- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Kaç haftalık oldunuz?Bende varım canım ama geçiyor heralde yavaş yavaş inşallah yani
Hayırlı olsun ben göremedim haftaya Cuma’ya kürtaj olucamBugün kalp atışını duyduk karından göremedik vajinal baktı resmen kalbinin pıt pıt atışını gördüm ve duydum
Maşallah darısı bana inşallahBugün kalp atışını duyduk karından göremedik vajinal baktı resmen kalbinin pıt pıt atışını gördüm ve duydum
Maşallah bende duyarım inşallah kalp atışınıkizlar bebegi goremesemde kalbini duyduk cok sukur cok mutluyum:)
Rabbim hayirlısı ile tekrar nasip etsin insallah kucagınıza alirsiniz bir diger seferdeKızlar beni listeden çıkarın kalp atışı duramadık haftaya Cuma’ya kürtaj olucam
Sen kaç haftalık sın Nezaman gittin doktoraHayırlı olsun ben göremedim haftaya Cuma’ya kürtaj olucam
2 den once uymam ben:)Uyudunuz mu kızlar????
benim 6 haftalik hic belirtim olmadi daha.hamile olmadigim zaman daha midem bulanirdi daha istahliydim hatta simdi yokBende artık belirtiler gitti bulantı frlan sizler nasılsınız
Benim miğdemde yanma oluyordu o geçtibenim 6 haftalik hic belirtim olmadi daha.hamile olmadigim zaman daha midem bulanirdi daha istahliydim hatta simdi yok
Yüksek artışlarda çoğul gebelik de olabiliyor diye duymuştumkızlar bişey sorucam size ben kan verdim ama sanki kan değerim biraz fazla katlanıyo gibi. gerçi 2 günde bir verdim ama aralarında saat farkı var biri sabah diğeri öğlen sonuncusu gece. böyle hızlı yükselince mol gebelik (üzüm gebeliği) olabiliyormuş ondan korkuyorum.
11.gün 195,5
13.gün 471,7
15.gün 1089,98
Kasık ağrılarım devam ediyor ve allahım o ne gaz sıkışıklığı. Biri bebek gibi omzuna yatırıp sırtımı ovsun istiyorum resmenBende artık belirtiler gitti bulantı frlan sizler nasılsınız
benim ilk defa bugun sut ictikten sonra midem bulandi.bir bulandi ama oyle boyle degil zor durdurdum kendimi kusmayim die 4 dk falan surdu gecti bidaha olmadi...3-4 saat gezdik bide avm de bana mont gomlek kazak falan aldik kilo aldim baya gecen seneye gore de hic biseyim olmuo bol bol aldim buseferde:) eve gelince kasiklarim agridi biraz korktum zaten sorunlu baslamisti hamileligim yatiorum simdi hep iyi olmasini diliyorumKızlar cuma doktora gittim kese büyümüş fakat bebek görünmedi 6 haftalık dedi salı tekrar gideceğim insallah görürüz bebişimizi
Sizlerde durumlar nasıl iyimisiniz . Hamilelik nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?