5 haftalık hamileler buraya

Kızlar bişey sorcam hamilelikte ilk haftalarda progesteron hormonuna baktiran varmi sizce şartmı?
Ben iki kez kayıp yaşadığım için progestron düşüklügün den baktırdım ilk kürtajda 7,20 ikinci kimyasal 6,53 tü bunda da 10,38 yine düşük ama kese falan zamanın da görülünce kanama lekelenme olmayınca doktor progestron vermedi bekliyorum bakalım bebek görülecek mi

Benim doktor -5,5 haftalığım- 2 hafta sonra gel, garanti olsun; kalbin atışını gümbür gümbür duyarız dedi. İnşallah

Ozaman hemen yaptırayım özelde.cumku sağlık ocagindaki doktor inatla gerek yok diyip baktirmiyor

Benimki tedavi sonucu olduğu için doktorum istedi neden olduğunu bilmiyordum buraya yazdım iyiki yazmisim hemn yaptrcam
Önemli bi hormon canım işte benm düşük olduğu için bir boş gebelik bir kimyasal yaşadım 10 ve üzeri olması gerekmiş bunda 10,38 yine düşük sonuç ne olur bilmiyorum

Önemli bi hormon canım işte benm düşük olduğu için bir boş gebelik bir kimyasal yaşadım 10 ve üzeri olması gerekmiş bunda 10,38 yine düşük sonuç ne olur bilmiyorum
Çok saoglun yaptrcam hemen.yalniz benim anlamadığım sağlık ocagindaki doktor neden inat ediyo bilemedim

Ben bilmeden adet söktürücü tarsual kullanmıştım doktor testte onun etkisiyle düşük çıkabilir progestron takılma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…