5 haftalık hamileler buraya

Kızlar peki sizde karnınız aşırı şiş mi ? Benim göğüslerim aşırı şiş , karnım şiş . Zaten kilom bar ama bu sefer duba gibi oldum sanki Sigara kullanıyordum bıraktım WC sorununda yaşıyorum anlayamadım

evet canim şiş.yururken bile tutarak yuruyorum.goguslerim cok sismedi ama en uçlari hassas dokununca acio.bende sigarayi biraktim 2 hafta oldu bir kere bile canim cekmedi

kizlar sizde kasik agrisi nasil oluyo? benim bi gun asiri agrio sonra 2 gun hic bisey yok...dun cok agriodu mesela bugun hic sizi bile yok..gecen seferkinde de bi sefer cok agrimisti sinra hic agrimadi megerse o agriyan gun durmus gelisimi.simdi korkuyorum agirmadiginda acaba gelisimi mi durdu die

Bendede çok oluyor öyle canım agrım bi gün var bi gün yok sanki agrıyınca adet olcak gibi hisediyorum
Gögüslerde bende de çok sızlama var koltuk altıma kadar agrı oluyor bazen

Bendede çok oluyor öyle canım agrım bi gün var bi gün yok sanki agrıyınca adet olcak gibi hisediyorum
Gögüslerde bende de çok sızlama var koltuk altıma kadar agrı oluyor bazen
tesekkurler kuzum cevabin icin.bende oyle bi agrio adet olcam saniom tuvalete gidip duruyorum doktor adet agrisi gibiyse iyi degil vucudun sonlandirmaya cabaliyo olabilir dedi daha cok strese soktu beni

evet canim şiş.yururken bile tutarak yuruyorum.goguslerim cok sismedi ama en uçlari hassas dokununca acio.bende sigarayi biraktim 2 hafta oldu bir kere bile canim cekmedi
Benimde çekmiyor öyle. Bu arada dediğin gibi ağrım oluyor benimde canım. Bit kaç gündür iyiyim. Doktor normal dedi. Yinede şiddetli olursa anormal birşey anlarsan gel dedi.

Kızlar 12 haftalık olana kadar kafamızı rahat tutalım... Sakin olalım. Gebelik belirtilerine takılmayın.... Absurd bi durumda doktora gidin....
Kalp atışını duydum artık ben sallamıyorum leke bile geliyo arada.. Amaaan be diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…