- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Maşallah senin doktor da degiştir ya o nasıl dokturtesekkurler kuzum cevabin icin.bende oyle bi agrio adet olcam saniom tuvalete gidip duruyorumdoktor adet agrisi gibiyse iyi degil vucudun sonlandirmaya cabaliyo olabilir dedi daha cok strese soktu beni
Okadar siski artık dışarı çıkmak istemiyorum patlicak gibi hissediyorum sanırsın karnım 4 aylık dediğin gibi ama daha 5 buçuk haftaligim insallah duzelirKızlar peki sizde karnınız aşırı şiş mi ? Benim göğüslerim aşırı şiş , karnım şiş . Zaten kilom bar ama bu sefer duba gibi oldum sankiSigara kullanıyordum bıraktım WC sorununda yaşıyorum anlayamadım
dusuk yaptigimda da ona gitmistim teshisleri iyi bi doktor ama belki de dogruyu soyluodur direkt.kanaman olursa gel dedi cunku.simdi normal o agrilar dese takmicam onemsemicem sonra daha hayal kirikligi.en azindan bilsin diodurMaşallah senin doktor da degiştir ya o nasıl doktur
Dr sordun mu hic bu ödeminin sebebiniOkadar siski artık dışarı çıkmak istemiyorum patlicak gibi hissediyorum sanırsın karnım 4 aylık dediğin gibi ama daha 5 buçuk haftaligim insallah duzelir
benimde öyle neden oldu böyle anlamadımOkadar siski artık dışarı çıkmak istemiyorum patlicak gibi hissediyorum sanırsın karnım 4 aylık dediğin gibi ama daha 5 buçuk haftaligim insallah duzelir
Yok pazartesi sorcamDr sordun mu hic bu ödeminin sebebini
benim bu sabah ne sisligim var ne gogus hassasiyetim var...moralim bozulduHepimiz şiş olduğumuza göre normal bir durum bence kızlar
Bence sorun yapma kasik ağırım oluyodu oda bitti 2 gundr onun yerine migde bulantısı geldi daha çok yeni bekle bıkarsın belkidebenim bu sabah ne sisligim var ne gogus hassasiyetim var...moralim bozulduolsa daha iyidi olumsuz dusunceler gelio aklima
Ya direk söylemesi ne bilim tamam doktorumuzda bubu olabilir dikkat et şeklinde söylememiş gibidusuk yaptigimda da ona gitmistim teshisleri iyi bi doktor ama belki de dogruyu soyluodur direkt.kanaman olursa gel dedi cunku.simdi normal o agrilar dese takmicam onemsemicem sonra daha hayal kirikligi.en azindan bilsin diodur
Arada benimde bütün belirtilerim yok gibi oluyor sanki hamile degilim gibi oluyor unutuyorum bazenbenim bu sabah ne sisligim var ne gogus hassasiyetim var...moralim bozulduolsa daha iyidi olumsuz dusunceler gelio aklima
Bende de aynı durum var canım hiç bir belirti yokbenim bu sabah ne sisligim var ne gogus hassasiyetim var...moralim bozulduolsa daha iyidi olumsuz dusunceler gelio aklima
Yemek yicem ben sizler napıyorsunuz güzel hamişler :)Napıosunuz kızlar
O ses Türkiye yi izliyorum şuanYemek yicem ben sizler napıyorsunuz güzel hamişler :)
Iyi sehirler canımO ses Türkiye yi izliyorum şuan
Teşekkür ederim canım sen nasılsın napıyorsunIyi sehirler canım
Iyiyim canım çok şükür sen nasılsın .Teşekkür ederim canım sen nasılsın napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?