- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Ondan değil benimki farklı. Kanama alanı var o yüzden böyle.Lekelenme progestron eksikliğin den oluyo fitil verir geçer
Orası öyleBol su içiyorum ama çalışırken sürekli tuvalete gitmek çok zor
Belirtilerime rağmen ben de bu histeyim.Ben kalp atışını duymadan inanmıcam herhalde
Beni etiketlemişssnz ama ben hamile değilim ki malesefEki Görüntüle 2567105
Yeni gelenler Hg.
Listede eksiklerı olanlar
Bana bilgileri özelden yazabilirmi...
Forumda yazıyorsunuz ama okadar cok mesaj varki. Bulamıyorum
Canim dr göründün müOndan değil benimki farklı. Kanama alanı var o yüzden böyle.
Sen hamile değilmiydin. Kusura bakma ozaman oraya düşünüyor yazarım... Artık sende bizdensinBeni etiketlemişssnz ama ben hamile değilim ki malesef
Göründüm canımCanim dr göründün mü
Çok sevindim canım şu kalp atışını birde ben duysam içim rahatlayacak arada regl ağrısı yaşamam dışında hiçbir belirtimde yokGöründüm canım
Doktor lekele arada gelmesi normal dedi.. Habire gelme dedi
Kalbi atıyordu herşey yolunda dedi.
Olacak dedi bunlar... Kanama alanı var dedi. Normalmiş
ne zaman gidiceksin doktoraÇok sevindim canım şu kalp atışını birde ben duysam içim rahatlayacak arada regl ağrısı yaşamam dışında hiçbir belirtimde yok
Bende 6+1 deyim. 30 Aralık’ta gideceğim bende kalp atışı için günler geçmiyor ki ben kuzumu göreyim heyecanlıyımÇok sevindim canım şu kalp atışını birde ben duysam içim rahatlayacak arada regl ağrısı yaşamam dışında hiçbir belirtimde yok
Bide progestan kullanıyorum aptal gibiyim midem bulanıyo ilaçtan mı bebekten mi bilmiyorumBende gidicem 31 nde zaman durdu sanki
Haftaya cuma gideceğim daha 1 hafta varne zaman gidiceksin doktora
Bende 27 Aralık'ta gideceğim bir hafta kaldı ama günler geçmiyor gerçekten amin canım sağlıkla kavuşalımBende 6+1 deyim. 30 Aralık’ta gideceğim bende kalp atışı için günler geçmiyor ki ben kuzumu göreyim heyecanlıyımRabbim inşallah nasip eder sağlıkla cümlemizin bebeğini
Ağızdan mıBide progestan kullanıyorum aptal gibiyim midem bulanıyo ilaçtan mı bebekten mi bilmiyorum
Ben kullanıyorum vajinal olarak. Sabah aksam 1 fitil... Zaman sonra ıslaklık akıyo.progestani fitil olarak kullanan varmi.islaklik yapioyomu kizlar.benim oyle bi sikayetim var
Bacaklarındada sızıntı oluyor muBende Gece 5 gibi uyanıyorum zınk diye. Cidden sinir bozucu. Uyku gözümden akıyor kalkıyorum su içiyorum felaket başım dönüyor falan. Gün içinde iyiyim ama akşamları yemekten sonra bütün enerjim çekiliyor sanki. Öylece yatıyorum
Bende 27 Aralık'ta gideceğim bir hafta kaldı ama günler geçmiyor gerçekten amin canım sağlıkla kavuşalım
Bende fitil olarak kullanıyordum. Fakat ıslaklık vardı son günlerde ilaç sanki hep akıyordu ağızdan almaya başladım. Zaten günde bir tane yatarken içiyorum.progestani fitil olarak kullanan varmi.islaklik yapioyomu kizlar.benim oyle bi sikayetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?