5 haftalık hamileler buraya

Bu daha çok 5 haftalık kese gibi

selam kizlar.doktora gittim sabah.dis gebelik degilmis bebim cok sukur baya bi rahatladim.keseyi gorduk haftaya kesenin gelisimine bakalim ondan sonraki hafta kalp sesi duyulir dedi.resmi atiorum kizlar anlayan varsa cevap yazsin lutfen:) gec ovulasyon olmus sanirim satla uyumlu degil.doktor beta hcgnle uyumlu o onemli dedi ama su kadarlik demedi.hala bilmiyorum kac gunlugum . kese sanirim 0.78 cm

Üstte yazıyor canım 5+3 gözüküyor ultrason kağıdında

Çok çok çok sevindim adına canım bebişide gördüm mü tamamdır ❤

Çok çok çok sevindim adına canım bebişide gördüm mü tamamdır ❤
aynen kuzum simdi dis gebeligi atlattik en onemlisi oydu benim icin cok korkuyodum.bebegin kalbinide 2 haftaya rahat goruruz dedi doktor.onceki gebeligimde hic duyamadan 5. haftada gelisimi durmustu.insallah bu sefer hersey yolunda gider

aynen kuzum simdi dis gebeligi atlattik en onemlisi oydu benim icin cok korkuyodum.bebegin kalbinide 2 haftaya rahat goruruz dedi doktor.onceki gebeligimde hic duyamadan 5. haftada gelisimi durmustu.insallah bu sefer hersey yolunda gider
Inşallah canım dualarım sizinle

Buraya yazmak cidden çok iyi derdini dinleyip sana bol dua eden insanlar oluyor çok güzel gerçekten birbirimize destek olmak

Merhaba kızlar biz bugün kontrole gittik ufak bir kanama alani duruyor halen bugunden sonra dusuk ignesini yapma dedi drum bebe aspirini ve demir kan folik asit destekli ilac verdi acil birsey olmazsa kontrolumuz 3 ocak kalbi o kadar guzel atiyor ki maşaallah ne guzel duygusun sen evlatRabbim.isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…