- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.041
Gittin mi bugun?TAm bir hafta gecen Cumartesi gitmistim
Yavrum baharatli yiyecekler ve geç yemek yeme benimde öyleMide yanmasından bıktım artık
Yemediğim halde öyleYavrum baharatli yiyecekler ve geç yemek yeme benimde öyle
Kac gündür giremedim canim gittik hamdolsun gordu bebegi kalp atisida var dedi ama iste olmasi gerekenden minikmiş bu hafta tekrar bakcak bakalim insaallah guzel gelismistir sanada gecmis olsun insaallah gecer yanmalarinGittin mi bugun?
Canım banada haftasına göre geriden geliyo demişti şimdi hersey normal Allaha hamd olsun canını sıkma içini ferah tutKac gündür giremedim canim gittik hamdolsun gordu bebegi kalp atisida var dedi ama iste olmasi gerekenden minikmiş bu hafta tekrar bakcak bakalim insaallah guzel gelismistir sanada gecmis olsun insaallah gecer yanmalarin
Heyecanlı gidiyor son kontrolden sonra 3 hafta sonra görüşelim demişti doktorum zaman geçmiyor hep görmek istiyorum nasıl iyi miKızlarr nasılsınız nasıl gidiyoo
Bende haftaya pazartesi gidicem inşallah. Bende hep görmek istiyorum zaman geçsede gitsem görsem diye sabırsızlanıyorumHeyecanlı gidiyor son kontrolden sonra 3 hafta sonra görüşelim demişti doktorum zaman geçmiyor hep görmek istiyorum nasıl iyi mi
Çok iyi maşallah.. Kaç haftalık olduKac gündür giremedim canim gittik hamdolsun gordu bebegi kalp atisida var dedi ama iste olmasi gerekenden minikmiş bu hafta tekrar bakcak bakalim insaallah guzel gelismistir sanada gecmis olsun insaallah gecer yanmalarin
Bende 20 sinde gidicem bakalım bizim testler Nezaman olcak...Bizde ocak 18de tarama testi icin randevu verdi dr insallah herkes saglikli bir sekilde bebislerini kucagina alir
12 haftada yapiliyor 2 li tarama.yavrumBende 20 sinde gidicem bakalım bizim testler Nezaman olcak...
Umudumuzu yitirmek yok elbet olacak dualarimizdasinKızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kalbi durmuş . Kürtaj olacam . Rabbim sizin bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin
Çok tesekkür ederim canım allah razı olsun hayırlısı buymuşUmudumuzu yitirmek yok elbet olacak dualarimizdasin
Tabiki verincede şükür edelim vermeyince en kisa zamanda anne olmani diliyorum insallahhh❤Çok tesekkür ederim canım allah razı olsun hayırlısı buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?