5 haftalık hamileler buraya

1. Trimester dönemi yani ilk 3 ayı düğün öncesi telaşe dönemi gibi düşün stres sıkıntı hormonlar dengesiz. 2. Trimester yani 2. 3 aylık dönemde hamileliğin balayı diyorlar bolca keyfini çıkarma dönemi. 12. haftadan sonra mide bulantılarımız azalıyor, deli gibi yorulmalarımız azaldığı için kendinizi daha enerjik ve dinç hissediyorsunuzmuşsunuz K-9 dan farksız olan ve her kokuyu alan burnumuz artık o kadar hassas olmuyormuş. Derin uykular ve uykusuzluklarda yokmuş. Yani kısaca bu devran hep böyle sürüp gitmeyecekmiş

Yediklerimin boğazımın tam ucunda durduğu mide bulantılı dönemden dizilerde öğüre öğüre lavaboya koşan kıza kızzzz yoksam hamile misin dedikleri döneme geçtim. Dün ben bişey hissetmiyorum yine belirti yok diyen dilime tüküreyim. Sağol anneciğim ben orda olduğuna ikna oldum

Ayy bide ben koşassam çok mutlu olucam

ne guzelll keske bende biseyler hissetsem

O zaman hiç hissim yok demeyelim vakti var sıfır bulantı sıfır koku hassasiyeti şuan aramızsa 1 hafta var yakında başlar o halde

İnşallah öylr olur yoksa bu 9aylık sürecin sonunda tanınmaz hale gelirim ben

dusuk yaptigimda da ona gitmistim teshisleri iyi bi doktor ama belki de dogruyu soyluodur direkt.kanaman olursa gel dedi cunku.simdi normal o agrilar dese takmicam onemsemicem sonra daha hayal kirikligi.en azindan bilsin diodur
Ama bende alıyor arada sdet olacakmısım gıbı:/bence normaldır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…