- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.121
Kuzum kan testi yap bugun. Özelde 1 saatte çıkıyo. İdrarda silik çıkan kanda hemen belli olur.. Merak ettim bende...Ben de şurda bi köşede dursamm kizlar
hoşbulduk teşekkür ederim canımHoşgeldin hayırlı olsun ❤❤❤
Nasıl gidiyo???hoşbulduk teşekkür ederim canım
kuzum sat 12 aralıktı bat 10 ocaktı ben aşırı göğüs ağrımdan dolayı 6 ocakta idrar testi yaptım çift çizgi hemen çıktı kan verdim 582 çıktı .Nasıl gidiyo???
Nezaman öğrendinnn
Hadi bakalım yavrum herşeyin hayırlısı olsunkuzum sat 12 aralıktı bat 10 ocaktı ben aşırı göğüs ağrımdan dolayı 6 ocakta idrar testi yaptım çift çizgi hemen çıktı kan verdim 582 çıktı .
8 ocakta tekrar kan verdim 2041 çıktı doktora gittim karnımdan keseyi gördü.
10 ocakta 4779 olmuştu betam.yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolundadır benim pıhtılaşma testimde 2 genim hastalıklı çıktı kan sulandırıcı da kullanıyorum onun dışında herşey güzel gidiyor
inşallah canım beta baktırdım bugün 32161 olmuş inşallah kalbini duyarm yarınHadi bakalım yavrum herşeyin hayırlısı olsun
Neden canım?Ben 2.betaya baktirmdim
Baktirmayada çok korkuyorum
Neden betaya baktırdın tekrarinşallah canım beta baktırdım bugün 32161 olmuş inşallah kalbini duyarm yarın
KorkumdanNeden canım?
Düzenli artıyor mu diye canımNeden betaya baktırdın tekrar
Kullaniyorum ama ondan mi oluyo bilmiyorumKızlarrrr vitamin kullanan kullanıpta baş dönmesi mide bulantısı yaşayan var mııı
Onu anladım da, doktor mu istedi bunu sendenDüzenli artıyor mu diye canım
O korkular hic bitmiyo kiKorkumdan
Ya yukselmezse ya boş sa ya kese yoksa ya kalbi atmazsa diye
Yok canım istemedi ben kendim baktırdım sırf merakOnu anladım da, doktor mu istedi bunu senden
Haa tamam ozamanYok canım istemedi ben kendim baktırdım sırf merak
Benim onu içtikten sonra başlıyo yarım saat sürüyo geçiyo. Bide otobüs midemi çok bulandırıyo ne zaman binsem kendime gelemiyorum ya şuan öyleyim meselaKullaniyorum ama ondan mi oluyo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?