5 haftalık hamileler buraya

Kızlar bisey sorcam.bugun 5 hafta 6 günlük oldu ilk defa kontrole gittim kesen güzel gelişmiş ama içinde hiç bişey göremedik "cumartesi bidaha gel kalp atsii duyarız daha erke boş gebelik demeyeyim sağlıklı kese gozukuyo" dedi.acaba moral bozmamak içinmi dedi, böyle olan varmi, normalmidir?

doktorlar artık direk konusuyo olmasada once olumsuz konusuyorlar
daha cok erken yani 5.5 haftada vajinal bile zor gozukuyo

6.5 7 haftalıkken git baktır ozaman anca anca gorursunuz canını sıkma

doktorlar artık direk konusuyo olmasada once olumsuz konusuyorlar
daha cok erken yani 5.5 haftada vajinal bile zor gozukuyo

6.5 7 haftalıkken git baktır ozaman anca anca gorursunuz canını sıkma
Teşekkür ederim insallah dedğiniz gibi dir. Zaten cmartsi 6bucga denk geliyo netleştir ozaman.

Kızlar merhaba bende tedavi ile pozitif aldım şimdi test günü tekrarlayacağım artış takip edilecek ? Size bi kaç sorum olacak çalıştığım için kurumuma rapor vermem lazım en azından kese görünsün öyle vereyim diyorum. Sizler kese ne zmaan gördünüz hcg kaçtı?

900 küsürdu nokto gorduk kese olucak bu 4 gun sonra netlesir dedi 3 gun sonra net gorduk 2.500 lerde yani

Arkadaşlar grip oldum ya, boğazlar şiş. Yutkunamıyorum. Burun tıkalı.
Doktora da gidemiyorum, iş çok yoğun.
Tavsiyeniz var mı hamileyken ne kullanabiliriz acab...

Hamilelikte nezle-grip geçirilir ise ne yapılmalı?

Öncelikle hamile adayında şikâyetler basit yani nezle ile sınırlı ise bağışıklık sisteminin güçlenmesi için istirahat ve burun tıkanıklığı içinde tuzlu suyun buruna çekilerek burun içi ödemin giderilmesi yeterli olacaktır. Bol sıvı desteği ve bulunduğunuz ortamda havanın nemli olması da çabuk toparlanma adına faydalıdır. Gripte ise eşlik eden boğaz ağrısı var ise pastil ve antiseptikli gargaral + sıcak içeceklerde faydalı olabilir. Bu bulgular normal şartlar altında 3-5 gün içinde geçecektir.

Bunu buldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…