5 haftalık hamileler buraya

nezaman kontrolun? nasıl gıdıyor hersey... Ruh halın veya gaz problemın.... herhangi bir belirti ile sıkıntı yaşıyormusun
Çalışıyormusun?

Anlat hamiş anne. Tanışalım
Kontrolüm bugündü gittim çok şükür herşey yolunda sadece 1 hafta geriden geliyo oda geç yumurtlama oldugu için bebeğimide gördüm hoplayıp zıplıyodu aynı annesi 3 hafta sonra ikili tarama testi var inşallah ordanda hayırlı haberler alırım, alırız gaz sıkıntım yok ara ara baş dönmelerim oluyo baş ağrılarım oluyo gerçi baş ağrım hamilelikten öncede hep vardı hala devam ediyo idare etmeye çalışıyorum işte. Yok canım çalışmıyorum bu arada☺ Senin nasıl gidiyo hamişlikk

Allah razi olsun canim benim sende yavrunu saglikli biR bi sekilde alirsin kucagina insallah insallah cok hayirli Ve bereketli bi evladin olur tatlm teaekkur ederim

Çok iyi tam olarak kac haftalık dedi

Kızlar son 2 3 gündür idrarimi yaparken son anda yakma oluyor şu da içiyorum ama.acaba idrar yolları enfeksiyonumu oldum .
aranızda olan var mı
Vajinam yakıyor resmen .naptiniz

Kızlaaaaaaaarrr Allah askına bi bakınnn yarın adet günüm bu sabah test yaptım çok silik çizgi var ilk önce çıkmadı 2 saat gecti bi daha baktım böyle olmus gören varmı o çizgiyi eşimedegösterdim oda gördü sizce hamilemiyim ben yoksaa

Eklentiler

• DSC_0025.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 53
2 saat geçtikten sonra çıktıysa geçersiz sayılıyo diye biliyorum. Bence adetin geçtikten bi kaç gün sonra tekrar yap o zaman kesinleşir

Ama ne bileyim ya eğer hiç hamilelik yoksa 10 saat bile geçse o 2.çizgi çıkmıyor. Benim hiç çıkmadı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…