- 23 Temmuz 2019
- 254
- 578
- 53
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Canım sonucum 13 cıktı progesteron normalmiSen yap
Sonuçu yazarsan kaç çıktı diye
Ben 200 mg günde iki kez ağız yoluyla alıyorum ilk zamanlar yan etki olarak baş dönmesi yaşıyordum şimdilik yan etki yokBende fitil olarak kullanıyordum. Fakat ıslaklık vardı son günlerde ilaç sanki hep akıyordu ağızdan almaya başladım. Zaten günde bir tane yatarken içiyorum.
Aslında benim hamilelik öncesinde de vardı gece yattığımda olurdu. O yeni Bi durum değil benim içinBacaklarındada sızıntı oluyor mu
Senle aynı gün gidicez canımBende 27 Aralık'ta gideceğim bir hafta kaldı ama günler geçmiyor gerçekten amin canım sağlıkla kavuşalım
Teşekkür ederim ya gerçekten inşallh bigün rabbim nasip eder banadaSen hamile değilmiydin. Kusura bakma ozaman oraya düşünüyor yazarım... Artık sende bizdensin
evet canim şiş.yururken bile tutarak yuruyorum.goguslerim cok sismedi ama en uçlari hassas dokununca acio.bende sigarayi biraktim 2 hafta oldu bir kere bile canim cekmediKızlar peki sizde karnınız aşırı şiş mi ? Benim göğüslerim aşırı şiş , karnım şiş . Zaten kilom bar ama bu sefer duba gibi oldum sanki☹ Sigara kullanıyordum bıraktım WC sorununda yaşıyorum anlayamadım
Evet ağızdan alıyorumAğızdan mı
İnşallah canımSenle aynı gün gidicez canıminşallah hayırli haberlerle döneriz ❤
Benim çok şiş 4-5 aylık hamile gibiKızlar peki sizde karnınız aşırı şiş mi ? Benim göğüslerim aşırı şiş , karnım şiş . Zaten kilom bar ama bu sefer duba gibi oldum sanki☹ Sigara kullanıyordum bıraktım WC sorununda yaşıyorum anlayamadım
Doktor ne dedi canım benim daha düşüktü beta 42 progestron 10,38 di lekelenmen falan oldumuCanım sonucum 13 cıktı progesteron normalmi
Bendede çok oluyor öyle canım agrım bi gün var bi gün yok sanki agrıyınca adet olcak gibi hisediyorumkizlar sizde kasik agrisi nasil oluyo? benim bi gun asiri agrio sonra 2 gun hic bisey yok...dun cok agriodu mesela bugun hic sizi bile yok..gecen seferkinde de bi sefer cok agrimisti sinra hic agrimadi megerse o agriyan gun durmus gelisimi.simdi korkuyorum agirmadiginda acaba gelisimi mi durdu die
tesekkurler kuzum cevabin icin.bende oyle bi agrio adet olcam saniom tuvalete gidip duruyorumBendede çok oluyor öyle canım agrım bi gün var bi gün yok sanki agrıyınca adet olcak gibi hisediyorum
Gögüslerde bende de çok sızlama var koltuk altıma kadar agrı oluyor bazen
Hayır olmadi cok sukur lekelenme falan.doktor bişey demedi kendi doktoruma daha göstermedimDoktor ne dedi canım benim daha düşüktü beta 42 progestron 10,38 di lekelenmen falan oldumu
Tek değilim yani. İlk haftalardan bu şekildeydi sonrası ne olacak hiç bilmiyorumBenim çok şiş 4-5 aylık hamile gibi
Benimde çekmiyor öyle. Bu arada dediğin gibi ağrım oluyor benimde canım. Bit kaç gündür iyiyim. Doktor normal dedi. Yinede şiddetli olursa anormal birşey anlarsan gel dedi.evet canim şiş.yururken bile tutarak yuruyorum.goguslerim cok sismedi ama en uçlari hassas dokununca acio.bende sigarayi biraktim 2 hafta oldu bir kere bile canim cekmedi
Bi sor bakalım 11 olan bi arkadaş vardı bugün kalp atışını duymuşHayır olmadi cok sukur lekelenme falan.doktor bişey demedi kendi doktoruma daha göstermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?