5 haftalık hamileler buraya

Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kalbi durmuş . Kürtaj olacam . Rabbim sizin bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ayni durumdan ben de muzdaripim. Kontrolüm pazartesi günü. Kalp atis hızınız kaçtı? Ve hissettiginiz degisiklikler var mi? Ben de kendimi her ihtimale karşı hazirlamaya calisiyorum. Umarım sonrasi dilediğiniz gibi olur.

Belirti yok hiç olmadıda . Hızını hiç söylemedi sadece çok zayıf kalp atımı alamıyorum demişti bu günde durmuş dedi zaten rabbim sizinkini size bağışlasın inşallah . Tessekur ederim

Çok tesekkür ederim . Bunada şükür 4 sene sonra ilkkez oldu eminim bir sonraki bizim sımsıkı tuttundugumuz umudumuz olcak . Allahın izni ile
Bendede ayni senin gibi oldu aradan 3 ay sonra bak yine hamile kaldim. Kurtaj dan sonra daha çok şansı artiyo. Allah sabır versin, dertleşmek istersenn biz ve ben burdayız

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta bebeğimin kalp atışlarını gördüm, duydum. Çok şükür 160 atıyordu. Kesesi büyümüş. Haftası ile gelişimi -Allah’a binlerce kez hamdolsun- uyumluymuş.
İlk yaptırdığım testlerimde sorun çıkmadı. Doktor 1 ay sonra gel dedi.
Sizce 2li test için geç bir tarih değil mi?

Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı seviniyodum bulantım geçti diye ama şu bi kaç gündür baş dönmesi yaşıyorum ve arada başım dönünce hafif bulantım da oluyo sizde de böyle bi belirti var mı

yok canim bende gogus agrisi ve mide bulantisi(kuscak gibi degil) var sadece.ama kimseyle kiyaslamamak en dogrusuymus.benim de mesela hic koku hassasiyetim yok.hamile degilken daha coktu simdi burnu tikali gibiyim

Bendede ayni senin gibi oldu aradan 3 ay sonra bak yine hamile kaldim. Kurtaj dan sonra daha çok şansı artiyo. Allah sabır versin, dertleşmek istersenn biz ve ben burdayız
Çok tesekkür ederim canım Çok şükür kac sene sonra oldu ya zamanla toparlanir hersey nasibimiz buymuş . Şuan vanda hastanedeyim kurtaj icin bekliyorum

yok canim bende gogus agrisi ve mide bulantisi(kuscak gibi degil) var sadece.ama kimseyle kiyaslamamak en dogrusuymus.benim de mesela hic koku hassasiyetim yok.hamile degilken daha coktu simdi burnu tikali gibiyim
Ben fenayım ya bide üstüne bugün kasık ağrım başladı. Kasık ağrım başlayınca korkmaya basladım

Ben fenayım ya bide üstüne bugün kasık ağrım başladı. Kasık ağrım başlayınca korkmaya basladım
kasik agrisi demeyelim buyume agrisi diyelim.buyudukce organlari itio canim yer yapio kendine.ben de tam tersi agrimiyinca korkuyorum.bugun mide bulantim da cok yok mesela neler neler gecio simdi aklimdan cumartesiyi zor beklicemistiyorum hep midem bulansin hep buyume agrilarim olsun...

Belirti olunca o oldu bu oldu diyorum olmayınca niye yok acaba bişey mi oldu diyorum psikolojim bozuldu benim bulantılarım çok fazlaydı hiç bişey yiyemiyodum kafamı kaldıramıyodum ama şimdi yok bi kaç gündür baş dönmesi ve bugünde bulantı kasık ağrısı başladı pazartesi gidicem bende inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız canım benim

insallah amin canimm ❤

Kızlar adetim 5 gün gecikti bugün 6. Gün dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış düşük gibi geldi bana haftasına göre ama doktor normal dedi pazartesi bidaha kan istedi sizce normal mi

Kızlar adetim 5 gün gecikti bugün 6. Gün dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış düşük gibi geldi bana haftasına göre ama doktor normal dedi pazartesi bidaha kan istedi sizce normal mi
Yok gayet normal sonuçta Nezaman tutunduğunu bilmiyoruz... Sağlıkla gelsin bolbol dinlen ağır kaldırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…