- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 37
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Canım bende de var transfer sonrası kaçıncı gününSelam kızlar. Bişey sormak istiyorum. Bende sarı ile pembe tonlarında karışık bi lekelenme var.Crinone jel kullanıyorum. Benim gibi olan var mı? Endişe ediyorum.
Normal o canımSelam kızlar. Bişey sormak istiyorum. Bende sarı ile pembe tonlarında karışık bi lekelenme var.Crinone jel kullanıyorum. Benim gibi olan var mı? Endişe ediyorum.
Canım 6+2 hamileyim şu an doktora gidiyorum bakalım ne olacak.Canım bende de var transfer sonrası kaçıncı günün
Artışlarınız normal iki katı saat farkı var diyorsunuz onu hesaba katınca iki kat artmış ki zaten illa tam iki katı olacak diye birşey yok ilk teste göre 2ncinin 390 civarı olması gerekir ama siz aynı saatte vermemişsiniz doğal olarak artmaya devam ettiği için 2 kattan bi tık fazla çıkmış .kızlar bişey sorucam size ben kan verdim ama sanki kan değerim biraz fazla katlanıyo gibi. gerçi 2 günde bir verdim ama aralarında saat farkı var biri sabah diğeri öğlen sonuncusu gece. böyle hızlı yükselince mol gebelik (üzüm gebeliği) olabiliyormuş ondan korkuyorum.
11.gün 195,5
13.gün 471,7
15.gün 1089,98
Bence katlanması normal 2 katından biraz fazla sadece endişe etmek bişey yok arkadaşımkızlar bişey sorucam size ben kan verdim ama sanki kan değerim biraz fazla katlanıyo gibi. gerçi 2 günde bir verdim ama aralarında saat farkı var biri sabah diğeri öğlen sonuncusu gece. böyle hızlı yükselince mol gebelik (üzüm gebeliği) olabiliyormuş ondan korkuyorum.
11.gün 195,5
13.gün 471,7
15.gün 1089,98
o saat farklarını hesaplayamadım ordan teredüte düştüm.Artışlarınız normal iki katı saat farkı var diyorsunuz onu hesaba katınca iki kat artmış ki zaten illa tam iki katı olacak diye birşey yok ilk teste göre 2ncinin 390 civarı olması gerekir ama siz aynı saatte vermemişsiniz doğal olarak artmaya devam ettiği için 2 kattan bi tık fazla çıkmış .
Tereddüt etmene gerek yok gayet güzel artmışo saat farklarını hesaplayamadım ordan teredüte düştüm.
Benim drum bebeginin cok iyi tutundugunun anlmina gelir bu demisti iyi düsun canim.ii olsunkızlar bişey sorucam size ben kan verdim ama sanki kan değerim biraz fazla katlanıyo gibi. gerçi 2 günde bir verdim ama aralarında saat farkı var biri sabah diğeri öğlen sonuncusu gece. böyle hızlı yükselince mol gebelik (üzüm gebeliği) olabiliyormuş ondan korkuyorum.
11.gün 195,5
13.gün 471,7
15.gün 1089,98
Bence normal görünüyor canım. 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor. Oradan hesapla.kızlr merhaba ben cuma gunu kan verdım 166 cıktı cumartesi verdim 23 çıktı dün verdim 892 çıktı son sounucu gösteremedim normal mi acaba
Doktor nedediBence normal görünüyor canım. 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor. Oradan hesapla.
230A KADAR NORMALDİ EN SONNCUSUNU GOSTEEMEDIM BANA DA NORMAL GELDI DE HESPLAYINCA 900 FALAN CIKMASI GEREKIYOR AMA BİLEMEDMDoktor nededi
Aynı saatte vermediyseniz ondan farklılık olabiliyor230A KADAR NORMALDİ EN SONNCUSUNU GOSTEEMEDIM BANA DA NORMAL GELDI DE HESPLAYINCA 900 FALAN CIKMASI GEREKIYOR AMA BİLEMEDM
a olabiilir birini daha gec verdim diğerini cok erken bi saatte vermstm tesekur ederim <3Aynı saatte vermediyseniz ondan farklılık olabiliyor
Bende varım canım ama geçiyor heralde yavaş yavaş inşallah yaniKasık ağrısı ve sarı akıntısı olanlar kimler bakalım?
Biri benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?