5 haftalık hamileler buraya

Merhaba kizlar dün cok rahatsizdim bel ağrisi ve kusma ile gecti günüm hergün baska agri ile uyaniyorum dün o kadar agladim ki annem nasil doğdu ben bir tane doğamiyorum diye sizler nasilsiniz hamilelikler nasil geçiyor

Ben dün kan tahlili verdim demiştim ya kızlar beta hcg ye de baktırdım 10000 çıkmış 5+3 de verdim kanı zaten keseyi 4+5 de gördüm

Merhaba arkadaşlar,
Haftasonundan beridir çok üzücü olaylar yaşıyorum.
Babam hafta idi ve Cumartesi günü zona geçirdiğini öğrendik. Kafası yara oldu, sol tarafı gözü kapanacak kadar şişti.
O günden beridir ben ilgileniyorum. Eldivenle kremlerini sürdüm. Hijyene çok dikkat ettim ama doktorlar zonanın su çiçeği hastalığı bulaştırabileceğini söylediler.
Ben hem babamın durumu, hem yorgunluk hem su çiçeği korkusu ile bugünü ettim.
Sabah doktora gittim, su çiçeği testi vs için kan verdim. Ama bir hafta sonra çıkacak. Doktor öyle kolay bulaşmaz dese de ben ağlamaktan helak oldum.
Ve artık bebeğin kalp atışına bakalım dedi. Alttan muayene etmesine rağmen “kalp atışları çok yavaş” dedi. “Büyümüş ama kalbi istenen hızda atmıyor, 6 haftalık görünüyor; haftaya tekrar gel bir daha dinleyeceğiz, o zamana kadar kanaman olursa hemen hastaneye git” dedi.
Ben sadece ağlayıp dua ediyorum. Bebeğimin kalbi neden yavaş atıyor? Ya su çiçeği derdi?
Allah yardımcım olsun.

Allah yardımcın olsun canım sen içini ferah tut stres yapmamaya çalış imkanın varsa bir iki doktorla daha görüş istersen için daha rahat olur

Rabbim şifasini versin babana canim sende üzülme onun sana tutunacagina inan ve dua et

Allah yardımcın olsun canım sen içini ferah tut stres yapmamaya çalış imkanın varsa bir iki doktorla daha görüş istersen için daha rahat olur
Yine de bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum.
Bir sürü forum okudum, 6. Haftada yavaş atıp daha sonra düzene girenler olmuş.
İnşallah benim nazlı fasülyem de böyledir.

Bugün aldığım ultrason görüntüsünü de paylaşmak istiyorum.
merhaba canım bende ilk ultrasona tam olarak 6+1 gün girdim alttan baktı kalıp atışı sadece ekranda görüldü hareket olarak yoksa her hangi bir ölçüm yapılmadı drum da herşey yolunda demişti o yüzden seninki de zaten çok erken olduğunu düşünüyorum merak etme inşallah 1-2 hafta sonra tam olarak duyulur

İnşallah canım benim. Sağ olasın. Ekranda göründü benim de. Ama yavaş atıyor dedi. Başka açıklama yapmadı.

İnşallah canım benim. Sağ olasın. Ekranda göründü benim de. Ama yavaş atıyor dedi. Başka açıklama yapmadı.
Ekrandaki atışı ölçmeden yavaş atıyor demek bence yanlış canım sen doktorun dediğini bakma :)) Bence fasulyen gayet sağlıklı devam edecektir. Genelde kalıp atışı belli bir büyüklüğe gelince ölçerek yorum yapıyor ya ben öyle biliyorum

Çok geçmiş olsun babana allah şifa versin doktorun bulaşmaz demiş canım demkki hemen bulaşıcak birsey degil bebegin sen üzülüyorsun diye oda üzülüyor zor ama biraz morelini yükseltmeye caliş inşallah senin icin hersey güzel olur canım allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun canım baban için.

Bu arada kalp atışlarını duyabildimi yoksa sadece gözlemleyerekmi yorum yaptı

Canlarım çok teşekkür ederim.
Su çiçeğini artık düşünmeyeceğim, inşallah böyle bir durum yaşamayacağım.
Doktor önce karnımdan baktı. Nasıl dedim, bir şey demedi. Sonra aşağıdan bakmam gerek dedi. Uzun uzun inceledi ve bana ekranı çevirdi. Bu arada ben kalp sesi falan duymadım, kendisi de bak kalp atım sesi bu demedi. Sonra parmağıyla ekranda keseyi gösterdi “büyüme var bak burada kalbi atıyor ama yavaş atıyor. Haftaya tekrar bakacağız”dedi. Sonra ben giyindim, “kalbi yavaş atıyor haftaya tekrar dinlememiz lazım. Bu arada kanama yaşarsan hemen hastahaneye gel” dedi.
Yaşananlar bunlar anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…