- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Canım sabır ve dua işiymiş bu işler. Allah yardımcın olsun.Merhaba kizlar dün cok rahatsizdim bel ağrisi ve kusma ile gecti günüm hergün baska agri ile uyaniyorum dün o kadar agladim ki annem nasil doğdu ben bir tane doğamiyorum diye sizler nasilsiniz hamilelikler nasil geçiyor
Bende de aynı öyle canım normalmiş şişlikKızlar sizlere sorum var ama cevap yazarsanız sevinirim. Sizlerinde göğüsleri aşırı şiş mi? Normal mi bu ? Zaten iri bir göğüse sahibim şuan patlayacak gibi rahat yatamıyorum
Evet canim hormonlarKızlar sizlere sorum var ama cevap yazarsanız sevinirim. Sizlerinde göğüsleri aşırı şiş mi? Normal mi bu ? Zaten iri bir göğüse sahibim şuan patlayacak gibi rahat yatamıyorum
Tamam daha erken haftaya mı gel dedi tekrar. Bi sonraki kontrolunde daha net olur. 8 haftalik olunca daha net duyarsın insallah.İnşallah canım benim. Sağ olasın. Ekranda göründü benim de. Ama yavaş atıyor dedi. Başka açıklama yapmadı.
Bazi séyler zamanla öğrenirler buda onlardan biri saglik ile kavuşalim bunlarin hepsini unuturuzCanım sabır ve dua işiymiş bu işler. Allah yardımcın olsun.
Ya bende de tiksinti var yemek yapasım gelmiyor sanki herşey kokacak gibi... sadece böyle salata ekşili olacak , portakal , limonata , vişne suyu felan istiyorum. Soğuk ve mayhoş şeylerSürekli mide bulantısı ve buruna pis kokular gelmesinden bıktım ya
Benim göğüslerim acıyor ama şişmedilerHamileligin ilk döneminden annelige gögüsler hazirlanir o yuzden şişlik agri gayet normal ben yürürken göğüslerim beni aşâği çekiyor diye söyleniyordum
Istemediğin kadar buyüyecek sen hic düşünmeBenim göğüslerim acıyor ama şişmedilerazıcık büyüseler iyi olurdu tabi.
Gruba Hoşgeldin gözün aydın olsunherkese merhaba, bende hamile olduğumu öğrendim tüp bebek ile 4+4 görünüyor uygulamada.
Alemsin hahahahhahahaahahBenim göğüslerim acıyor ama şişmedilerazıcık büyüseler iyi olurdu tabi.
Hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🎗herkese merhaba, bende hamile olduğumu öğrendim tüp bebek ile 4+4 görünüyor uygulamada.
Istemediğin kadar buyüyecek sen hic düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?