- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Sen yapMerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum transferimin 9. Günü tahlilim 125.22 çıktı
Sonuçu yazarsan kaç çıktı diyeBenimki tedavi sonucu olduğu için doktorum istedi neden olduğunu bilmiyordum buraya yazdım iyiki yazmisim hemn yaptrcam
İnşallahBenim doktor -5,5 haftalığım- 2 hafta sonra gel, garanti olsun; kalbin atışını gümbür gümbür duyarız dedi. İnşallah
Burda bu msjı yazmışssınız bu şekilde olanlar doktor pko teşhisi koyuyor ondan sordumSat 4 kasım ama 28 günde olmuyorum 30 35 bazen 40 ı buluyo
Hayırlı olsun sağlıkla alırsın kucağına insallah..Merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum transferimin 9. Günü tahlilim 125.22 çıktı
Bu daha çok 5 haftalık kese gibiKızlar iyi akşamlar hepinize benimde size bi sorum olcak 6 haftalık hamileyim hafif lekelenmelerim var progestan kullanıyorum fakat pazartesi günü doktora gittiğimde kesede bebek görünmedi daha sonra bebek geriden geliyo dedi doktor size ultrason görüntüsünü atsam beni bilgilendirir misiniz kafam çok karıştı kaç gündür sanki hamile değilmişim gibi davranıyorum
Eki Görüntüle 2566600
Normal genel testDoktor benden testlerde istedi genel mi bu testler
yarin kese icin gidicez canim daha bisey yok bekliyorum.ama cok stresliyim
[/QUOTE
Günaydın bizi haberdar et durumundan canım
Tamm saol canımNormal genel test
Üstte yazıyor canım 5+3 gözüküyor ultrason kağıdındaselam kizlar.doktora gittim sabah.dis gebelik degilmis bebim cok sukur baya bi rahatladim.keseyi gorduk haftaya kesenin gelisimine bakalim ondan sonraki hafta kalp sesi duyulir dedi.resmi atiorum kizlar anlayan varsa cevap yazsin lutfen:) gec ovulasyon olmus sanirim satla uyumlu degil.doktor beta hcgnle uyumlu o onemli dedi ama su kadarlik demedi.hala bilmiyorum kac gunlugum . kese sanirim 0.78 cm Eki Görüntüle 2566816
aa ben onu hic gormemistim ama sata gore girdiler sanirim onu.cunku sekreter ultrason oncesi satı sormustu.gec ovulasyon ama benim.oyuzden bilemiorum tam olarak neÜstte yazıyor canım 5+3 gözüküyor ultrason kağıdında
İleri zamanlarda net belli olur canım sorun yok dediyse doktorun benimde aynısını dedi aynı gidiyor sat a göre dediaa ben onu hic gormemistim ama sata gore girdiler sanirim onu.cunku sekreter ultrason oncesi satı sormustu.gec ovulasyon ama benim.oyuzden bilemiorum tam olarak ne
Çok çok çok sevindim adına canım bebişide gördüm mü tamamdır ❤selam kizlar.doktora gittim sabah.dis gebelik degilmis bebim cok sukur baya bi rahatladim.keseyi gorduk haftaya kesenin gelisimine bakalim ondan sonraki hafta kalp sesi duyulir dedi.resmi atiorum kizlar anlayan varsa cevap yazsin lutfen:) gec ovulasyon olmus sanirim satla uyumlu degil.doktor beta hcgnle uyumlu o onemli dedi ama su kadarlik demedi.hala bilmiyorum kac gunlugum . kese sanirim 0.78 cm Eki Görüntüle 2566816
aynen kuzum simdi dis gebeligi atlattik en onemlisi oydu benim icin cok korkuyodum.bebegin kalbinide 2 haftaya rahat goruruz dedi doktor.onceki gebeligimde hic duyamadan 5. haftada gelisimi durmustu.insallah bu sefer hersey yolunda giderÇok çok çok sevindim adına canım bebişide gördüm mü tamamdır ❤
Inşallah canım dualarım sizinleaynen kuzum simdi dis gebeligi atlattik en onemlisi oydu benim icin cok korkuyodum.bebegin kalbinide 2 haftaya rahat goruruz dedi doktor.onceki gebeligimde hic duyamadan 5. haftada gelisimi durmustu.insallah bu sefer hersey yolunda gider
Kafam çok karıştı ya korkuyorum bebek yok diye ama 2 gündürde mide bulantısından ölüyorummBu daha çok 5 haftalık kese gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?