- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Şükürler olsun, Allah her isteyene hayırlısıyla nasip etsin.Bizim yerimizde olmak isteyen kac kadin vardir diye düşünüp şükür edelim
O Tarz değildeBizim yerimizde olmak isteyen kac kadin vardir diye düşünüp şükür edelim
o neki?Arkadaşlar idrar testimde epitel 0-5 aralığjnda olması gerekirken benim 10 yani yüksek çıktı.
Haftaya doktora görüneceğim ama sebebi nedir?
Korktum biraz.
Dün gece şiştim resmen midem taş kesti gece 40 kere uyanıp uyuyorum zaten en az 3 keree tuvalete kalkmaEki Görüntüle 2567106
@atalente35
@Bournemount
@qusel
@Bimola
@Efif00
@Karakarsu
D Duavesabir
@bebisim_benim
@tipitip_
Kelebekk3404
@m_aslicim
@Kahvetelvesimoon
@Elzemcan
@Ceyarinannesi
@Sebahat4252
U unutkangelin
@galaksidebirbalik
szfb
@Yldzzzzz11111
@Purposeless
@Martilikiz07
M mely15
@juliet55
@baby0101
Biliyorsunuz ki Gebeliğin birinci trimesteri ilk üç aylık süredir. Hepimiz şuan birinci trimesterımızdayız.
Nasıl gidiyor? Bende ara ara lekelenmeler oluyor, onun haricinde gece 4 gibi uyanıyorum kendilliğinden. Buda çok sinir bozucu.
Ve geceleri bacaklarımda ağrı hissediyorum... Sizlerdede bu tarz belirtiler varsa? Korkmayın. Hepsi normalmiş..
Uzuntu veren çok peki üzen hic düşünmez ki bizi sinayan Allah onlarida sinayacak rabbim kime ne vereceğini bilir ben bu sürecte kadinligimi sorgulayan beni üzen herkesi Allahq havale ettim annelik dogurmak degilO Tarz değilde
Allahın hiç bir kullu bana hasset edecek kadar bu konuyla ilgili üzüntü vermesin..
İsteğen herkesin olsun.. Kimsenin hamileliğine üzülmedim yada keşkeler dökülmedi ağzımdan...
Dua ve sabır gercekten , Kuran aldım elime onu okudum kendimi rahatlatmak için. Ve çok çalıştım mesailer yaptım işyerinde kafam dağılsın diye... Bu gunlere kolay gelmedim... Ve halen yolun sonunda da değilimm...
Ol der olur .Hepsi bu.
Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleri de önemlidir.Arkadaşlar idrar testimde epitel 0-5 aralığjnda olması gerekirken benim 10 yani yüksek çıktı.
Haftaya doktora görüneceğim ama sebebi nedir?
Korktum biraz.
Alma mazlumun ahını ,çıkar aheste aheste demişlerUzuntu veren çok peki üzen hic düşünmez ki bizi sinayan Allah onlarida sinayacak rabbim kime ne vereceğini bilir ben bu sürecte kadinligimi sorgulayan beni üzen herkesi Allahq havale ettim annelik dogurmak degil
Hayırlı cumalar 2020nin güzel anneleriAlma mazlumun ahını ,çıkar aheste aheste demişler
Gün gelir devran döner .. Kırdığı yerden kırılır o insan...
Bak biz buyuz:Eki Görüntüle 2567110
Elhamdullillah
Bu arada Herkese hayırlı cumalar Canlarım kuzularım Hamişlerim ,Birbirinden tatlı annelerım..
Vitamin beyazında zaten boşverKızlar bende yumurta kahvaltıda haşlıyorum ama sarısının kokusu geliyor yiyemiyorum az da olsa zorluyorum ama nasıl yapcam bilemiyorum
kaçınçı haftadasın?Ben kalp atışını duymadan inanmıcam herhalde
Canım benim karışık doktor ayarladı onun hesabına göre 6+ 3 perşembe gitcemkaçınçı haftadasın?
Oda doğruVitamin beyazında zaten boşver
Benim de lekelenmem olduCanım benim karışık doktor ayarladı onun hesabına göre 6+ 3 perşembe gitcem
Lekelenme progestron eksikliğin den oluyo fitil verir geçerBenim de lekelenmem oldu
Doktora muayene gidicem
Canım sıkıldı
Bol su içiyorum ama çalışırken sürekli tuvalete gitmek çok zorSağlıklı beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleri de önemlidir.
Doktorunuz size tavsiyelerde bulunabilir:
Enfeksiyon ve hastalığın önlenmesi
- Kolesterol yüksek gıdaların kesilmesi
- Tuz alımının azaltılması
- Fiziksel aktivitelerin attırılması
- Alkol ve Sigara kullanımından uzak durulması
- Kilo vermek
- Taze meyve, sebze ve kepekli tahıllar içeren kalp dostu bir diyete başlanması
Sıvı tüketimini attırmak,
bu makaleyi buldum..
Fakat 15 ten yuksek olunca riskliymiş.. Öyle yazıyor..
Doktor tabi daha iyi bilir kuzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?