- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 37
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Aynen bende vala allahım normal nasip ederse normal istiyorum .
Dogurcaz 8 9 ay sonra kızlar bizim bebek durmuyor aglıyor neyi olabilir diye sorcaz birbirimize o günlerimizi de görürüz insallah
[/QUOTE Çokça Aminnnn inşallahhh
Ya uyku tutmuyor ya da uykudan uyanamıyorum yediklerim hep boğazımda çıktı çıkacak. En önemlisi tuvalet ikinci oturma odam gibi olduEki Görüntüle 2567106
atalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Kelebekk3404
m_aslicim
K Kahvetelvesimoon
Elzemcan
pembepatiler
P Prensannesi42
U unutkangelin
galaksidebirbalik
szfb
Y Yldzzzzz11111
Purposeless
Martilikiz07
M mely15
juliet55
B baby0101
Biliyorsunuz ki Gebeliğin birinci trimesteri ilk üç aylık süredir. Hepimiz şuan birinci trimesterımızdayız.
Nasıl gidiyor? Bende ara ara lekelenmeler oluyor, onun haricinde gece 4 gibi uyanıyorum kendilliğinden. Buda çok sinir bozucu.
Ve geceleri bacaklarımda ağrı hissediyorum... Sizlerdede bu tarz belirtiler varsa? Korkmayın. Hepsi normalmiş..
Annelerimiz neler çekmiş değilmi?Ya uyku tutmuyor ya da uykudan uyanamıyorum yediklerim hep boğazımda çıktı çıkacak. En önemlisi tuvalet ikinci oturma odam gibi oldubir de enfeksiyonum vardı doktor suyu artır dedi vay ki vay halime
uykum varda pek uyuyamiyorum nedense.kasiklarim bir gun cok agriyor(adet agrisi gibi) sonraki gun hic bisey yok.eklemlerim agrio bide sirtim falan.koku hassasiyeti mide bulantisi gogus hassasiyeti falan hic yokEki Görüntüle 2567106
atalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Kelebekk3404
m_aslicim
K Kahvetelvesimoon
Elzemcan
pembepatiler
P Prensannesi42
U unutkangelin
galaksidebirbalik
szfb
Y Yldzzzzz11111
Purposeless
Martilikiz07
M mely15
juliet55
B baby0101
Biliyorsunuz ki Gebeliğin birinci trimesteri ilk üç aylık süredir. Hepimiz şuan birinci trimesterımızdayız.
Nasıl gidiyor? Bende ara ara lekelenmeler oluyor, onun haricinde gece 4 gibi uyanıyorum kendilliğinden. Buda çok sinir bozucu.
Ve geceleri bacaklarımda ağrı hissediyorum... Sizlerdede bu tarz belirtiler varsa? Korkmayın. Hepsi normalmiş..
8 haftalık olunca tekrar duygularını almak isterim... Şuan daha kese görüldü yanlışım varsa düzelt.uykum varda pek uyuyamiyorum nedense.kasiklarim bir gun cok agriyor(adet agrisi gibi) sonraki gun hic bisey yok.eklemlerim agrio bide sirtim falan.koku hassasiyeti mide bulantisi gogus hassasiyeti falan hic yok
evet kuzum sadece keseyi gorduk bende merak ediorum.midem falan bulansin istiyorum iyi bisey bunlar bebegin varligini gosteriyor.valla sikayet etmicem8 haftalık olunca tekrar duygularını almak isterim... Şuan daha kese görüldü yanlışım varsa düzelt.
O zamanlarda daha çok belirti olmaz..
CAnım ben akşam 8-sabah 7 arası sürekli uyuyorum.Eki Görüntüle 2567106
atalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Kelebekk3404
m_aslicim
K Kahvetelvesimoon
Elzemcan
pembepatiler
P Prensannesi42
U unutkangelin
galaksidebirbalik
szfb
Y Yldzzzzz11111
Purposeless
Martilikiz07
M mely15
juliet55
B baby0101
hahah deliiiievet kuzum sadece keseyi gorduk bende merak ediorum.midem falan bulansin istiyorum iyi bisey bunlar bebegin varligini gosteriyor.valla sikayet etmicem
AminBide sen benu düşün. Kalbi duydum halde kalbi yine durcak diye korkuyorum. Çünkü ilkinde de 6 ve 8 haftalik donemde durmuştu. Rabbim sen lütfen bunu bizi bağışla allahim
Annem anne olunca anlarsın doğurunca anlarsın demişti ama sevgili anneciğim fragmanı bile yetti banaAnnelerimiz neler çekmiş değilmi?
hahahhhaAnnem anne olunca anlarsın doğurunca anlarsın demişti ama sevgili anneciğim fragmanı bile yetti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?