- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
1. Trimester dönemi yani ilk 3 ayı düğün öncesi telaşe dönemi gibi düşün stres sıkıntı hormonlar dengesiz. 2. Trimester yani 2. 3 aylık dönemde hamileliğin balayı diyorlar bolca keyfini çıkarma dönemi. 12. haftadan sonra mide bulantılarımız azalıyor, deli gibi yorulmalarımız azaldığı için kendinizi daha enerjik ve dinç hissediyorsunuzmuşsunuz K-9 dan farksız olan ve her kokuyu alan burnumuz artık o kadar hassas olmuyormuş. Derin uykular ve uykusuzluklarda yokmuş. Yani kısaca bu devran hep böyle sürüp gitmeyecekmişUyuyamıyorum yok çıldırıcam gözüme uyku girmiyor. Gaz şişkinliği, hazımsızlık, tuvalete çıkma sorunu, mide bulantıları, midede yanma kaşıntılar, sivilceler, sabahlıyorum sürekli çünkü uyku tutmuyor. Kızlar gerçekten böyle mi geçecek 7 ay dahahiç iyi değilim
Ayy bide ben koşassam çok mutlu olucamYediklerimin boğazımın tam ucunda durduğu mide bulantılı dönemden dizilerde öğüre öğüre lavaboya koşan kıza kızzzz yoksam hamile misin dedikleri döneme geçtim.Dün ben bişey hissetmiyorum yine belirti yok diyen dilime tüküreyim. Sağol anneciğim ben orda olduğuna ikna oldum
ne guzelll keske bende biseyler hissetsemYediklerimin boğazımın tam ucunda durduğu mide bulantılı dönemden dizilerde öğüre öğüre lavaboya koşan kıza kızzzz yoksam hamile misin dedikleri döneme geçtim.Dün ben bişey hissetmiyorum yine belirti yok diyen dilime tüküreyim. Sağol anneciğim ben orda olduğuna ikna oldum
Yeni başladı. olay yerinden bildiriyorum hiç tavsiye etmiyorumAyy bide ben koşassam çok mutlu olucam
2 gün öncesine kadar bende ailelere falan söylemeyelim gidip yine bi kontrol edelim diyordum ama sağolsun yavrum beni nasıl yok sayarsın vicdansız dedi sanırım ve durum bune guzelll keske bende biseyler hissetsem
Senin kontrol ne zaman canımne guzelll keske bende biseyler hissetsem
cuma giderim heraldeSenin kontrol ne zaman canım
sen kac haftaliktin cnm2 gün öncesine kadar bende ailelere falan söylemeyelim gidip yine bi kontrol edelim diyordum ama sağolsun yavrum beni nasıl yok sayarsın vicdansız dedi sanırım ve durum bu
O zaman hiç hissim yok demeyelim vakti varYediklerimin boğazımın tam ucunda durduğu mide bulantılı dönemden dizilerde öğüre öğüre lavaboya koşan kıza kızzzz yoksam hamile misin dedikleri döneme geçtim.Dün ben bişey hissetmiyorum yine belirti yok diyen dilime tüküreyim. Sağol anneciğim ben orda olduğuna ikna oldum
İnşâllah dibine kadar tadın ben çektim herkes çeksinO zaman hiç hissim yok demeyelim vakti varsıfır bulantı sıfır koku hassasiyeti şuan aramızsa 1 hafta var yakında başlar o halde
İnşâllah dibine kadar tadın ben çektim herkes çeksin
Umarım merakınız giderirsiniz bol bololmasa iyi tabi ama merak da ediyor insan nasıl oluyor böğ böğ
Doktor 6 dedi ama adetten beş gün öncesinde benim kan değerim 150 üzeriydi o yüzden erken gebelik sanırım 1 hafta önden gidiyor olabilirimsen kac haftaliktin cnm
masallah:))Doktor 6 dedi ama adetten beş gün öncesinde benim kan değerim 150 üzeriydi o yüzden erken gebelik sanırım 1 hafta önden gidiyor olabilirim
İnşallah öylr olur yoksa bu 9aylık sürecin sonunda tanınmaz hale gelirim ben1. Trimester dönemi yani ilk 3 ayı düğün öncesi telaşe dönemi gibi düşün stres sıkıntı hormonlar dengesiz. 2. Trimester yani 2. 3 aylık dönemde hamileliğin balayı diyorlar bolca keyfini çıkarma dönemi. 12. haftadan sonra mide bulantılarımız azalıyor, deli gibi yorulmalarımız azaldığı için kendinizi daha enerjik ve dinç hissediyorsunuzmuşsunuz K-9 dan farksız olan ve her kokuyu alan burnumuz artık o kadar hassas olmuyormuş. Derin uykular ve uykusuzluklarda yokmuş. Yani kısaca bu devran hep böyle sürüp gitmeyecekmiş
Ama bende alıyor arada sdet olacakmısım gıbı:/bence normaldır yadusuk yaptigimda da ona gitmistim teshisleri iyi bi doktor ama belki de dogruyu soyluodur direkt.kanaman olursa gel dedi cunku.simdi normal o agrilar dese takmicam onemsemicem sonra daha hayal kirikligi.en azindan bilsin diodur
bende ağrılar surkli yer değiştiriyor oluyo oda aradaSelam kızlar.. kasık ağrısı olan var mı? Sağ kasığım da sürekli ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?