5 haftalık hamileler buraya

Hangi ilaçları bıraktirdi

Hangi ilaclara devam et dedi ne kullanıyorsun simdj?
Bana vitalac, folbiol,ve d vitamini şurup haftada 1 yazdi.

Oksapar kan sulandirici igne her aksam 1.
Estrofem gunde 2
3 gunde bir progestan iğne
Sabah aksam progestan 200mg fitil..

Bakalim nezamana kadar sürecek

Lekelenmeler kesildi mi senin

Canim prolutex ignemi pazar gününden sonra birakicam tamami ile gyno ferro sanol verdi vitamin destekleyici doguma kadar hergun bir adet kullan dedi ecopirin kan sulandirici hergün bir adet kullan dedi ama izmirdeki dr kanama alanin var ise bu yanlis dedi 1 gün araliklar ile kullan dedi progesteran fitil 12 haftaya kadar devam edilecek 10 cu haftaya kadar iliski yasak

Çok güzel canım sevindim adına rabbim korusun bebisini

Amin yavrum teşekkür ederim ben ailemden cok uzakda evliyim bebegim benim icin cok guzel bir sabir olacak rabbim herkese nasip etsindualarim sizlerle
Benimde kendi ailem uzakta ben türkiyenin bi ucundayım eşim sabah işte aksam evde onun ailesi var ama pek iyi degilim onlarlada cevrede arkadaş edindiğim oldu ama buradakiler cok farklılar uzak durmayı tercih ettim genelleme yapmak degil ama gercektn bir çok tanıdığım hep bi dedikodu peşinde o yüzden kimseyle yüz göz olmya korkuyorum ya . Banada yavrum en büyük tesellim olcak inşallah

Aile herseydir Esimde aileside cok iyi yalniz kendi ailem der can veririm

Konunun cok disinda ama durmadan kocamin beni aldattığını görüyorum ah nasil birseysin sen annelik hormonlar duygusallaik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…