- 10 Aralık 2019
- 24
- 18
- 8
- 31
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.061
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ayni durumdan ben de muzdaripim. Kontrolüm pazartesi günü. Kalp atis hızınız kaçtı? Ve hissettiginiz degisiklikler var mi? Ben de kendimi her ihtimale karşı hazirlamaya calisiyorum. Umarım sonrasi dilediğiniz gibi olur.Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kalbi durmuş . Kürtaj olacam . Rabbim sizin bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin
Belirti yok hiç olmadıda . Hızını hiç söylemedi sadece çok zayıf kalp atımı alamıyorum demişti bu günde durmuş dedi zaten rabbim sizinkini size bağışlasın inşallah . Tessekur ederimMerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ayni durumdan ben de muzdaripim. Kontrolüm pazartesi günü. Kalp atis hızınız kaçtı? Ve hissettiginiz degisiklikler var mi? Ben de kendimi her ihtimale karşı hazirlamaya calisiyorum. Umarım sonrasi dilediğiniz gibi olur.
Çok tesekkür ederim . Bunada şükür 4 sene sonra ilkkez oldu eminim bir sonraki bizim sımsıkı tuttundugumuz umudumuz olcak . Allahın izni ileTabiki verincede şükür edelim vermeyince en kisa zamanda anne olmani diliyorum insallahhh❤
Bendede ayni senin gibi oldu aradan 3 ay sonra bak yine hamile kaldim. Kurtaj dan sonra daha çok şansı artiyo. Allah sabır versin, dertleşmek istersenn biz ve ben burdayızÇok tesekkür ederim . Bunada şükür 4 sene sonra ilkkez oldu eminim bir sonraki bizim sımsıkı tuttundugumuz umudumuz olcak . Allahın izni ile
Çok çok üzüldüm arkadaşım. Allah sabır versin. Tez zamanda Rabbim kucağını doldursun.Belirti yok hiç olmadıda . Hızını hiç söylemedi sadece çok zayıf kalp atımı alamıyorum demişti bu günde durmuş dedi zaten rabbim sizinkini size bağışlasın inşallah . Tessekur ederim
Canım çok üzüldüm ne desem bilmiyorum ama Allahtan umut kesilmez tez vakitte tekrar olur Allahın izniyle dualarım seninleKızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kalbi durmuş . Kürtaj olacam . Rabbim sizin bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin
yok canim bende gogus agrisi ve mide bulantisi(kuscak gibi degil) var sadece.ama kimseyle kiyaslamamak en dogrusuymus.benim de mesela hic koku hassasiyetim yok.hamile degilken daha coktu simdi burnu tikali gibiyimKızlar baş dönmesi yaşayan var mıseviniyodum bulantım geçti diye ama şu bi kaç gündür baş dönmesi yaşıyorum ve arada başım dönünce hafif bulantım da oluyo sizde de böyle bi belirti var mı
Çok tesekkür ederim canım Çok şükür kac sene sonra oldu ya zamanla toparlanir hersey nasibimiz buymuş . Şuan vanda hastanedeyim kurtaj icin bekliyorumBendede ayni senin gibi oldu aradan 3 ay sonra bak yine hamile kaldim. Kurtaj dan sonra daha çok şansı artiyo. Allah sabır versin, dertleşmek istersenn biz ve ben burdayız
Allah razı olsun canım hayırlısı olsn nasip buymuş olur inşallahCanım çok üzüldüm ne desem bilmiyorum ama Allahtan umut kesilmez tez vakitte tekrar olur Allahın izniyle dualarım seninle
Amin allah razı olsun canımÇok çok üzüldüm arkadaşım. Allah sabır versin. Tez zamanda Rabbim kucağını doldursun.
Ben fenayım ya bide üstüne bugün kasık ağrım başladı. Kasık ağrım başlayınca korkmaya basladımyok canim bende gogus agrisi ve mide bulantisi(kuscak gibi degil) var sadece.ama kimseyle kiyaslamamak en dogrusuymus.benim de mesela hic koku hassasiyetim yok.hamile degilken daha coktu simdi burnu tikali gibiyim
kasik agrisi demeyelim buyume agrisi diyelim.buyudukce organlari itio canim yer yapio kendine.ben de tam tersi agrimiyinca korkuyorum.bugun mide bulantim da cok yok mesela neler neler gecio simdi aklimdan cumartesiyi zor beklicemBen fenayım ya bide üstüne bugün kasık ağrım başladı. Kasık ağrım başlayınca korkmaya basladım
Belirti olunca o oldu bu oldu diyorum olmayınca niye yok acaba bişey mi oldu diyorum psikolojim bozuldukasik agrisi demeyelim buyume agrisi diyelim.buyudukce organlari itio canim yer yapio kendine.ben de tam tersi agrimiyinca korkuyorum.bugun mide bulantim da cok yok mesela neler neler gecio simdi aklimdan cumartesiyi zor beklicemistiyorum hep midem bulansin hep buyume agrilarim olsun...
insallah amin canimm ❤Belirti olunca o oldu bu oldu diyorum olmayınca niye yok acaba bişey mi oldu diyorum psikolojim bozuldubenim bulantılarım çok fazlaydı hiç bişey yiyemiyodum kafamı kaldıramıyodum ama şimdi yok bi kaç gündür baş dönmesi ve bugünde bulantı kasık ağrısı başladı pazartesi gidicem bende inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız canım benim
7 haftalik oldu canimÇok iyi maşallah.. Kaç haftalık oldu
Yok gayet normal sonuçta Nezaman tutunduğunu bilmiyoruz... Sağlıkla gelsin bolbol dinlen ağır kaldırmaKızlar adetim 5 gün gecikti bugün 6. Gün dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış düşük gibi geldi bana haftasına göre ama doktor normal dedi pazartesi bidaha kan istedi sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?