- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Ben iki kez kayıp yaşadığım için progestron düşüklügün den baktırdım ilk kürtajda 7,20 ikinci kimyasal 6,53 tü bunda da 10,38 yine düşük ama kese falan zamanın da görülünce kanama lekelenme olmayınca doktor progestron vermedi bekliyorum bakalım bebek görülecek miKızlar bişey sorcam hamilelikte ilk haftalarda progesteron hormonuna baktiran varmi sizce şartmı?
Benim baktı doktor biraz düşüklük çıktı progestan kullanıyorumKızlar bişey sorcam hamilelikte ilk haftalarda progesteron hormonuna baktiran varmi sizce şartmı?
İnşallah, aminBen 7+3 deyim benim cikmadi göbisim ilk aylarda kilo alanlarda oluyor almayanlarda saglik ile gelsinler dunyaya bebislerimiz olduktan sonra saglikli bir sekilde veriririz
Öyle galiba cunku doktor 4 hafta 5 gun dedi sat a göre 6 hafta 5 diSenin ki geç döllenme demekki
Benim doktor -5,5 haftalığım- 2 hafta sonra gel, garanti olsun; kalbin atışını gümbür gümbür duyarız dedi. İnşallahKızlar hayırlı akşamlar benim değer 4 Aralık'ta 150 6 Aralık'ta 540tı bundan 7 gün önce yani 5 haftalıkken de keseyi gördüm. Doktr 10 gün sonra gel dedi acaba yarın gitsem bebişi görmem ya da kalbini duymam mümkün mü ? Son muayene de keseyi görünce kanda istemedi delireceğim bekleye bekleye
Anladm ben onu demek istemedim mesela 30.günü40.gunh gibi pkosun ya bende pkoyum ondan soruyorumAdetimin 3.günü testi yaptım canım diyorum ya düzensiz bi adetim var belkide adetim geçmemişti :))
yarin kese icin gidicez canim daha bisey yok bekliyorum.ama cok stresliyimSenin durum ne oldu canım
Bende yeni test istedi ama o varmı ki icinde tesler bunlarKızlar bişey sorcam hamilelikte ilk haftalarda progesteron hormonuna baktiran varmi sizce şartmı?
Bende pko yok canımAnladm ben onu demek istemedim mesela 30.günü40.gunh gibi pkosun ya bende pkoyum ondan soruyorum
Yok canim sendedeBende yeni test istedi ama o varmı ki icinde tesler bunlar
onu ne icin istiyor benim ilk hamileligim bilmiyorum ne olduğunuYok canim sendede
Benimki tedavi sonucu olduğu için doktorum istedi neden olduğunu bilmiyordum buraya yazdım iyiki yazmisim hemn yaptrcamonu ne icin istiyor benim ilk hamileligim bilmiyorum ne olduğunu
Önemli bi hormon canım işte benm düşük olduğu için bir boş gebelik bir kimyasal yaşadım 10 ve üzeri olması gerekmiş bunda 10,38 yine düşük sonuç ne olur bilmiyorumBenimki tedavi sonucu olduğu için doktorum istedi neden olduğunu bilmiyordum buraya yazdım iyiki yazmisim hemn yaptrcam
Çok saoglun yaptrcam hemen.yalniz benim anlamadığım sağlık ocagindaki doktor neden inat ediyo bilemedimÖnemli bi hormon canım işte benm düşük olduğu için bir boş gebelik bir kimyasal yaşadım 10 ve üzeri olması gerekmiş bunda 10,38 yine düşük sonuç ne olur bilmiyorum
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinMerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum transferimin 9. Günü tahlilim 125.22 çıktı
Lekelenmen kanaman olmadığı sürece bi sıkıntısı bi durum olmaz canım progestrondan bazı hamileliklerden sonradan yüksele biliyormuşÇok saoglun yaptrcam hemen.yalniz benim anlamadığım sağlık ocagindaki doktor neden inat ediyo bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?