- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine nanelimon içşansıma nezle oldum olan var mı benim gibi ne yaptınız
sağol canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun dikkat et kendine nanelimon iç
Bende oldum hastayımşansıma nezle oldum olan var mı benim gibi ne yaptınız
çok geçmiş olsunkötü oldu bu durum bizim içinBende oldum hastayım
Bende duymadım canım cuma kısmetse duycaz inşallahKalp atışı duymayan yok heralde maşşalllah güzel gidiyo topik uğurlu umarım bende yazarım perşembe kalp atışını duydum diye
Bende perşembe gitçem iniallahBende duymadım canım cuma kısmetse duycaz inşallah❤
Hakkımızda hayırlısı olsun canımBende perşembe gitçem iniallah
Yazcan tabikiiii inanıyorum sanaKalp atışı duymayan yok heralde maşşalllah güzel gidiyo topik uğurlu umarım bende yazarım perşembe kalp atışını duydum diye
Ben doktoruma sordum ilk gebeliklerde sıkı karın kası olduğu için 3 aya kadar şişlik oluyormuş gerginlik gibi. 2. 3. Gebeliklerde karın daha önceden genişlediği için öyle bir gerginlik şişkinlik fazla olmuyormuşHepimiz şiş olduğumuza göre normal bir durum bence kızlar
Maalesef bende de varYediğim hersey midemde yanma hissi veriyorGaliba ıcimde kazinmalarda var psikolojik mi acaba
Bende sabah oluyor çok kazınma yanma hep varYediğim hersey midemde yanma hissi veriyorGaliba ıcimde kazinmalarda var psikolojik mi acaba
bendede çok oluyormidemdede ekşime oluyor reflü oldu bnde sanırımYediğim hersey midemde yanma hissi veriyorGaliba ıcimde kazinmalarda var psikolojik mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?