- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
sat nedir listeye ekleyımMerhaba kızlar bende uygulamada 5+0ım bugun :)
doktorlar artık direk konusuyo olmasada once olumsuz konusuyorlarKızlar bisey sorcam.bugun 5 hafta 6 günlük oldu ilk defa kontrole gittim kesen güzel gelişmiş ama içinde hiç bişey göremedik "cumartesi bidaha gel kalp atsii duyarız daha erke boş gebelik demeyeyim sağlıklı kese gozukuyo" dedi.acaba moral bozmamak içinmi dedi, böyle olan varmi, normalmidir?
Teşekkür ederim insallah dedğiniz gibi dir. Zaten cmartsi 6bucga denk geliyo netleştir ozaman.doktorlar artık direk konusuyo olmasada once olumsuz konusuyorlar
daha cok erken yani 5.5 haftada vajinal bile zor gozukuyo
6.5 7 haftalıkken git baktır ozaman anca anca gorursunuz canını sıkma
kesenizin boyutu nekadardiTeşekkür ederim insallah dedğiniz gibi dir. Zaten cmartsi 6bucga denk geliyo netleştir ozaman.
Sormadım ama orda 4.8 5.5 falan yaziyodukesenizin boyutu nekadardi
acelesi yok zatenn sen stress yapma yeterkiTeşekkür ederim insallah dedğiniz gibi dir. Zaten cmartsi 6bucga denk geliyo netleştir ozaman.
Peki siz biraz daha bilgili gozukuyosunuz kas gevşetici kullansam bişey olurmu bacaklarım agriyo ağrı icinacelesi yok zatenn sen stress yapma yeterki
Progestan hormonu artınca ağrı yapar bendede oldu ara oluyo.. Ilaç kullanma sakınPeki siz biraz daha bilgili gozukuyosunuz kas gevşetici kullansam bişey olurmu bacaklarım agriyo ağrı icin
cok kucuk ozaman mm ise.benim 7mm de sadece kese vardi 10mm de bile yolk kesesi yeni gorunuyo.rahat olun kucik oldugundan anca kese gorunur 10 gun sonra kalp sesini duyarsiniz insallahSormadım ama orda 4.8 5.5 falan yaziyodu
900 küsürdu nokto gorduk kese olucak bu 4 gun sonra netlesir dedi 3 gun sonra net gorduk 2.500 lerde yaniKızlar merhaba bende tedavi ile pozitif aldım şimdi test günü tekrarlayacağım artış takip edilecek ? Size bi kaç sorum olacak çalıştığım için kurumuma rapor vermem lazım en azından kese görünsün öyle vereyim diyorum. Sizler kese ne zmaan gördünüz hcg kaçtı?
Tamam canım teşekkür ederim erkenden gitmemin bi anlamı yok o zaman900 küsürdu nokto gorduk kese olucak bu 4 gun sonra netlesir dedi 3 gun sonra net gorduk 2.500 lerde yani
yok kuzum bende senin gibi bekliyorum.daha 4 gun varTamam canım teşekkür ederim erkenden gitmemin bi anlamı yok o zaman
Inşallah çok saogl canimcok kucuk ozaman mm ise.benim 7mm de sadece kese vardi 10mm de bile yolk kesesi yeni gorunuyo.rahat olun kucik oldugundan anca kese gorunur 10 gun sonra kalp sesini duyarsiniz insallah
Bende Cuma’yı bekliyorum hadi hayırlısıyok kuzum bende senin gibi bekliyorum.daha 4 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?