5 haftalık hamileler buraya

Perşembe gunu haber et bize kuzum, ben unuturum belki

Aa maşşallah senin bir çocuğun var bile. Benim daha ilk deneyimim + tüpbebek.
5 hafta 3 gun olcak yarin. Muhtemelen sadece keseyi ve dolumu boşmu onu görür. Kalp için 6 haftayi doldurması lazim.
evet canım var bir kızım 10 sene sonra yeniden kısmetse.seninkinide allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Satina göre 4. Haftandasın. 3 hafta 6 günlük hamilesin.
Çok teşekkür ederim Referans değerlerine göre de öyle gördüm ama bilemiyorum çok heyecanlıyım
Yerle gök arasında bir yerdeyim şu an cuma günü kontrolüm var ama günler geçmek bilmiyor sanki
Tebrikler hamiş, senide ekliyorum.. Olduk 11 bebek galiba şuan ❤❤oh oh maşallah
Teşekkür ederim, ben de tüm hamileleri tebrik ediyorum
Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah

İnşallah hepimiz 2020 yazında terin suyun içinde, doğuracağız

Ben hissislestim çok boş hissediyorum kendimi daha o moda sokamadım ruh halim böyle yarın özele gtcem değerleri yukselmismi diye baktircam bundan sonraki süreç nasıl hiç bilmiyorum napsam sağlık ocağı hangi hastane falan kafam çok karışık

Bende 5. Hafta 3. Günlük son adetin ilk günü 1 kasım doktor banada 18 aralıkta gel dedi inşallah hepimiz sağlıklı haberlerini alırız bizim 4 sene sonra oldu cok şükür rabbim isteyen herkeze nasip etsin

İstanbul Anadolu icin camlica erdem hastanesini öneririm

Kese boyutunu hatırlamıyorum cnm. 6+3 Bugün. Drum watsaptan yazmış gel diye şimdi gidicem birazdan bakalim
Bize yaz mutlaka. Kese boyunu sor, kese içi dolu gozukuyormu diye sor.

Doktorlar yoksa ağzından kerpetenle laf alınıyor gibi. Bisey anlatmıyorlar

Bende 5. Hafta 3. Günlük son adetin ilk günü 1 kasım doktor banada 18 aralıkta gel dedi inşallah hepimiz sağlıklı haberlerini alırız bizim 4 sene sonra oldu cok şükür rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Bende 4 sene sonra oldu Aynyiz seni cok iyi anlayabiliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin güzel güzel sağlıklı bebisler ile İnş

Valla ara ara kasık batması harici belirtisizlik hakim kuzum bana bilemiyorum
Sizde neler var neler yok? Yaşım 25 ilk bebek olacak kısmetse
Bende 24 yaşındayım bizim de ilk gebelik normalde ben 29 kasımda gittim muane oldum rahim filmi icin adetimi beklicektim doktor adet ol bitsin 3 gün sonra gel 1 aralıkta olmam lazımdı ama olmadım bekledim 3 aralıkta eşik test aldı gece yaptım silikti çizgi sabah da yaptım netti cizgi sonra hemen doktoruma gittim kan verdim 212 cıktı degerim 15 gün sonra gel görelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…