- 2 Haziran 2019
- 194
- 96
- 48
- 30
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.101
Tabiki öyle yanlış anlaşılmak istemem sadece grup tüp bebeğe özel mi diye yazmıştımHayır karışık...
Konumuz hangi teknikle, nasıl hamile kaldığın değil.. Gebelik oluştuktan sonraki süreç.
Çünkü ikiside ayni.
Tabiki öyle yanlış anlaşılmak istemem sadece grup tüp bebeğe özel mi diye yazmıştım
Kontrolüm bugündü gittim çok şükür herşey yolunda sadece 1 hafta geriden geliyo oda geç yumurtlama oldugu için bebeğimide gördüm hoplayıp zıplıyodu aynı annesinezaman kontrolun? nasıl gıdıyor hersey... Ruh halın veya gaz problemın.... herhangi bir belirti ile sıkıntı yaşıyormusun
Çalışıyormusun?
Anlat hamiş anne. Tanışalım
Allah razi olsun canim benim sende yavrunu saglikli biR bi sekilde alirsin kucagina insallah insallah cok hayirli Ve bereketli bi evladin olur tatlm teaekkur ederimErken başlayan adet sancım ve yumurtlama sancım tek belirtiydi canım heleki yumurtlama ağrım sadece yumurtlama zamanımda olurdu sadece ama bu yumurtlama sancım geçmek bilmedi bi türlüadetimden 2 gün önce de adet sancım başlardı bu sefer 10 gün öncesinden başlamıştı onun dışında bi belirtim olmadı. Rabbim sana en kısa sürede o duyguyu tattırsın inşallah canım benim çok güzel bi duygu herkesin yaşaması gereken
Çok iyi tam olarak kac haftalık dediKontrolüm bugündü gittim çok şükür herşey yolunda sadece 1 hafta geriden geliyo oda geç yumurtlama oldugu için bebeğimide gördüm hoplayıp zıplıyodu aynı annesi3 hafta sonra ikili tarama testi var inşallah ordanda hayırlı haberler alırım, alırız gaz sıkıntım yok ara ara baş dönmelerim oluyo baş ağrılarım oluyo gerçi baş ağrım hamilelikten öncede hep vardı hala devam ediyo idare etmeye çalışıyorum işte. Yok canım çalışmıyorum bu arada☺ Senin nasıl gidiyo hamişlikk
Hamilelik belirtisi tatlım bendede oluyo... Arada doğrul eğril, otur yürü.,Kızlar benim çok bel agrilarim var ya.neden olabilir..hep yatjyom
9 haftalık dedi canımÇok iyi tam olarak kac haftalık dedi
Allah sendende razı olsun canım. Çok sağolasınAllah razi olsun canim benim sende yavrunu saglikli biR bi sekilde alirsin kucagina insallah insallah cok hayirli Ve bereketli bi evladin olur tatlm teaekkur ederim
2 saat geçtikten sonra çıktıysa geçersiz sayılıyo diye biliyorum. Bence adetin geçtikten bi kaç gün sonra tekrar yap o zaman kesinleşirKızlaaaaaaaarrr Allah askına bi bakınnn yarın adet günüm bu sabah test yaptım çok silik çizgi var ilk önce çıkmadı 2 saat gecti bi daha baktım böyle olmus gören varmı o çizgiyi eşimedegösterdim oda gördü sizce hamilemiyim ben yoksaa
İnşallah vardır dua edermisin bana nolur2 saat geçtikten sonra çıktıysa geçersiz sayılıyo diye biliyorum. Bence adetin geçtikten bi kaç gün sonra tekrar yap o zaman kesinleşir
Evet daha önce bende yapmıstım hatta 2 gün boyunca durdu böyle olmamıstıAma ne bileyim ya eğer hiç hamilelik yoksa 10 saat bile geçse o 2.çizgi çıkmıyor. Benim hiç çıkmadı mesela
İnşallah canımm herşey gönlünce olsun inşallah o mutlu haberi alırsın. Dualarım seninleİnşallah vardır dua edermisin bana nolur
Allah razı olsun arkadasım aglattın beni Allah kabul etsinİnşallah canımm herşey gönlünce olsun inşallah o mutlu haberi alırsın. Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?