- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
22kasım canımsat nedir listeye ekleyım
Allah yardımcın olsun canım sen içini ferah tut stres yapmamaya çalış imkanın varsa bir iki doktorla daha görüş istersen için daha rahat olurMerhaba arkadaşlar,
Haftasonundan beridir çok üzücü olaylar yaşıyorum.
Babam hafta idi ve Cumartesi günü zona geçirdiğini öğrendik. Kafası yara oldu, sol tarafı gözü kapanacak kadar şişti.
O günden beridir ben ilgileniyorum. Eldivenle kremlerini sürdüm. Hijyene çok dikkat ettim ama doktorlar zonanın su çiçeği hastalığı bulaştırabileceğini söylediler.
Ben hem babamın durumu, hem yorgunluk hem su çiçeği korkusu ile bugünü ettim.
Sabah doktora gittim, su çiçeği testi vs için kan verdim. Ama bir hafta sonra çıkacak. Doktor öyle kolay bulaşmaz dese de ben ağlamaktan helak oldum.
Ve artık bebeğin kalp atışına bakalım dedi.Alttan muayene etmesine rağmen “kalp atışları çok yavaş” dedi. “Büyümüş ama kalbi istenen hızda atmıyor, 6 haftalık görünüyor; haftaya tekrar gel bir daha dinleyeceğiz, o zamana kadar kanaman olursa hemen hastaneye git” dedi.
Ben sadece ağlayıp dua ediyorum. Bebeğimin kalbi neden yavaş atıyor? Ya su çiçeği derdi?
Allah yardımcım olsun.
Rabbim şifasini versin babana canim sende üzülme onun sana tutunacagina inan ve dua etMerhaba arkadaşlar,
Babam hafta idi ve Cumartesi günü zona geçirdiğini öğrendik. Kafası yara oldu, sol tarafı gözü kapanacak kadar şişti.
O günden beridir ben ilgileniyorum. Eldivenle kremlerini sürdüm. Hijyene çok dikkat ettim ama doktorlar zonanın su çiçeği hastalığı bulaştırabileceğini söylediler.
Sabah doktora gittim, su çiçeği testi vs için kan verdim. Ama bir hafta sonra çıkacak. Doktor öyle kolay bulaşmaz dese de ben ağlamaktan helak oldum.
Ve artık bebeğin kalp atışına bakalım dedi.Alttan muayene etmesine rağmen “kalp atışları çok yavaş” dedi. “Büyümüş ama kalbi istenen hızda atmıyor, 6 haftalık görünüyor; haftaya tekrar gel bir daha dinleyeceğiz, o zamana kadar kanaman olursa hemen hastaneye git” dedi.
Ben sadece ağlayıp dua ediyorum. Bebeğimin kalbi neden yavaş atıyor? Ya su çiçeği derdi?
Allah yardımcım olsun.
Yine de bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum.Allah yardımcın olsun canım sen içini ferah tut stres yapmamaya çalış imkanın varsa bir iki doktorla daha görüş istersen için daha rahat olur
İnanıyorum inşallah tutunacak nazlı fasulyem.Rabbim şifasini versin babana canim sende üzülme onun sana tutunacagina inan ve dua et
merhaba canım bende ilk ultrasona tam olarak 6+1 gün girdim alttan baktı kalıp atışı sadece ekranda görüldü hareket olarak yoksa her hangi bir ölçüm yapılmadı drum da herşey yolunda demişti o yüzden seninki de zaten çok erken olduğunu düşünüyorum merak etme inşallah 1-2 hafta sonra tam olarak duyulurBugün aldığım ultrason görüntüsünü de paylaşmak istiyorum.
İnşallah canım benim. Sağ olasın. Ekranda göründü benim de. Ama yavaş atıyor dedi. Başka açıklama yapmadı.merhaba canım bende ilk ultrasona tam olarak 6+1 gün girdim alttan baktı kalıp atışı sadece ekranda görüldü hareket olarak yoksa her hangi bir ölçüm yapılmadı drum da herşey yolunda demişti o yüzden seninki de zaten çok erken olduğunu düşünüyorum merak etme inşallah 1-2 hafta sonra tam olarak duyulur
Ekrandaki atışı ölçmeden yavaş atıyor demek bence yanlış canım sen doktorun dediğini bakma :)) Bence fasulyen gayet sağlıklı devam edecektir. Genelde kalıp atışı belli bir büyüklüğe gelince ölçerek yorum yapıyor ya ben öyle biliyorumİnşallah canım benim. Sağ olasın. Ekranda göründü benim de. Ama yavaş atıyor dedi. Başka açıklama yapmadı.
Çok iyiBENDE 4+2 GÜNLÜK HAMİLEYİM KIZLAR BETA HCG 90 ÇIKTI NASIL SİZCE
Geçmiş olsun canım baban için.İnşallah canım benim. Sağ olasın. Ekranda göründü benim de. Ama yavaş atıyor dedi. Başka açıklama yapmadı.
Çok geçmiş olsun babana allah şifa versin doktorun bulaşmaz demiş canım demkki hemen bulaşıcak birsey degil bebegin sen üzülüyorsun diye oda üzülüyor zor ama biraz morelini yükseltmeye caliş inşallah senin icin hersey güzel olur canım allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar,
Allah yardımcım olsun.
Sat göre mi 4+2 canım bence iyi gayet iki gün sonra tekrarla dedimi doktorun dediyse artmasına bakarBENDE 4+2 GÜNLÜK HAMİLEYİM KIZLAR BETA HCG 90 ÇIKTI NASIL SİZCE
4 Kasım ama beni ekleme canım henüz persembe gideyim bi doktora öyle
Çok geçmiş olsun babana allah şifa versin doktorun bulaşmaz demiş canım demkki hemen bulaşıcak birsey degil bebegin sen üzülüyorsun diye oda üzülüyor zor ama biraz morelini yükseltmeye caliş inşallah senin icin hersey güzel olur canım allah yardımcın olsun
Ekrandaki atışı ölçmeden yavaş atıyor demek bence yanlış canım sen doktorun dediğini bakma :)) Bence fasulyen gayet sağlıklı devam edecektir. Genelde kalıp atışı belli bir büyüklüğe gelince ölçerek yorum yapıyor ya ben öyle biliyorum
Geçmiş olsun canım baban için.
Bu arada kalp atışlarını duyabildimi yoksa sadece gözlemleyerekmi yorum yaptı
Çok geçmiş olsun babana allah şifa versin doktorun bulaşmaz demiş canım demkki hemen bulaşıcak birsey degil bebegin sen üzülüyorsun diye oda üzülüyor zor ama biraz morelini yükseltmeye caliş inşallah senin icin hersey güzel olur canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?