- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.141
Ben normaldede otobüste midem bulanır.Benim onu içtikten sonra başlıyo yarım saat sürüyo geçiyo. Bide otobüs midemi çok bulandırıyo ne zaman binsem kendime gelemiyorum ya şuan öyleyim mesela
Mide yanmam bazen oluyo ama o bulantı beni bitirdiBen normaldede otobüste midem bulanır.
Bende mide yanması var çoğunlukla
Uykusuzlukda zor ya heleki çalışan biri için canım inşallah düzelir uykunBide uykum gelmiyo
Yarın mesela sabah is var
Kac aydır uykusuz çalışıyorum
Normal yollardan oldu değil mi?Kızlar bgün 2.betayj verdim 451..ama doktor bakmadı daha kese olusmamistir diye bugün 14.günüm.
İyi mi 10 gün 75 di
Hayır tüp ile olduNormal yollardan oldu değil mi?
Ozaman sonuçlarin çokHayır tüp ile oldu
Ozaman sonuçlarin çok
İkiz olabilirHayır tüp ile oldu
Çok neeeOzaman sonuçlarin çok
İkiz sanmiyorumİkiz olabilir
Sonuçların fazla çıktı demek istemiş sanırım o nedenle bende ikiz diye düşündüm ama tabi dediğin gibi 1 tane olsun sağlıklı olsunİkiz sanmiyorum
1 tane hayirlisyla olsunda
Cok guzel yazmıştım ama güzeli gelmemişÇok neee
Güzel yazmıştım da güzel çıkmamış.Sonuçların fazla çıktı demek istemiş sanırım o nedenle bende ikiz diye düşündüm ama tabi dediğin gibi 1 tane olsun sağlıklı olsun
Cumayı bekliyorum ben bugün 10. Günümdeyim daha ama belirtm flan yokArkadaşlar nerdesiniz
Kim Nezaman kontrole gitti??? Nasıl gidiyo herseyyy
Ben 12 haftalığım ve halen belirtim yokCumayı bekliyorum ben bugün 10. Günümdeyim daha ama belirtm flan yok
Ya ara ara iğne batarcasına birşeyler oluyor sancıda değil ama ilk aşılamamda da vardı adetime yakın oluyor gibi ama ne bilim ilk aşılamamda çok kasık ağrısı çekmiştim bunda hiç olmamış gibiyimBen 12 haftalığım ve halen belirtim yok
Bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen 12 haftalığım ve halen belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?