- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Benm karından baktı 8 mm di daha görülmez dedi benm bi boş gebeliğim var korkum cokBende 5 haftalıkken kese dolu dedi. Ama vajinal baktığı için daha çok erken görüyorsun. Sende nasil muayene oldu
Gerçekten mi ya içime su serptin canım çok sagol inşallah dediğin gibidir ayın 30 unda gidicem zaman geçmek bilmiyoBebek var merak etme.. Kesen cok guzel
Senin kese kaç mm di dolu olduğu nu gördüğündeBenim randevum 31 aralik yaokadar daha beklicem
benimde bugun 0.78 cm keseydi canim yani 7 mm ama daha hicbisey yok.asiri korkuyorum bendeBenm karından baktı 8 mm di daha görülmez dedi benm bi boş gebeliğim var korkum cok
10 mm den önce yolk saç görünmezmiş canım beklicez ben sekiz gün önce gitmiştim haftaya perşembe gidicem bakalım inşallah görürüz cok merak ediyorumbenimde bugun 0.78 cm keseydi canim yani 7 mm ama daha hicbisey yok.asiri korkuyorum bende
benimde bir dusugum var canim 5.haftada gelisimi durdugu icin ultrasonda zor goruluodu devlette goremediler bos gebelik dediler ozelde vajinal ultrasonla tam teshis konuldu.gordum hatta.simdi dusuk yaptigim zamanla ayni haftadaym yasadigim stresi sen dusun10 mm den önce yolk saç görünmezmiş canım beklicez ben sekiz gün önce gitmiştim haftaya perşembe gidicem bakalım inşallah görürüz cok merak ediyorum
Nasip canım ne zaman çağırdı doktor dış gebelik değil ya cok şükürbenimde bir dusugum var canim 5.haftada gelisimi durdugu icin ultrasonda zor goruluodu devlette goremediler bos gebelik dediler ozelde vajinal ultrasonla tam teshis konuldu.gordum hatta.simdi dusuk yaptigim zamanla ayni haftadaym yasadigim stresi sen dusunzor bir surec Allah yardimcimiz olsun.onlari bize bagislasin insallah
aynen cok sukur bundada degerim 2 gun cok kotu artti dis gebelik sandik dunyam karardi sonra yukseldi toparladi ne oldu bilmiyorum.o dusus bebekte hasar birakcak mi onu bile dusunuyorum.daha bugun gordum keseyi artik haftaya cuma cumartesi giderim kalp atisi da duyulur belki ozamanaNasip canım ne zaman çağırdı doktor dış gebelik değil ya cok şükür
Ben biraz dalgaya vurdum ama sonra dedim doktor yasak bi durum yok demezse sorun olmuyor diye
Bende gidicem 31 nde zaman durdu sankiGerçekten mi ya içime su serptin canım çok sagol inşallah dediğin gibidir ayın 30 unda gidicem zaman geçmek bilmiyo
Vajinal bakınca gordu dolu olduğunu kese 10 mm di. 5 haftalıkken. Göbekten bende içi görülmediSenin kese kaç mm di dolu olduğu nu gördüğünde
Bide sen benu düşün. Kalbi duydum halde kalbi yine durcak diye korkuyorum. Çünkü ilkinde de 6 ve 8 haftalik donemde durmuştu. Rabbim sen lütfen bunu bizi bağışla allahimbenimde bir dusugum var canim 5.haftada gelisimi durdugu icin ultrasonda zor goruluodu devlette goremediler bos gebelik dediler ozelde vajinal ultrasonla tam teshis konuldu.gordum hatta.simdi dusuk yaptigim zamanla ayni haftadaym yasadigim stresi sen dusunzor bir surec Allah yardimcimiz olsun.onlari bize bagislasin insallah
hepimiz hemen hemen ayni korkulari yasiyoruz ama paylasmak cok iyi geliyor korksamda kendimi yalniz hissetmiyorum❤hepimizin bu kez yuze gulecek insallahBide sen benu düşün. Kalbi duydum halde kalbi yine durcak diye korkuyorum. Çünkü ilkinde de 6 ve 8 haftalik donemde durmuştu. Rabbim sen lütfen bunu bizi bağışla allahim
10 mm de yolk saç görülür demişti valla bır da bi arkadaş senin kese dolu dedi tek tesellim o şuan hepimizin korkuları aynı inşallah sağlıklı haberlerini alırızVajinal bakınca gordu dolu olduğunu kese 10 mm di. 5 haftalıkken. Göbekten bende içi görülmedi
Ben yolk sac ne olduğunu bilmediğim için oyle bisey sormamistjm10 mm de yolk saç görülür demişti valla bır da bi arkadaş senin kese dolu dedi tek tesellim o şuan hepimizin korkuları aynı inşallah sağlıklı haberlerini alırız
Lütfen iyi düşün iyi olsunBide sen benu düşün. Kalbi duydum halde kalbi yine durcak diye korkuyorum. Çünkü ilkinde de 6 ve 8 haftalik donemde durmuştu. Rabbim sen lütfen bunu bizi bağışla allahim
Iyi olcak bu sefer doğuracağız hep beraberLütfen iyi düşün iyi olsun
Tabiki bir avazda hep beraberIyi olcak bu sefer doğuracağız hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?