5 haftalık hamileler buraya

Bizim yerimizde olmak isteyen kac kadin vardir diye düşünüp şükür edelim
O Tarz değilde
Allahın hiç bir kullu bana hasset edecek kadar bu konuyla ilgili üzüntü vermesin..
İsteğen herkesin olsun.. Kimsenin hamileliğine üzülmedim yada keşkeler dökülmedi ağzımdan...

Dua ve sabır gercekten , Kuran aldım elime onu okudum kendimi rahatlatmak için. Ve çok çalıştım mesailer yaptım işyerinde kafam dağılsın diye... Bu gunlere kolay gelmedim... Ve halen yolun sonunda da değilimm...
Ol der olur .Hepsi bu.

Dün gece şiştim resmen midem taş kesti gece 40 kere uyanıp uyuyorum zaten en az 3 keree tuvalete kalkma

Uzuntu veren çok peki üzen hic düşünmez ki bizi sinayan Allah onlarida sinayacak rabbim kime ne vereceğini bilir ben bu sürecte kadinligimi sorgulayan beni üzen herkesi Allahq havale ettim annelik dogurmak degil

Arkadaşlar idrar testimde epitel 0-5 aralığjnda olması gerekirken benim 10 yani yüksek çıktı.
Haftaya doktora görüneceğim ama sebebi nedir?
Korktum biraz.
Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleri de önemlidir.

Doktorunuz size tavsiyelerde bulunabilir:

• Kolesterol yüksek gıdaların kesilmesi
  • Tuz alımının azaltılması
  • Fiziksel aktivitelerin attırılması
  • Alkol ve Sigara kullanımından uzak durulması
  • Kilo vermek
  • Taze meyve, sebze ve kepekli tahıllar içeren kalp dostu bir diyete başlanması
Enfeksiyon ve hastalığın önlenmesi
Sıvı tüketimini attırmak,

bu makaleyi buldum..
Fakat 15 ten yuksek olunca riskliymiş.. Öyle yazıyor..
Doktor tabi daha iyi bilir kuzu..

Uzuntu veren çok peki üzen hic düşünmez ki bizi sinayan Allah onlarida sinayacak rabbim kime ne vereceğini bilir ben bu sürecte kadinligimi sorgulayan beni üzen herkesi Allahq havale ettim annelik dogurmak degil
Alma mazlumun ahını ,çıkar aheste aheste demişler
Gün gelir devran döner .. Kırdığı yerden kırılır o insan...

Bak biz buyuz:
Elhamdullillah
Bu arada Herkese hayırlı cumalar Canlarım kuzularım Hamişlerim ,Birbirinden tatlı annelerım..

Hayırlı cumalar 2020nin güzel anneleri

Kızlar bende yumurta kahvaltıda haşlıyorum ama sarısının kokusu geliyor yiyemiyorum az da olsa zorluyorum ama nasıl yapcam bilemiyorum

Bol su içiyorum ama çalışırken sürekli tuvalete gitmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…