5 haftalık hamileler buraya

Okadar siski artık dışarı çıkmak istemiyorum patlicak gibi hissediyorum sanırsın karnım 4 aylık dediğin gibi ama daha 5 buçuk haftaligim insallah duzelir

Maşallah senin doktor da degiştir ya o nasıl doktur
dusuk yaptigimda da ona gitmistim teshisleri iyi bi doktor ama belki de dogruyu soyluodur direkt.kanaman olursa gel dedi cunku.simdi normal o agrilar dese takmicam onemsemicem sonra daha hayal kirikligi.en azindan bilsin diodur

dusuk yaptigimda da ona gitmistim teshisleri iyi bi doktor ama belki de dogruyu soyluodur direkt.kanaman olursa gel dedi cunku.simdi normal o agrilar dese takmicam onemsemicem sonra daha hayal kirikligi.en azindan bilsin diodur
Ya direk söylemesi ne bilim tamam doktorumuzda bubu olabilir dikkat et şeklinde söylememiş gibi
Sen sıkma canını bol bi dua et allah büyüktür onun dünya gelecegi varsa sen istesende düşmez canım
Benim annem benden sonraki kardeşimi istememiş diyor öyle agır ev işleri yaptım perde aşmış merdiven tepesinde düşmüş yinede bebege birsey olmamış simdi 23 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…