- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.021
Ben tuketmiyorumKızlar nar yemek zararlı mı
Ay insaallah insaallah arkadasim Rabbim saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin. İnsaallah guzel haberlerde bulusalimCanım benim de 3 Aralıkta transferim olmuştu bende 6 hafta olduğum gün kese kontrolüne gittim keseyi gördü bebekte yeni oluşmaya başlamış ama kesen küçük tam istediğim gibi değil de 2 hafta sonrasına randevu verdi gel bi bakalım dedi ben de çok tedirginim dua ile bekliyorum seni anlıyorum ama en azından kese oluşmuş kalp atışı için de erken genelde 7 haftada duyuluyor kalp atışı inş sağlıkla ilerleriz arkadaşım
nezaman kontrolun tekrarAy insaallah insaallah arkadasim Rabbim saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin. İnsaallah guzel haberlerde bulusalim ❤
Cumartesi gel dedi doktor insaallah gitcez bakalimnezaman kontrolun tekrar
ka. gün arayla gitmiş olcan doktora ?Cumartesi gel dedi doktor insaallah gitcez bakalim
çok şukurMeraba kızlar geçenlerde yazmıştım kesede bebek görünmedi diye pazartesi günü doktora gittim kontrolüm vardı Rabbime çok şükür hem bebegimi hemde kalp atışını duydum ☺ Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın inşallahh
kaç haftalık dedi doktor ?Meraba kızlar geçenlerde yazmıştım kesede bebek görünmedi diye pazartesi günü doktora gittim kontrolüm vardı Rabbime çok şükür hem bebegimi hemde kalp atışını duydum ☺ Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın inşallahh
7 haftalık canımkaç haftalık dedi doktor ?
Sağol canım benim :) Sat 4 kasımçok şukur
sat nezaman canım
çok guzel yaa7 haftalık canım
Geçen gittiğimde ya boş gebelik yada geç yumurtlama olabilir demişti doktor genelde kese oluşuyo ama bebek olmuyo içinde demişti dünya başıma yıkılmıştı ayın 30 u bana 1 sene gibi geldi korka korka gittim pazartesi günü hastaneye ama çok şükür bebeğim benimleçok guzel yaa
doktorlar herzaman ilk olumsuzu söyluyoGeçen gittiğimde ya boş gebelik yada geç yumurtlama olabilir demişti doktor genelde kese oluşuyo ama bebek olmuyo içinde demişti dünya başıma yıkılmıştı ayın 30 u bana 1 sene gibi geldi korka korka gittim pazartesi günü hastaneye ama çok şükür bebeğim benimle
Ne güzel mutlu haberi almışsınız darısı başımıza bana da kesen küçük dedi doktor ben de korkuyla bekliyorumGeçen gittiğimde ya boş gebelik yada geç yumurtlama olabilir demişti doktor genelde kese oluşuyo ama bebek olmuyo içinde demişti dünya başıma yıkılmıştı ayın 30 u bana 1 sene gibi geldi korka korka gittim pazartesi günü hastaneye ama çok şükür bebeğim benimle
kese varsa gerisi zamanla gelcekNe güzel mutlu haberi almışsınız darısı başımıza bana da kesen küçük dedi doktor ben de korkuyla bekliyorum
Banada kesen pek büyümemiş demişti ogünü hatırlamak bile istemiyorum sen içini ferah tut bol bol dua et istirahat et dinlen ümitsizliğe kapılma Allahtan ümit kesilmezNe güzel mutlu haberi almışsınız darısı başımıza bana da kesen küçük dedi doktor ben de korkuyla bekliyorum
TAm bir hafta gecen Cumartesi gitmistimka. gün arayla gitmiş olcan doktora ?
Yarın bizi haberdar etTAm bir hafta gecen Cumartesi gitmistim
Eki Görüntüle 2572198 Eki Görüntüle 2572198 merhaba kizlar biz bugun kontrole gittik ziplayip duruyordu bebegim masallah hersey yolunda gidiyor ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?