- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.081
Çok sağolun inşAllah sağlıkla ilerlerYok gayet normal sonuçta Nezaman tutunduğunu bilmiyoruz... Sağlıkla gelsin bolbol dinlen ağır kaldırma
Hic bisey yapmadım bulantı için.selam kızlar nasılsınız. bizde 6+5 olduk bu gün bende salı günü kalp atışını duydum. ben devlet hastanesine tüp bebek bölümüne gidiyordum. bana bi daha kontrol için tarih vermediler ya özele git yada normal jinekolojiye git dediler. ben şimdi ne zaman gideyim doktora.
birde benim çok bulantım oluyor kusma çok oluyor. siz ne yaptınız bulantı için.
Ben tüp bebek ile hamile kaldim canimKızlar tüp bebek tedavisi görüp öyle hamile kalanlar mı var grupta sadece ?
Anladım canım, benim tüp bebek değil tedavisiz oldu bebeğim hani dedim eğer tüp bebekle hamile kalanlar içinse grup benim de grupta olmamda sorun olur mu yoksa çıkayım mı diye sordum :)Ben tüp bebek ile hamile kaldim canim
Sonra sorunun gercek amacini anladim ama geç kalmistimAnladım canım, benim tüp bebek değil tedavisiz oldu bebeğim hani dedim eğer tüp bebekle hamile kalanlar içinse grup benim de grupta olmamda sorun olur mu yoksa çıkayım mı diye sordum :)
O zaman sorun yokSonra sorunun gercek amacini anladim ama geç kalmistimhamilelik olan aklımıda aldi galiba sadece tüp bebeğe özel değil bütün anneler gelebilir❤
Bi kac gun daha bekle bakalımMerhaba güzel anneler Allahım hepinize saglıklı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaah. Sizin yerinizde olmayı o kadar cok isterdim ki.. 1 bucuk senelik evliyim eşiminde benimde butun tetkitleri yapıldı fakar bi sorun yok çok şükür. Adetimde 28 günde bir oluyor bu ay ovulasyon testi kullandım 13. Gün çizgiler koyulasmaya basladı 14. Gün eşitlendı 15. Gün t c den daha koyu oldu ve sabahı siliklesti. 13 14 ve 16. Gün ilişkimiz oldu. Bu ay çok umutluydum ama bu sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı silik bile çıkmadı adetime 3 gün var sizce hamile olsaydım cıkarmıydı ? Lütfen yardım edin evlendiğimiz günden beri bebek için çalısıyoruz ama bi türlü olmadı işte nasip kafayı yemek üzereyim artık
Kafana takma bende çok takıyodum ama hiç bi sebep olmamasına ragmen olmuyodu evlendiğim ilk sene hiç istemedim 2.senede artık olsun dedim ama bi türlü gelmek bilmediMerhaba güzel anneler Allahım hepinize saglıklı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaah. Sizin yerinizde olmayı o kadar cok isterdim ki.. 1 bucuk senelik evliyim eşiminde benimde butun tetkitleri yapıldı fakar bi sorun yok çok şükür. Adetimde 28 günde bir oluyor bu ay ovulasyon testi kullandım 13. Gün çizgiler koyulasmaya basladı 14. Gün eşitlendı 15. Gün t c den daha koyu oldu ve sabahı siliklesti. 13 14 ve 16. Gün ilişkimiz oldu. Bu ay çok umutluydum ama bu sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı silik bile çıkmadı adetime 3 gün var sizce hamile olsaydım cıkarmıydı ? Lütfen yardım edin evlendiğimiz günden beri bebek için çalısıyoruz ama bi türlü olmadı işte nasip kafayı yemek üzereyim artık
evet ben varımKızlar tüp bebek tedavisi görüp öyle hamile kalanlar mı var grupta sadece ?
Allah razi olsun canim benim annelik duygusunu tatmayi o kadar cok istiyorum ki .. Peki belirtilerin nelerdi nasil AnladinKafana takma bende çok takıyodum ama hiç bi sebep olmamasına ragmen olmuyodu evlendiğim ilk sene hiç istemedim 2.senede artık olsun dedim ama bi türlü gelmek bilmedi ☺ Çok şükür tam kafamdan attığım ay hamile oldugumu öğrendim ki testi yaparken asla umudum yoktu yine sonu hüsran olcak diyodum kiii ikinci çizgi silik bi şekilde beliriverdi ardından bi test daha yaptım ondada ikinci çizgiyi gördümumudunu kaybetme Rabbim ne zaman derse o zaman olcak herşeyin vakti saati var canım benim üzülüp streste yapma en büyük düşman stres. Bi kaç gün daha bekle tekrar yap hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah ☺
Erken başlayan adet sancım ve yumurtlama sancım tek belirtiydi canım heleki yumurtlama ağrım sadece yumurtlama zamanımda olurdu sadece ama bu yumurtlama sancım geçmek bilmedi bi türlüAllah razi olsun canim benim annelik duygusunu tatmayi o kadar cok istiyorum ki .. Peki belirtilerin nelerdi nasil Anladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?