- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Perşembe gunu haber et bize kuzum, ben unuturum belkiMerhaba, benim ilk doktor randevum bu perşembe. 5+1 haftalık olacak o gün, inşallah görürüm keseyi. Bugün asabi uyandım kendime katlanasim yok resmen, bi hüngür hüngür aglayasim var, hormonlardandır diye düşünüyorum.
Satina göre 4. Haftandasın. 3 hafta 6 günlük hamilesin.Kaç hafta olduğumu kesin bilmiyorum ama sat 12.11.2019 değerim 115,44
evet canım var bir kızım 10 sene sonra yeniden kısmetse.seninkinide allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinAa maşşallah senin bir çocuğun var bile. Benim daha ilk deneyimim + tüpbebek.
5 hafta 3 gun olcak yarin. Muhtemelen sadece keseyi ve dolumu boşmu onu görür. Kalp için 6 haftayi doldurması lazim.
Tebrikler hamiş, senide ekliyorum.. Olduk 11 bebek galiba şuanKaç hafta olduğumu kesin bilmiyorum ama sat 12.11.2019 değerim 115,44
Allah yardımcın olsun valla ben evdeyim neyseki.Bende müşteri hizmetlerinde çalışıyorum. Resmen hepsini boğasım var şuan
Evet yazarımPerşembe gunu haber et bize kuzum, ben unuturum belki
Çok teşekkür ederimSatina göre 4. Haftandasın. 3 hafta 6 günlük hamilesin.
Teşekkür ederim, ben de tüm hamileleri tebrik ediyorumTebrikler hamiş, senide ekliyorum.. Olduk 11 bebek galiba şuan ❤❤oh oh maşallah
İnşallah hepimiz 2020 yazında terin suyun içinde, doğuracağızÇok teşekkür ederimReferans değerlerine göre de öyle gördüm ama bilemiyorum çok heyecanlıyım
Yerle gök arasında bir yerdeyim şu an cuma günü kontrolüm var ama günler geçmek bilmiyor sanki
Teşekkür ederim, ben de tüm hamileleri tebrik ediyorum
Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
Ay hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğuralım da ben razıyımİnşallah hepimiz 2020 yazında terin suyun içinde, doğuracağız❤❤
Nasıl hissediyorsun kendini. Ilk gebelikmi, ve yaşın kaç?Ay hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğuralım da ben razıyım
Kese boyutunu hatırlamıyorum cnm. 6+3 Bugün. Drum watsaptan yazmış gel diye şimdi gidicem birazdan bakalimSen şuan kac haftalık oldun biliyormusun.
Kese boyutun nasıldı
Ben mesela 5 haftalik. Kese 10 mm göbekten gözüktü
Bende 5. Hafta 3. Günlük son adetin ilk günü 1 kasım doktor banada 18 aralıkta gel dedi inşallah hepimiz sağlıklı haberlerini alırızAmin canım. Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın. Tüm bekleyen bebeciklerimiz de sağlığıyla doğsun inşallah. Evet arka arkaya bizim muayeneler. Hayırlısı Allahtan bakalım haberleşelim mutlaka duyunca :)
İstanbul Anadolu icin camlica erdem hastanesini öneririmBen hissislestim çok boş hissediyorum kendimi daha o moda sokamadım ruh halim böyle yarın özele gtcem değerleri yukselmismi diye baktircam bundan sonraki süreç nasıl hiç bilmiyorum napsam sağlık ocağı hangi hastane falan kafam çok karışık
Bize yaz mutlaka. Kese boyunu sor, kese içi dolu gozukuyormu diye sor.Kese boyutunu hatırlamıyorum cnm. 6+3 Bugün. Drum watsaptan yazmış gel diye şimdi gidicem birazdan bakalim
Bende 4 sene sonra oldu Aynyiz seni cok iyi anlayabiliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin güzel güzel sağlıklı bebisler ile İnşBende 5. Hafta 3. Günlük son adetin ilk günü 1 kasım doktor banada 18 aralıkta gel dedi inşallah hepimiz sağlıklı haberlerini alırızbizim 4 sene sonra oldu cok şükür rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Amin insallah allah isteyen herkeze hayırlısı ile nasip eder inşallah sabırsızlıkla 16 sını bekliyorum hemen gitcem :)Bende 4 sene sonra oldu Aynyiz seni cok iyi anlayabiliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin güzel güzel sağlıklı bebisler ile İnş
Valla ara ara kasık batması harici belirtisizlik hakim kuzum bana bilemiyorumNasıl hissediyorsun kendini. Ilk gebelikmi, ve yaşın kaç?
Bende 24 yaşındayım bizim de ilk gebelik normalde ben 29 kasımda gittim muane oldum rahim filmi icin adetimi beklicektim doktor adet ol bitsin 3 gün sonra gel 1 aralıkta olmam lazımdı ama olmadım bekledim 3 aralıkta eşik test aldı gece yaptım silikti çizgi sabah da yaptım netti cizgi sonra hemen doktoruma gittim kan verdim 212 cıktı degerim 15 gün sonra gel görelim dediValla ara ara kasık batması harici belirtisizlik hakim kuzum bana bilemiyorum
Sizde neler var neler yok? Yaşım 25 ilk bebek olacak kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?