5 haftalık hamileler buraya

benimde bugun 0.78 cm keseydi canim yani 7 mm ama daha hicbisey yok.asiri korkuyorum bende
10 mm den önce yolk saç görünmezmiş canım beklicez ben sekiz gün önce gitmiştim haftaya perşembe gidicem bakalım inşallah görürüz cok merak ediyorum

10 mm den önce yolk saç görünmezmiş canım beklicez ben sekiz gün önce gitmiştim haftaya perşembe gidicem bakalım inşallah görürüz cok merak ediyorum
benimde bir dusugum var canim 5.haftada gelisimi durdugu icin ultrasonda zor goruluodu devlette goremediler bos gebelik dediler ozelde vajinal ultrasonla tam teshis konuldu.gordum hatta.simdi dusuk yaptigim zamanla ayni haftadaym yasadigim stresi sen dusun zor bir surec Allah yardimcimiz olsun.onlari bize bagislasin insallah

Nasip canım ne zaman çağırdı doktor dış gebelik değil ya cok şükür

Nasip canım ne zaman çağırdı doktor dış gebelik değil ya cok şükür
aynen cok sukur bundada degerim 2 gun cok kotu artti dis gebelik sandik dunyam karardi sonra yukseldi toparladi ne oldu bilmiyorum.o dusus bebekte hasar birakcak mi onu bile dusunuyorum.daha bugun gordum keseyi artik haftaya cuma cumartesi giderim kalp atisi da duyulur belki ozamana

Bide sen benu düşün. Kalbi duydum halde kalbi yine durcak diye korkuyorum. Çünkü ilkinde de 6 ve 8 haftalik donemde durmuştu. Rabbim sen lütfen bunu bizi bağışla allahim

Bide sen benu düşün. Kalbi duydum halde kalbi yine durcak diye korkuyorum. Çünkü ilkinde de 6 ve 8 haftalik donemde durmuştu. Rabbim sen lütfen bunu bizi bağışla allahim
hepimiz hemen hemen ayni korkulari yasiyoruz ama paylasmak cok iyi geliyor korksamda kendimi yalniz hissetmiyorum❤hepimizin bu kez yuze gulecek insallah

Vajinal bakınca gordu dolu olduğunu kese 10 mm di. 5 haftalıkken. Göbekten bende içi görülmedi
10 mm de yolk saç görülür demişti valla bır da bi arkadaş senin kese dolu dedi tek tesellim o şuan hepimizin korkuları aynı inşallah sağlıklı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…