- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Keseyi gördük canım ama beta baktırmadım doktor da istemedi ama sağlık ocağında bi takım testler yapcam onu da yaptırcam canımsiz keseyo gordunuz mu hic beta hcg baktirdiniz mi
keseyi ne zaman gordunuz canim.adetten kac gun gecmisti hatirlionmu.(cok soruyorum kusura bakma kendimle karsilastirmaya calisiyorum)Keseyi gördük canım ama beta baktırmadım doktor da istemedi ama sağlık ocağında bi takım testler yapcam onu da yaptırcam canım
5+0 dı tam kuzum galiba ya da 1 2 daha azEvet sen keseyi gördügünde kaç haftalıktı suan kaç haftalık
Benim 4+5 10 gün sonra 6+1 oluyor görmek için gidicez
Gittim progestan kullanıyorum bide iğne verdi 2 tane birini yaptırdım diğerinide pazartesi günü yaptırcamDoktora gittin mi lekelenme için gitmediysen git mutlaka bence
Anladım canım genelde herkez 5 den sonra görmüşler5+0 dı tam kuzum galiba ya da 1 2 daha az
Adetın kacıncı günüydü acaba tam biliyorum musunBen geçen hafta çarşamba günü yaptım pozitif çıktı gece tekrarladım testi oda pozitif çıktı ertesi günde hastaneye gittim ultrasonda kese göründü canım
Yok canım estf. Bu gün gördük gecikmem18 gün oldu bugün tam 1 kasımdı son adetim 1 aralıkda olmam lazımdı olmadım iste canımkeseyi ne zaman gordunuz canim.adetten kac gun gecmisti hatirlionmu.(cok soruyorum kusura bakma kendimle karsilastirmaya calisiyorum)
Korkma allaha dua et rabbim sana bagışlar insallah sağlıkla büyürGittim progestan kullanıyorum bide iğne verdi 2 tane birini yaptırdım diğerinide pazartesi günü yaptırcam
Senin ne oldu peki naptın tekrar beta baktırdın mıkeseyi ne zaman gordunuz canim.adetten kac gun gecmisti hatirlionmu.(cok soruyorum kusura bakma kendimle karsilastirmaya calisiyorum)
baktirmadim pazar gununden beri.doktor persembeyi bekleyelim dedi(zaten herseferinde 50 lira veriodum baya masrafli oldu).persembe gunu keseyi goremezsek konusuruz dedi.yarin sabah gidicez iste canimSenin ne oldu peki naptın tekrar beta baktırdın mı
Gelin beraber takipleserek gidelim
4.5.6.7. Vesayre haftalıklar bacılar gelin birlik olalım.
Herkesi toparlayıp gün sayalım.
Buraya tabela yapip ekleme yapmak istiyorum.
13 bebek olduk bile.
Bacılar: SAT Tarihleri: Sonuçlarımız:
atalente35 SAT 12 Kasım Pozitif
@Bournemount SAT 23 Ekim Pozitif
@qusel SAT 25 Ekim Pozitif
@Bimola SAT 24 Ekim Pozitif @Efif00 SAT 21 Ekim Pozitif Bernaistanbul SAT 27 Ekim Pozitif @Karakarsu SAT 6 Kasım Pozitif @Duavesabir SAT 27 Ekim Pozitif @bebisim_benim SAT 26 Ekim Pozitif
Kelebekk3404 SAT 01 Kasım Pozitif @m_aslicim SAT 12 Kasım Pozitif
@Kahvetelvesimoon SAT 6 Temmuz Pozitif
@[B]Elzemcan[/B] SAT 07 Kasım Pozitif @ pembepatiler SAT 07 Kasım Pozitif @Sebahat4252 SAT 06 Kasım Pozitif @Bilgeneva Sat 07 Kasım Pozitif
@galaksidebirbalik Pozitif
Insallah hayırlı haberler al canımbaktirmadim pazar gununden beri.doktor persembeyi bekleyelim dedi(zaten herseferinde 50 lira veriodum baya masrafli oldu).persembe gunu keseyi goremezsek konusuruz dedi.yarin sabah gidicez iste canim
Her hangi rahatsızlık var mı sendebaktirmadim pazar gununden beri.doktor persembeyi bekleyelim dedi(zaten herseferinde 50 lira veriodum baya masrafli oldu).persembe gunu keseyi goremezsek konusuruz dedi.yarin sabah gidicez iste canim
İnşallah canım inşallahhKorkma allaha dua et rabbim sana bagışlar insallah sağlıkla büyür
Adetimin 3.günü testi yaptım canım diyorum ya düzensiz bi adetim var belkide adetim geçmemişti :))Adetın kacıncı günüydü acaba tam biliyorum musun
hic bisey yok canim.gebelik belirtim de yok..sat 11 kasimdi ovulasyonumu bilmiyorum.gecen hafta hcg degerim 2 gunde %37 artinca panik olduk doktor takip etcez dis gebelik gibi gorunuo dedi ama sonra duzeldi.2 gun neden oyle oldu bilmiyorum cok endiseliyimHer hangi rahatsızlık var mı sende
Yada gebelik belirtileri
Herkezde farklılık gösterebilir canım yarın güzel haber alırsın inşallahhic bisey yok canim.gebelik belirtim de yok..sat 11 kasimdi ovulasyonumu bilmiyorum.gecen hafta hcg degerim 2 gunde %37 artinca panik olduk doktor takip etcez dis gebelik gibi gorunuo dedi ama sonra duzeldi.2 gun neden oyle oldu bilmiyorum cok endiseliyim
Senin durum ne oldu canımsiz keseyo gordunuz mu hic beta hcg baktirdiniz mi
Senin ki geç döllenme demekkiYok canım estf. Bu gün gördük gecikmem18 gün oldu bugün tam 1 kasımdı son adetim 1 aralıkda olmam lazımdı olmadım iste canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?