5 haftalık hamileler buraya

Canım sen bi 3 ay daha temkinli ol bence dikkat et kendini yorma bi yere giderkende çok yorulunca otur dinlen sonra tekrar yürü

Canım sen bi 3 ay daha temkinli ol bence dikkat et kendini yorma bi yere giderkende çok yorulunca otur dinlen sonra tekrar yürü
mecbur kaldim cajim ya hic cikmak istemedim ama gercekten herseyim dar geliyor daha da cikmam cok korkuyorum zaten...senin de 2 gunun kalmis:) yeni yila cok mutlu girersin insallah❤

Kızlar aramızda çalışanlar vardır kan sonucunu pozitif gördükten sonra kese ve kalp atışına kadar işlerine devam ettiler mi acaba merak ediyorum bende işe dönmeyi düşünüyorum da
Merhaba ben çalışıyorum, hatta doktorum transferden 3gün sonrada işe dönebilirsin demişti. çalışmak daha iyi kafan dağılıyor evde olunca hep düşünüyorsun işin rahatsa bence çalışabilirsin.
Kızlar cuma doktora gittim kese büyümüş fakat bebek görünmedi 6 haftalık dedi salı tekrar gideceğim insallah görürüz bebişimizi

Sizlerde durumlar nasıl iyimisiniz . Hamilelik nasil gidiyor
Merhaba arkadaşım ben geçtiğimiz perşembe 6+0 iken doktora gittim kese ve bebeği gördü fakat kesen küçük dedi istediğim gibi değil dedi, 2 hafta sonra çağırdı çok tedirginim öncesinde de boş gebeliğim olduğu için korkuyorum.

Kızlar bende kontrolden çıktım 9 haftalık olduk
Herşey yolunda dedi allahıma şükür olsun

Sizler nasılsınız
Bayadır giremedim buraya

Merhaba arkadaşlar bnde tüp bebekle hamileyim yani oyle oldugumu düşünüyor ve istiyorum. Cumartesi gunu ultrason kontrolüm vardi 30 kasimda transfer oldum ben yani 6 haftalik galiba hamileyim. keseyi gördü doktor vajinadan bakti. Ama embriyo yu goremedi kalp atışıni da duyamadi. Böyle olup sonradan goren duyan varmi cok kötüyüm iyi düşünmeye çalışıyorum ama gelisim yavas olmus olabilir mi yani tup bebekte bu mümkün mu yada bos gebelik filan hic kanamam filan da olmadi simdiye kadar yani yoksa bu emriyolsr nereye gitti yani acaba

Canım benim de 3 Aralıkta transferim olmuştu bende 6 hafta olduğum gün kese kontrolüne gittim keseyi gördü bebekte yeni oluşmaya başlamış ama kesen küçük tam istediğim gibi değil de 2 hafta sonrasına randevu verdi gel bi bakalım dedi ben de çok tedirginim dua ile bekliyorum seni anlıyorum ama en azından kese oluşmuş kalp atışı için de erken genelde 7 haftada duyuluyor kalp atışı inş sağlıkla ilerleriz arkadaşım

Kızlar bende kontrolden çıktım 9 haftalık olduk
Herşey yolunda dedi allahıma şükür olsun

Sizler nasılsınız
Bayadır giremedim buraya
Merhaba bende salı günü kontrole gittim karından kalp atışı görünmedi alttan baktı kalp atışı çok zayıf dedi bide önce kahve rengi sonra kırmızı lekelenme oldu progestan verdi önlem amaçlı 6 hafta5 günlük oldu bu gün pazartesiye kadar bekliyelim dedi doktor . Yolk kesesi ve bebek vardı göründü kalp atışı net degil dedi zayıf dedi lekelenme bu gün kesildi dünden beri hep sırt üstü uzanıyorum . Hayırlısı rabbimden artık .

Geçmiş olsun canim benim.... Haber ver mutlaka...
Hangi ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…