta sonrada kalp atışlarını duydum çok şükür şimdi 9 haftanın içindeyim geç döllenmedir korkmaKızlar iyi akşamlar hepinize benimde size bi sorum olcak 6 haftalık hamileyim hafif lekelenmelerim var progestan kullanıyorum fakat pazartesi günü doktora gittiğimde kesede bebek görünmedi daha sonra bebek geriden geliyo dedi doktor size ultrason görüntüsünü atsam beni bilgilendirir misiniz kafam çok karıştı kaç gündür sanki hamile değilmişim gibi davranıyorum
Eki Görüntüle 2566600
Bende sat 1 kasım ona göre 6 hafta 5 gün görünüyordu bu gün gittim keseyi tek gördüm 4hafta 5 günlük dedi doktor benimde gec döllenme olmuş galiba ama korkacak birsey yok diye biliyorum geç döllenmede6 haftalık dedi doktor ama geç yumurtlamış da olabilirsin dedi
İnşallah canım dedigin gibidir ama içimde korku varCanımın korkma sakın bende 6 haftalık iken gittim doktor kesen 4 haftalık gibi dedi iki hafta sonra gel dedi gittim bebği gördü iki hafta sonrada kalp atışlarını duydum çok şükür şimdi 9 haftanın içindeyim geç döllenmedir korkma
Kesede en son çizgiler gördü dedi bebeğe ait ayın 30 unda kesinleşcek herşeyBende sat 1 kasım ona göre 6 hafta 5 gün görünüyordu bu gün gittim keseyi tek gördüm 4hafta 5 günlük dedi doktor benimde gec döllenme olmuş galiba ama korkacak birsey yok diye biliyorum geç döllenmede
Bana öyle birsey demedi ama 4 haftalık çıktı bende 27sinde gitcem insallah birsey yoktur canımKesede en son çizgiler gördü dedi bebeğe ait ayın 30 unda kesinleşcek herşey
Canım çok sıkkın ya kaç gündür kendimi yedim bitirdim bide lekelenmem geliyoBana öyle birsey demedi ama 4 haftalık çıktı bende 27sinde gitcem insallah birsey yoktur canım
Ben 7+3 deyim benim cikmadi göbisim ilk aylarda kilo alanlarda oluyor almayanlarda saglik ile gelsinler dunyaya bebislerimiz olduktan sonra saglikli bir sekilde veriririzBenim şimdiden göbeğim çıktı.
Gazım var gibi karnım midem şiş.
Hantal hissediyorum. Bence çok da yemiyorum.
Sürekli hareket halindeyim.
Ama şu uyku, hantallık çok zor.
Beni aramalari beklemedim.kendim gittimYeni yeni hamile olduğuma inanmaya başladım.
Sağlık Ocağı arayınca sanki daha bir gerçek oldu.
Cnm bnde aynı oluyorum adetim hamileliğini ne zaman ögrendım acaba bugun 40. Gunum dün test yaptım negatif cıktı acaba siz ne zaman yaptınızSat 4 kasım ama 28 günde olmuyorum 30 35 bazen 40 ı buluyo
Ben geçen hafta çarşamba günü yaptım pozitif çıktı gece tekrarladım testi oda pozitif çıktı ertesi günde hastaneye gittim ultrasonda kese göründü canımCnm bnde aynı oluyorum adetim hamileliğini ne zaman ögrendım acaba bugun 40. Gunum dün test yaptım negatif cıktı acaba siz ne zaman yaptınız
Doktora gittin mi lekelenme için gitmediysen git mutlaka benceCanım çok sıkkın ya kaç gündür kendimi yedim bitirdim bide lekelenmem geliyo
10 gün doldu mu canımKızlar hayırlı akşamlar benim değer 4 Aralık'ta 150 6 Aralık'ta 540tı bundan 7 gün önce yani 5 haftalıkken de keseyi gördüm. Doktr 10 gün sonra gel dedi acaba yarın gitsem bebişi görmem ya da kalbini duymam mümkün mü ? Son muayene de keseyi görünce kanda istemedi delireceğim bekleye bekleye
Yok canım 8 gün olacak10 gün doldu mu canım
Benim 10. Gün cumartesi ye denk geliyor doktorum cumartesi varsa cumartesi giderim yoksa cuma giderim dedimYok canım 8 gün olacak
Size de 10 gün sonra mı dedi benim sat DHA önde aslında o zaman görebilir miyim valla bilemedim heyecan bastı ,Benim 10. Gün cumartesi ye denk geliyor doktorum cumartesi varsa cumartesi giderim yoksa cuma giderim dedim
Evet sen keseyi gördügünde kaç haftalıktı suan kaç haftalıkSize de 10 gün sonra mı dedi benim sat DHA önde aslında o zaman görebilir miyim valla bilemedim heyecan bastı ,
siz keseyo gordunuz mu hic beta hcg baktirdiniz miEvet sen keseyi gördügünde kaç haftalıktı suan kaç haftalık
Benim 4+5 10 gün sonra 6+1 oluyor görmek için gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?