- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Bebek var merak etme.. Kesen cok guzelKafam çok karıştı ya korkuyorum bebek yok diye ama 2 gündürde mide bulantısından ölüyorumm
Maşallah kac haftalık oldun biliyormusun?Teyzeleri ben bebişi gördüm kalbini dedarısı size olsun inşallah
Hangi ilaçları bıraktirdiMerhaba kızlar biz bugün kontrole gittik ufak bir kanama alani duruyor halen bugunden sonra dusuk ignesini yapma dedi drum bebe aspirini ve demir kan folik asit destekli ilac verdi acil birsey olmazsa kontrolumuz 3 ocak kalbi o kadar guzel atiyor ki maşaallah ne guzel duygusun sen evlatRabbim.isteyen herkese nasip etsin
Lekelenmeler kesildi mi seninMerhaba kızlar biz bugün kontrole gittik ufak bir kanama alani duruyor halen bugunden sonra dusuk ignesini yapma dedi drum bebe aspirini ve demir kan folik asit destekli ilac verdi acil birsey olmazsa kontrolumuz 3 ocak kalbi o kadar guzel atiyor ki maşaallah ne guzel duygusun sen evlatRabbim.isteyen herkese nasip etsin
6 haftalığım kuzum ultrasonda 5+5 gözüküyorduMaşallah kac haftalık oldun biliyormusun?
Canim prolutex ignemi pazar gününden sonra birakicam tamami ile gyno ferro sanol verdi vitamin destekleyici doguma kadar hergun bir adet kullan dedi ecopirin kan sulandirici hergün bir adet kullan dedi ama izmirdeki dr kanama alanin var ise bu yanlis dedi 1 gün araliklar ile kullan dedi progesteran fitil 12 haftaya kadar devam edilecek 10 cu haftaya kadar iliski yasakHangi ilaçları bıraktirdi
Hangi ilaclara devam et dedi ne kullanıyorsun simdj?
Bana vitalac, folbiol,ve d vitamini şurup haftada 1 yazdi.
Oksapar kan sulandirici igne her aksam 1.
Estrofem gunde 2
3 gunde bir progestan iğne
Sabah aksam progestan 200mg fitil..
Bakalim nezamana kadar sürecek
Çok güzel canım sevindim adına rabbim korusun bebisiniMerhaba kızlar biz bugün kontrole gittik ufak bir kanama alani duruyor halen bugunden sonra dusuk ignesini yapma dedi drum bebe aspirini ve demir kan folik asit destekli ilac verdi acil birsey olmazsa kontrolumuz 3 ocak kalbi o kadar guzel atiyor ki maşaallah ne guzel duygusun sen evlatRabbim.isteyen herkese nasip etsin
Lekelenme ilk dusuk önleyici igne olduktan sonra olmadi hicLekelenmeler kesildi mi senin
Amin yavrum teşekkür ederim ben ailemden cok uzakda evliyim bebegim benim icin cok guzel bir sabir olacak rabbim herkese nasip etsinÇok güzel canım sevindim adına rabbim korusun bebisini
Benimde kendi ailem uzakta ben türkiyenin bi ucundayım eşim sabah işte aksam evde onun ailesi var ama pek iyi degilim onlarlada cevrede arkadaş edindiğim oldu ama buradakiler cok farklılar uzak durmayı tercih ettim genelleme yapmak degil ama gercektn bir çok tanıdığım hep bi dedikodu peşinde o yüzden kimseyle yüz göz olmya korkuyorum ya . Banada yavrum en büyük tesellim olcak inşallahAmin yavrum teşekkür ederim ben ailemden cok uzakda evliyim bebegim benim icin cok guzel bir sabir olacak rabbim herkese nasip etsindualarim sizlerle
Aile herseydirBenimde kendi ailem uzakta ben türkiyenin bi ucundayım eşim sabah işte aksam evde onun ailesi var ama pek iyi degilim onlarlada cevrede arkadaş edindiğim oldu ama buradakiler cok farklılar uzak durmayı tercih ettim genelleme yapmak degil ama gercektn bir çok tanıdığım hep bi dedikodu peşinde o yüzden kimseyle yüz göz olmya korkuyorum ya . Banada yavrum en büyük tesellim olcak inşallah
Allah korusun canım icini ferah tutKonunun cok disinda ama durmadan kocamin beni aldattığını görüyorum ah nasil birseysin sen annelik hormonlar duygusallaik
Tutamiyorum bugun dr iki hafta yasak deyince kendinin cigere baktigi gibi kocam dra baktiAllah korusun canım icini ferah tut
Tutamiyorum bugun dr iki hafta yasak deyince kendinin cigere baktigi gibi kocam dra bakti
Bende 5 haftalıkken kese dolu dedi. Ama vajinal baktığı için daha çok erken görüyorsun. Sende nasil muayene olduBende haftaya perşembe gidicem ama cok merak esiyorum bebek var mu yok mu diye
Bende de kesildi lekelenmeler allaha şukurLekelenme ilk dusuk önleyici igne olduktan sonra olmadi hicama bir kanama alani görünüyor halen de düşük önleyici igneyi bugunden sonra yapma dedi ve bugun ilk defa vajinal kontrol oldum
Sen adami öldürmüşsün ben onu söylemedim daha galiba sadece tüp bebek annelerine yasakdogrudur bizimkide diyor 9 ay boyunca yok mu birsey yani bende dedim dogumdan sonra da 40 gün yasak diyor 10 ay mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?