5 haftalık hamileler buraya

Göründüm canım
Doktor lekele arada gelmesi normal dedi.. Habire gelme dedi
Kalbi atıyordu herşey yolunda dedi.
Olacak dedi bunlar... Kanama alanı var dedi. Normalmiş
Çok sevindim canım şu kalp atışını birde ben duysam içim rahatlayacak arada regl ağrısı yaşamam dışında hiçbir belirtimde yok

Çok sevindim canım şu kalp atışını birde ben duysam içim rahatlayacak arada regl ağrısı yaşamam dışında hiçbir belirtimde yok
Bende 6+1 deyim. 30 Aralık’ta gideceğim bende kalp atışı için günler geçmiyor ki ben kuzumu göreyim heyecanlıyım Rabbim inşallah nasip eder sağlıkla cümlemizin bebeğini

Bende Gece 5 gibi uyanıyorum zınk diye. Cidden sinir bozucu. Uyku gözümden akıyor kalkıyorum su içiyorum felaket başım dönüyor falan. Gün içinde iyiyim ama akşamları yemekten sonra bütün enerjim çekiliyor sanki. Öylece yatıyorum

Bende 6+1 deyim. 30 Aralık’ta gideceğim bende kalp atışı için günler geçmiyor ki ben kuzumu göreyim heyecanlıyım Rabbim inşallah nasip eder sağlıkla cümlemizin bebeğini
Bende 27 Aralık'ta gideceğim bir hafta kaldı ama günler geçmiyor gerçekten amin canım sağlıkla kavuşalım

Bacaklarındada sızıntı oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…